8

Анонимен

преди 9 години

Аз пък се чудех защо днес ги нямаше гей-берастите във форума, а те са били на гей-парада.

7

Анонимен

преди 9 години

още една крачка към европейското ни бъдеще.

6

до varg

преди 9 години

Е ти като си гей,че трябва да обикаляш из центъра и да го афишираш, за да е толерантен българският народ?

5

Анонимен

преди 9 години

"София прайд" мина без инциденти по софийските улициЖАЛКО!

4

Майната им

преди 9 години

Те са като евреите.Колкото по силно ги мразят,толкова по силни стават.Най- голямото оръжие срещу тях е безразличие.Правете се,че не съществуват.Не им обръщайте внимание.Пазете децата си и ги възпитавайте в истински човешки цинности.Не гласувайте за извратени политици,които може да разрешат бракове между еднополови и осиновяване на деца от лица с ненормална сексуална ориентация.

3

амин

преди 9 години

А къде са представителите на църковното висше гей-общество? Очакваше се шествието да се води от русенския митрополит Наум и неговия любовник Борис Цацов, който специално за случая е оформил оскубаните си вежди. Бил си закупил и нова лилава вратовръзка, понеже лилавият цвят е любим на възлюбения му Наум. Последният пък, си закупил нови червени слипове, размер XXXL. Шушука се, че двамцата потънали в неутешима скръб, че им е отнета възможнстта да демонстрират голямата си 10-годишна любов.

2

Анонимен

преди 9 години

Нищо против нямам хомосексуализма, стига да не се афишира публично и децата ми да стават преки свидетели. Всеки да бъде какъвто си иска в дома си и сам да си носи последствията от това.

1

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 1не, боко-тиквочов и фъндъклийска при това с МОИТЕ ПАРИ са спомоществуватели на това скверно шествие. Докога СОбщина ще организира шествия без да пита гражданите, които плащат данъците си тук и са в пъти повече от тези содомити?