33

до 34

преди 10 години

ГЕРБ и ДПС винаги са играели заедно зад гърба на простите си избиратели !Доган помогна на ГЕРБ да спечелят изборите през 2009 г. с онази уж случайно изпусната реплика за разпределянето на порциите в Кочан.Пак Доган избра Расим за прецедент на България като забрани на своите да гласуват на балотажа на президентските избори.В общинските съвети ГЕРБ и ДПС гласуват заедно.Там, където има кметове на ГЕРБ общинските администрации са пълни с турци.Гласуваш за ГЕРБ - получаваш Доган !

32

И С Т И Н А Т А

преди 10 години

До Arbiter elegantiarumЦиганизацията и турцизацията на България са дело на ЕС, САЩ и Израел.Това е истината !Неправителствените циганофилски соросоидини организации не са руски. Те са американски и *** !Брюксел, а не Москва натискат постоянно да спазваме привилегиите на ромите.САЩ спасиха ДПС като натиснаха ГЕРБ да се откаже от задължителното гласуване.

31

До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ

преди 10 години

На електората му ще му липсват постоянните лъжи от вас, и пиши с нормални букви

30

Мартин

преди 10 години

Интересно ми е защо плюете по Атака кой била подкрепила .......та нали вие сте гербери дпсари и бспари ? Аз това не мога да проумея ....или само да се намирате на приказка или ви е казано че трябва да го плюете :) ЛОШ МАТЕРИАЛ ....ОПРЕДЕЛЕНО ЛОШ МАТЕРИАЛ ........аз съм за качването на тока и замразяването на заплати и пенсии ! На простолюдието не трябва да му се дава право на глас ....20 лв и гласът вече не е негов :)

29

Анонимен

преди 10 години

Политически труп, как само има смелост да си отвори устата публично? Вече никой не вярва на този ***, лъжец, предател, мюсюлманин и психично болен. Не си взема хапчетата и за това е много зле.

28

Пред НОВА ТВ

преди 10 години

Освиркаха Борисов с викове "ГЕРБ е ДПС". Борисов бе посрещнат, а после и изпратен с възгласи Бойко турчин, ГЕРБ е ДПС, Турция е твоята родина, Ердоган е вашият баща.

27

Коментатор137

преди 10 години

Лицемер, лицемер, лицемер, лицемер ..........

26

До УБИВАЩ

преди 10 години

Това ли ви са новите опорни точки, не за друго ама нищо вярно няма в това което казваш , ако искаш не само с главни букви ами и с bold го напиши, лъжата няма как да стане истина!

25

НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !

преди 10 години

НА ЕЛЕКТОРАТЪТ ЯВНО МУ ЛИПСВА:ЕЖЕГОДНОТО ПОСКЪПВАНЕ НА ТОКА.ЗАМРАЗЕНИТЕ ПЕНСИИИ И ЗАПЛАТИ.ДЯНКОВ.МИЛИЦИОНЕРЩИНАТА НА ЦВ.ЦВ.НЕЗАКОННОТО СЛЕДЕНЕ И ПОДСЛУШВАНЕ.ПАРТИЙНИЯТ РЕКЕТ НА ГЕРБ.САМОРАЗПРАВАТА С ИНАКОМИСЛЕЩИТЕ ЧРЕЗ МВР И НАП.УНИЩОЖЕНИЕТО НА ДРЕБНИЯ И СРЕДНИЯ БИЗНЕС.КАЛИНКИТЕ В РАЗДУТАТА АДМИНИСТРАЦИЯ ...Щом това искате - халал да ви е, нещастници !

24

Bataka

преди 10 години

PP Pulen P3d3rast

23

Arbiter elegantiarum

преди 10 години

Сидеров, ти също си част от турцизацията и *** на България!

22

платен трол

преди 10 години

Сидеров нагледно ни демонстрира една българска поговорка : "...когато вола рие калта, я хвърля отгоре си..." Да крепиш цяла година правителство, което сам казваш, че нищо не е свършило...Коментара е излишен.

