63

Анонимен

преди 10 години

"Авторчето , ше повърна от тази жалка статийка."Ще повърнеш защото си скапан турчин!

62

3

преди 10 години

и америка и русия са просто едни ***

61

Анонимен

преди 10 години

Това с шистовия газ в Украйна е пушилка и демагогия на Бандеровците.Ако технологията фракинг е бозопасна, защо в самите САЩ, в доста от щатите им е забранена? Защо корпорациите им не казват какви химикали се вкарват в земята? Не е толкова за газта, целта е да тровят населението, и то не само там.Утре ще си вдигнат чукалата и ще си заминат,а водата и земята..Месното население си остава по тая земя,независимо в коя държава е.Не на фракинга.

60

Анонимен

преди 10 години

В И Д Я Х Т Е Л И С Е Г А М А Л О У М Н И Р У С О Ф И Л Ч Е Т А !!!СТАНА ЛИ ВИ ЯСНО ЗА КАКВО ТОЧНО ВОЮВА РУСИЯ?!?!?!НЕ Е ЗАРАДИ СКАПАНИТЕ РУСКИ СЕЛЯНИ В УКРАЙНА, А ЗАРАДИ ИЗГОДАТА.Едно време войната в Чечня беше по същите причини.

59

Иван Грозни

преди 10 години

ДА ВОСКРЕСИТЬ ГОСПОДЬ СВЕТАЯ РУС !

58

Анонимен

преди 10 години

много объркано написана статия. Говори се за някакви залежи, които са най-големите в света, после става дума че с тях Украйна става 4-тата в Европа...*** го разбери. Имам чувството, че е писал някой, на който много му се ***.

57

дядо

преди 10 години

Колко модерно и доходоносно в последно време е да си русофоб

56

амет

преди 10 години

Американците правят неистови опити да се домогнат до ресурсите на Украйна,които са не само шистов газ,но и въглища,руда,изобилие от селско стопанска продукция.Затова наляха 5 милиарда долара на разни фашистки главорези,сервилни помагачи и авантаджии,а не заради някакваи си ценности на демокрацията.Там където стъпи американския ботуш трева не никне,и Украйна ще се превърне в следващия лунен пейзаж.Украинците ще бъдат обречени,ако не реагират на колониалната политика на САЩ и Европа.

55

Анонимен

преди 10 години

Авторчето , ше повърна от тази жалка статийка.

54

Анонимен

преди 10 години

Хахахаха, то беше ясно че има нещо скрито- покрито от товарищ Шуткин.Това са те русите- пълни ***.Те са по- гадни от американците, щото се правят на добри а всъщност са тотални *** и терористи.

53

Анонимен

преди 10 години

Единствения спечелил ще е швеицаря прибрала парите от находищетоНаселението ще умира като мухи

52

Анонимен

преди 10 години

Капитализъм и като натрупат достатъчно - национализация! Така трябва да се работи!

51

!!!!

преди 10 години

Егати гнусната статия !!!!!!!!!

50

Анонимен

преди 10 години

Хе! Че то ако питаш американците, те и в Урал искат да шетат.Само че каква полза за местните хора следа като ще бъдат пре..бани и обрани, както либийци и иракчани...!

49

Анонимен

преди 10 години

Украинците да си изберат какво ще произвеждат - пшеница или ширстов газ. Щото и двете няма как да стане.

48

ГУРБЕТЧИЯ

преди 10 години

ПАК ЛИ ТРИЕТЕ ?!

47

Анонимен

преди 10 години

Лъсват интересите на наглите Руснаци - искат да завземат природните ресурси на други държави, за да не ги измести някой, като ключов доставчик на газ за европа.Ами какво ще кажете сегаа Про-руски ***. Още ли вярвате, че няма руска намеса ?Смърт за руските терористи!

46

Анонимен

преди 10 години

Те и поляците бяха силни-милни за ширстовия газ но и трите западни компании които проучваха за ширстов газ в Полша се отказаха да дупчат повече и да платят лицензи за следващата година.Горната статия прилича на поредната конспиративна измислена история за лошите руснаци които не дават на добрите украинци да прогресират. Който е роден мързелив то е до гроб, оттърване няма и никакъв газ-маз няма да му помогне. Колкото на нас ни помогна че имаме много злато. Чужденците лапат златото ние гледаме

45

gtf

преди 10 години

Трябва да си е*ти ***, че да си отровиш земята за пари. Едва ли има нормален човек, който би позволил подобно нещо, но пък видяхме, към какво се стреми престъпната западна орда.

44

жеко

преди 10 години

а дали не е защото там са 99% руснаци, а киев иска да избива руснаците както и го каза тимошенко в прав текст... това си е чиста пропагандна статия че чак и с приоритет във вашите новини въпреки че не изглежда сериозна но си проличава че ви е препоръчана от вашингтон