55

Бжежински

преди 10 години

Авторът на тази статия е евтин драскач. Не само, че не разбира нещата на "шахматната дъска", а и "Не се сърди човече" би го затруднило. Затова пише смело за стотинки, без да осъзнава, че това са откровени глупости. И децата вече са наясно, че подпалвачи на конфликта са тези, които се опитаха по време на Олимпиадата да сменят със сила не толкова успешното легитимно правителство с видимо по-неуспешно марионетно и се ***...Сега никой от тези държави-подстрекатели не иска да плати сметката.

54

Анонимен

преди 10 години

"Как да тълкувам ежеланието на Русия да намали напрежението?"Ами как да го тълкуваме?! Санкциите действат! Няма друго тълкувание.

53

Анонимен

преди 10 години

На ибрика му взеха пистолета а скоро ще му вземат и свободата. Ще търка нара с някой *** педофил.

52

Анонимен

преди 10 години

Само тъпите сидерасти подкрепят путин поради заплащане от кгб.

51

Анонимен

преди 10 години

Волене ти не си един от нас, ти си един *** корумпиран шизофреник

50

Absurde

преди 10 години

Не ръчкайте мечката, че хапе лошо...

49

морски

преди 10 години

Слава на Русия!

48

Анонимен

преди 10 години

Обърна се като сидераст в сараите. Усети дебелия и замърка.

47

гражданин

преди 10 години

Май бай Тошо не бил толкова ***, като искал да ни прави 16-а република на СССР. Ако не сме република на Руската федерация може да последваме съдбата на Кипър и Сърбия, да не говорим, че някои прогнози дават, че в България ще се прави държава на ***. Нямам нищо против ***, но все пак...

46

aas

преди 10 години

Ми тълкуваме като останалите действия на Русия - какво да правят хората. Нямат друг избор.

45

Волен Сидеров

преди 10 години

"Те си мислеха, че като вляза в парламента и като стъпя на меките килими, аз ще стана друг. Нали си спомняте какво говориха и какво писаха? Той Сидеров ще се промени, той ще се опитоми, той ще стане един от нас, един от тарикатите, един от крадците, от измамниците, с който заедно ще си играем игричките. Не, не, никога няма да стана такъв, никога няма да ви предам, защото аз дадох клетва пред вас !!!"

44

Анонимен

преди 10 години

Гледайте от 2 май по кината най-новият филм на американския сценарист и режисьор Джим Кери със заглавие "Одеското клане".

43

ля ля

преди 10 години

и какво четем - мнението на някаква овца отново! я моля ви се с тия провокации и спекулациии!трябва и ще и забранява и какво ли не! май май журналистите не трябваше да заемат позиция а прсото обективно да представят случващото се! всяка жаба да си знае гьола!!! хайде

42

савов

преди 10 години

Статията на мария захариева е доста не профисионална и неуспешна проба за създаване на анти руски и антиправославни настроения в българите като се говорят не реални и не верни неща за руския президент Владимир Путин. Статията представлява верига от лъжи и маниполации по американски ,доста повърхностни и плоски сякъж соа предназначени за американски читатели.От евентуални не правомерни и не законни санкции срещу Русия ще търпи загуби най вече запада и те си го признават и за сега санкциите са сам

41

Анонимен

преди 10 години

Трябва да се тълкува така:Като жест на протегната ръка към икономическите санкции и към отворени врати на русия за бизнес със света и особено с ЕС.Като разграничаване от събитията в Украйна, че няма нищо общо, и оставя цялата отговорност на ОССЕ, ЕС, и те да оспокоят напрежението.

40

Анонимен

преди 10 години

Как да го тълкуваме ли?? Затишие преди буря, ето така.

39

гражданин

преди 10 години

Как ви се струва България да се присъедини като национална република към Руската федерация? Не е ли добро решение имайки предвид как Запада ни колонизира? Също така няма да го има постоянния страх от нападение от страна на Турция. Точно сега е момента, след 20-30 години българите може и да сме малцинство и референдум за присъединяване към руската федерация би бил невъзможен.

38

Циника

преди 10 години

Путин има интерес от запазване целостта на Украйна и участието й в международните отношения по финландски модел - благосклонен неутралитет спрямо Русия. Така Русия ще си гарантира буферна територия между Пакта и себе си. Ако към това бъде добавена и федерализация на Украйна или поне широка автономия за руското население, ще бъде бонус за Москва, тъй като ще има и сериозно влияние върху процесите в държавата. Само наивник може да си въобрази,че Путин искал присъединяване на Източна Украйна

37

Ф-1

преди 10 години

Всички тези проруски лайнярщини са написани от 2-3 червени безродни червея!Толкова сте жалки, че си слагате сами плюсове и минуси, за да мислят хората, че някой ви чете глупостите.ПЪЛНИ НЕЩАСТНИЦИ!

36

Анонимен

преди 10 години

Най важното , преходът в Крим стана без жертви, за разлика от този в Ирак, Египет, Тунис, Либия, Ливан, Сирия, Афганистан, Сомалия ... сигурно съм изпуснал още доста.*** не само е велик политик, но мисли и за хората - за него човешкият живот има стойност. За разлика от колегите му политици в Белия дом.