33

СКОРО

преди 10 години

СКОРО И В ГЕРМАНИЯ ОЧАКВАЙТЕ СЪЩОТО ПОЛОЖЕНИЕ--ФЕСОВЕТЕ В МЮНХЕН ОТДАВНА ЖИВЕЯТ ПО СВОИТЕ ЗАКОНИ.ЩОМ ВЕЧЕ ГЕРМАНЦИ РАБОТЯТ ЗА ТУРЦИТЕ--ТО КАКВО ДА ОЧАКВАШ....

32

до 28

преди 10 години

Абе германците едва ли биха искали да срещнат руски войник пак (и то на руска територия-пак). Много бой ще ядат!!!

31

до 28

преди 10 години

До АнонименОлееееее, ужас ....ти поне осъзнаваш ли каква велика глупост и сътворила идиотската ти проста глава....

30

Готов за Бой

преди 10 години

Ами то и БГ трябва да получава колкото един Германец заплата( след като си дадохме *** без да ни питат Политиците ни предатели) ама невземаме.България и Русия вече на сълзи(лицемерие невярват).Скоро свещена война и тук срещу фашистите от БСП-ГЕРБ-ДПС които с геноцида си докараха Народа ни като зад телена мрежа на Аушвиц.Разплатата идва скоро-гответе се с оръжие(дискретно се закупува от Илианци)!

29

дядо

преди 10 години

определено вурстчетата в Берлин ще станат 3 рубли

28

дакс

преди 10 години

Германия е Европа! Нито Франция , нито UK, нито Испания, нито италия. Знам защото пазарите реагират само на новини от Германия, на никой друг! Така че уважавайте Германия! Германия крепи ЕС!

27

анонимен

преди 10 години

Особено Германия трябавя да си затваря устата и да мълчи, без да проронво и думичка.

26

ММС

преди 10 години

Русия не е нито в НАТО нито в ЕС за да и казват какво да прави на собствената си територия!

25

.

преди 10 години

До АнонименТочно това иска другарката Меркел. Ресурсите и без руснаците...изобщо да ги няма. Това и е мерака. И това не е измислица. Факти и изявления колкото искаш

24

макето

преди 10 години

бабче да не кажа голема дума ама сите политици сте за психиатрията ай наздраве на сите

23

Анонимен

преди 10 години

Германия не е длъжна да изхранва и да издържа мързеливия руски комунист.

22

Анонимен

преди 10 години

абе руснаците едва ли биха искали да срещнат германски войник(все пак).добре че беше десанта в Нормандия.

21

Omnia Mea

преди 10 години

Кога беше комсомолска активистка в ГДР-то, кога й почерня дупето.

20

Анонимен

преди 10 години

19 За да искаш да си част от белия цивилизован свят първо трябва да скъсаш с всичко комунистическо. В момента Русия действа като СеСеСере.

19

Анонимен

преди 10 години

Тази съвременна хитлеристка страшно много уплаши Путин с тези 6 изтребители. Защо хора като нея стават смешни в очите на света. Да говориш глупости и да плашиш Русия е меко казано несериозно. Русия да си изтегли армията, то къде. Може би в Германия.

18

БАБУШКЕЛАТА

преди 10 години

СЕ КЕФЕШЕ НА ,,МИРНИЯТ ПРОТЕСТ,, С ИЗБИТИТЕ ОТ ФАШАГИТЕ МИЛИЦИОНЕРИ А СЕГА ГОВОРИ ЗА БУНТОВЕ, АМА БАБО ГЛЕДАЙ СИ ДЖАМИИТЕ И АРАБИТЕ И НЕ СЕ БЪРКАЙ ТАМ КЪДЕТО НЕ ВЪРВИШ.

17

Мечтата

преди 10 години

А колко спокойно щеше да се живее в Европа, ако Русия и Германия вземат че се разберат, вземат че направят един икономически и политически съюз, а защо не и военен с който да разкарат тъпите хамбургери от териториите си, свалят границите така че да спреме да се гледаме враждебно. Имам една мечта... Мечта в която Европа е независима от нагли фашаги, Европа на европейците, обединени, силни и уважаващи православието и кирелицата ни.

16

Анонимен

преди 10 години

Службата за безопасност на Украина е засякла разговори на сътрудници на руските спецслужби със сепаратисти, които действат в източните райони на страната. На тях им е била поставане задача да убият 100-200 души от редиците на протестиращите, за да създадат повод за нахлуването на руски войски

15

Анонимен

преди 10 години

НЕ СЕ ПЕНИ МНОГО,МНОГО БАБЕ...ЧЕ ТЕЗИ МУЖИКИ ПАК ЩЕ ПОИСКАТ ДА СИ ПИЯТ ВОДКАТА В БЕРЛИН....И НЯМА КОЙ ДА ГИ СПРЕ...ТЕ СА ДОБРОДУШНИ И ТЪРПЕЛИВИ--НО НЕ ГИ ПРЕДИЗВИКВАЙ....ЧЕ ПАК ЩЕ СЕ ИГРАЕ КАЗАЧОК ПРЕД БУНДЕСТАГА

14

Анонимен

преди 10 години

Русия да си оголи границите с Украйна??? А защо не поискате от Путин да си събуе гащите и да се наведе с гръб към вас, та да му чуете отговора?