21

Niakoi

преди 10 години

Тоя не е ***. Тоя е ГОЛЕМ ***.

20

Проктър енд Гембъл

преди 10 години

Този пък продажен *** от къде се появи?!?!

19

Изненада

преди 10 години

Бялата златка усеща че иде глад.

18

УБИВАЩ

преди 10 години

ДА ВЪРНЕМ ГЕРБ ЛИ АААААААА ? ЩЕ ГИ ИЗГОРИМ ЖИВИ НА КЛАДА НА ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ БЪДЕТЕ СИГУРНИ! ОРЕШАРЯ НАМАЛИ НЕ САМО ЦЕНИТЕ НА ДИЗЕЛ И БЕНЗИН С ПО 40 СТ. ,НЕ САМО ОЛИОТО ДВОЙНО,ЯЙЦАТА ПОЧТИ ТРОЙНО,ТОКА НА 2 ПЪТИ И ТАЗИ ЗИМА ПЛАЩАХ 80 ЛВ. А ПО МИНАЛАТА ПРИ ГРОБ 200 ЛЕВА. НО МОЯТА КОЛА Е НА ГАЗ И ПРИ ГРОБАРИТЕ ЦЕНАТА БЕ ЗА ЛИТЪР 1.41 ЛВ. А СЕГА 1.08 ЛВ. САМО ДА СЕ ВЪРНАТ ГРОБАРИТЕ ЩЕ ИМА КЛАДИ ОТ ГОРЯЩИ СМРАДЛИВИ *** НА ТАЗИ ХУНТА.

17

Иван

преди 10 години

Да,аз помня че миналата година февруари дизела беше 2.80 лв. а сега е 2.40. Да,намалението е малко само с 40 ст. на литър,но все пак е НАМАЛЕНИЕ е на нагоре както бе при Буда. Да помня че тока бе намален 2 пъти- 1 път с 10% и 1 път с 5%. Малко е ,но е НАМАЛЕНИЕ.Да помня че Герб искаше да го вдига с нови 40%. Да,-помня истерията за яйцата на миналия великден когато бяха 40 ст. и Герб се оправдаваше че били от щастливи кокошки. Помня и истерията за олиото което стигна 4 лв.ДА,НИЕ ПОМНИМ

16

!

преди 10 години

Тоя е страшен ***!

15

АТАКИСТ

преди 10 години

АЗ СЪЩО ПРИЗОВАВАМ КАТО СТАНИШЕВ ЧЛЕНОВЕТЕ НА НАШАТА ПАРТИЯ ДА НЕ ЗАЛЕЯТ УЛИЦИТЕ И ПЛОЩАДИТЕ НА СТРАНАТА ПРИ ОЧЕРТАВАЩИЯ СЕ ЦЕНОВИ ШОК ПРИ УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ И ДПС. КОЛКОТО И ДА ГЛАДУВАТ НАШИТЕ ХОРА И ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД НЕКА ДА ТЪРПЯТ. НЕКА СЪЩИТЕ ТЕЗИ КОИТО ЩЕ СИ ИЗБЕРАТ ОТНОВО ТЕЗИ ПРЕСТЪПНИЦИ ОТ ГЛАД И ЯРОСТ ГИ ЛИНЧУВАТ И ЛИКВИДИРАТ. ,ДА НЯМА ДА ГИ ЛИКВИДИРАМЕ НИЕ,ЩЕ ГО НАПРАВЯТ ТЕЗИ КОИТО ЩЕ ГИ ИЗБЕРАТ. ЗАПОМНЕТЕ МИ ДУМИТЕ.

14

Сергей ги разби

преди 10 години

Помните яйцата от щастливите кокошки бяха 40ст. а сега 17.Олиото бе стигнало 4лв. а сега 1.90. Това е положението е нека Борисов си изпълни обещанието и редуцира Българския народ до 5 млн.А също така нека ел. енергията бъде увеличена с 40%. Да,нека отново в ЧЕЗ и ЕВН бъдат назначавани хората на Митко каратиста и пашата а вие ще платите цената.