43

Анонимен

преди 10 години

Като че са хлапаци-мислят си че воината е детска игра.Чета коментарите и се учудвам на безотговорните драсканици.

42

Анонимен

преди 10 години

Чий тия в Охотско и Черно море. Пак като не са им го свалили самолета пак добре.

41

ставри

преди 10 години

На 12 април руски изтребител бомбардировач Су-24 неколкократно прелетял на малка височина близо до американския ескадрен миноносец "Доналд Кук" в международни води в Черно море.Тогава Пентагонът осъди действието като "провокационно и непрофесионално"Прилича ми на подигравка.

40

Анонимен

преди 10 години

Обожанието на нашият русофилистик към Русия е на практика същото чувство, което изпитва малкият *** към големия ***, малкото хулиганче, към големия хулиган-разбойник. Чувство на разбойниците за недосегаемост е особено силно в разбойническите държави с разбойнически правителства!

39

Анонимен

преди 10 години

До SSнедей така,че като нищо после да изчезне някой руски самолет над черно море.... Ще стане някой кьотек и ний ще го отнесем щото сме близо. балиго с кой сме. ако сме едните ще го отнесем ако сме с другите пак ще го отнесем.

38

Радо

преди 10 години

Браво на Руснаците,браво,както винаги се представя американската версия а винаги истината е друга.Света е вече друг и сащ трябва да го разбере ако иска да оцелее!

37

SS

преди 10 години

ами да - следващият път руснаците би трябвало да действат 'професионално'... което ще рече, че американсккят самолет ще изчезне безследно... при неизвестни обстоятелства, по неустановени причини, и т.н.

36

Анонимен

преди 10 години

Добре де, след като американците знаят, че обстановката с Русия е напрегната, за какъв *** са тръгнали да провокират руснаците, пращайки разузнавателен самолет в региона? Какво търси разузнавателен самолет на няколко километра от руския бряг? Рутинна мисия? Тези приказки за "рутинна мисия в международни води" могат да ги разправят на децата, тези американски нагляри трябва да престанат да дразнят и провокират руснаците, защото ще стане беля.

35

ТТ

преди 10 години

До АнонименТи май не си в час,други палят войни и убиват хора.

34

Някой

преди 10 години

Била е интересна "охота". Кой кого е ловувал се пита в задачата обаче.

33

SS

преди 10 години

Чий го дирят реднеците в Охотско море?

32

Анонимен

преди 10 години

До 26Двама души бяха убити, след като украинските сили за сигурност нападнаха болница в района на Донецк, съобщават представители на бунтовниците. Един лекар е пострадал сериозно при атаката. Повечето пациенти обаче успели да избягат.

31

Наблюдаващ

преди 10 години

Нищо не споменахте за броя и престоя в дни на въпросните US-миноносци. Нещо конвенция, Монтрьо, 1936...? И какъв изобщо го дирят във вътрешно море на десетки хиляди километри от САЩ?

30

Да Брат и teen 25/26

преди 10 години

Момци вие май пушка в ръце не сте държали а?

29

бай Петко

преди 10 години

...Пази се от немска окупация, съветска авиация и българска реорганизация... /поговорка/.Много тайни не знаят бъбривите янки за руската авиация. Това, което и ние знаем е за пред обществото, а останалото по-добре да не го знаем, щото ще стане опасно ако го научи света при други обстоятелства !

28

Анонимен

преди 10 години

САЩисаните са нация от наследници на сбирщина от тарикатчета и неграмотници, страхливци и айдуци, бягащи от европейската култура, ценности и законност. Освен да колят индианци нищо друго не са постигнали. А нашенските им поддръжници са им пълни копия, само че освен всичко са и балкански неудачници.

27

Черен Петър

преди 10 години

При тези провокации на някой изперкал няма да му издържат нервите и ще натисне копчето. И ще се започне патакламата.Това не е игра на покер, където може и да блъфираш.

26

Анонимен

преди 10 години

Каква работа имат над Охотско и в Черно море? На хиляди километри от границите си. Само така - шаш за тях. Да слагат отново памперсите.

25

xaaxaxaxax

преди 10 години

Abe stiga skapani statii. Puskajte im bombite i da se mahat

24

Анонимен

преди 10 години

До teenМного си далече от знанията за възможностите на руската военна техника.Много!