195

qwerty

преди 10 години

Всяка година да се явява нещо подобно,винаги ,ще печели,защото живеем във свободен свят и трябва да се учим да сме толерантни и широкоскроени.

194

до 217

преди 10 години

Какъв Бочели, какво общо имат те в случая? Де го чукаш де се пука. Аз честно да ти кажа изобщо не харесвам оперното пеене - някакво безподобно наруване, а щом ще си говорим за естетика - какво естетично има във едрогабаритните туловища на Павароти и Кабайе? Като изтървани от свинеферма са! И престанете да обиждате музикалният вкус на хората, на вас като не ви харесва, на други им харесва, всъщност най-много точки за Австралия даде Русия.

193

Анонимен

преди 10 години

Що изтри сума ти анти *** коментари бе? След малко да не напишеш "Коментарите под тази статия са забранени", както колегите ти от замунда го правят?

192

male

преди 10 години

искам празидентчето ни да излезе и да каже какво мисли за тези толкова защитавани от него евро-атлантически , вечни , красиви ценности

191

до 209

преди 10 години

А ти какво харесваш, някоя метъл-рок боза? Стивън Тайлър от Аеросмит данеби да пращи от хубост?

190

Анонимен

преди 10 години

до 233Без съмнение това нещо пее много добре, но всичко отива в канала на *** ценности. Там такива като тоя ги обожават не напразно.

189

Анонимен

преди 10 години

До ANTISOROSOIDПиши на кирилица ,никой не ти чете коментарите

188

Николов

преди 10 години

Ще се възползвам от европейскито си право на избор и ще сменя канала.

187

Анонимен

преди 10 години

Песента е страхотна, чуйте също и песента unbreakable пак на Кончита Вурст. Аз мислех че ще се явява с нея, но и Rise Like a Phoenix си я бива. Не е типичният посредствен денс-поп, какъвто много често пускат на конкурса ,ами има баладична струна и смислен текс.

186

Анонимен

преди 10 години

поредния урудлив ***.лошото е че постепенно превземат света,а ние мислим че само в България има такива.Жалко че няма кой да ги изтреби всички тези недоразумения на природата.

185

Анонимен

преди 10 години

ТАКА "изглеждат" GIGOVCITE

184

Ф.С.В

преди 10 години

--Българското общество е признателно на певачката Азис за това че се бори усилено срещу ромската полулация и размножаване - Благодарим му от името на всички българи )

183

Анонимен

преди 10 години

до 219Мога да кажа много хубава песен и глас. Но те отиват в канала, заради визията на вокалиста! Дето се казва....Язък ти за добрият ти глас, *** такъв!

182

до 22

преди 10 години

Всеки би искал детето му да е такова, каквото то ще се чувства щастливо. *** си ти, не този на снимката!

181

Анонимен

преди 10 години

До АнонименАми да си ходи както иска по улиците, на теб какво ти влиза във работата? А на балканските хейтъри, радетели за измислени ценности, ще им кажа, че дори в Иран е призната трансексуалността и операциите за смяна на пола се плащат от държавата.

180

Анонимен

преди 10 години

Алооо,***!Искахте ЕС!Е,на ви Европа и европейски ценности!Помнете ми думите:Всички вие имате и ще иматедеца и внуци!Искате ли да са катотози *** на снимаката?!Да живеят в дома ви?!И как ще ви родят наследници?!Обратните?!Ха-ха!

179

Анонимен

преди 10 години

Евро-визия е да си неподържан хомосексуалист

178

:)

преди 10 години

Западна Европа пропада. След 20 години ще е пълна само с ***.

177

секти

преди 10 години

Това същество от Третия пол отговаря напълно на всички теории за ръководителите на Световната конспирация, а именно - умишлено опростачване на хората, пълна деградация на всички ценности, разбиване на семейство, религия, доброта, съпричастност. Всичко е само заради едно- по-лесно да управляват загубилите всякакава реалност хора, да ги направят зависими и покорни!

176

Шерлок

преди 10 години

Логично Уотсън, официалната глобална поддръжка на хомосексуализма е последното останало демократично средство преди пренаселението на планетата.Населението на Земята надхвърля 7 милиарда и всяка година се увеличава неконтролируемо с по 80 милиона средно.