20

Анонимен

преди 10 години

Проруската социалистическа *** за 11 пореден път е на колене пред ГЕРБ!Смазвай позитанските ***!Кремъл губи България!

19

ля ля

преди 10 години

До Пешконападки постоянни! имаше плакати на тия с Кунева /отврат/ които лепяха плакати на софиййския университет и на александър невски също!!! хайде да ги няма тия "десни"

18

vdch

преди 10 години

До от София.Вие сте проевропейска формация, която нарича българите ксенофоби, иска да се отвори границата за пришълци, Турция в ЕС и имате лидер евреин, който се хвали с хомосексуалната ориентация на чичо си Алберт.

17

Анонимен

преди 10 години

Това не е никаква победа след като 70%от народа не е гласувал.Иначе простотията на народа пролича!Поне видяхме изключенията на трезво мислещите.Сега Европа ще ни довърши.Какво ли ще кажат Ботев и Левски ако виждат от гроба-турци и *** да решават съдбата на България?

16

Пешко

преди 10 години

До Анонимен 20,агресивна беше кампанията на Сайдера и Бюрека. Реформаторите кое им беше агресивното

15

ля ля

преди 10 години

ужас!!! и тия от България без цензура влязоха в управлението!?!?!? турци стари *** тикви и сега и "журналисти" допълват картинката изцяло с красота и невежество към нас гласоподаватели и държавата или поне каквото е останало от нея! и така до пълното и унищожаване...ми хайде да вземем да направим нещо за тази Майка България вече!!!!

14

UPS

преди 10 години

Тая сутрин няма тролчета. Да не са ви спрели кранчето другари? Честито на печелившите, да си ходят губещите. Бойко да си опича акъл, защото никой няма да го търпи 3 години да гони някакви процентчета за пред МВФ. Барека да внимава да не последва Болен Лидеров. Столетницата да се сниши и да преосмисли къде я води украинеца от среден пол.

13

ние

преди 10 години

А КЪДЕ СА ТУРИСТИТЕ ОТ СЪСЕДНА ТУРЦИЯ, С ПО НЯКОЛКО АВТОБУСА И КОЛИ ХАХАХАХАХ

12

Orda

преди 10 години

Е и...

11

анти

преди 10 години

ДОЛУ БСП!!! ОСТАВКА!!!!Вчера бихме шута на проруската *** БСП и АТАКА!!!Велик ден за Европейска България!

10

Пешко

преди 10 години

Кукловодчетата на Бюрека постигнаха целта си - дръпнаха гласове от бузлуджанци, изравниха ДПС с бузлуджанци и вкараха второ дпс в първите четири, прецаквайки Сайдерович, който остана сам като куче. Добрата новина е, че РБ има също нелош резултат при почти никаква кампания. Само Пръмова да не беше там

9

Анонимен

преди 10 години

Заглавията трябваше да са: Българите клекнаха пред мафията.

8

п стоянов

преди 10 години

Мачкай Бойко!!!!

7

от София.

преди 10 години

ние от РБ ще сме представени. Избирателят припозна дясното в неговото разновидност и ние трябва да уважим неговия глас. това е богатство на политическата позиция в страната. Затова ние трябва да отстояваме нашето лице независимо от апетите на други партии определящи се като десни или център дясно към нашите гласове. Защото ние сме най- проевропейската формация, която няма да превие крак пред натиска на Евразия в името на конюктурна политическа сметка. Поздрави за Миглена Кунева и Радан Кънев.

6

уплашен

преди 10 години

Който и да печели-от ден на ден, става по-лош живота!

5

макето

преди 10 години

мамка му винената партия па не се е кандидатирала така че нема за кой да гласувам просто си кръкаме вино и ке чекаме другите избори хи хи хи

4

писна ми

преди 10 години

Станишев веднага да подава оставка, да се избере друг млад и отговорен човек да представя българската левица! Това заслужават българските граждани, които подкрепят лявата идея! Станишев трябва да загърби егото си и в името на българските избиратели и граждани е длъжен да хвърли своята оставка!

3

az

преди 10 години

извинете, но оная *** волен, даваха ли я по телевизията снощи?

2

Булгаристан Тиквов

преди 10 години

ДПС е бъдещето на България. Факт !В България са останали само роми и турци. Те гласуват за ДПС.В България са останали и най-тъпите от българите. те гласуват за Тиквата. Тиквата обаче е слуга на ЕС и няма да спре *** и ислямизацията на България.Честито !

1

истината

преди 10 години

серГЕЯ направи всичко възможно ,тотално да си разбие партията . И за това му пожелавам да е начело още 5 год. ,до пълното и заличаване !!