97

Анонимен

преди 10 години

Няма как да стане това,украинската армия да удари народа и да се бие срещу родната си кръв-руснаците. 90% от изпратените военни ще се обърнат срещу продажните проамерикански фашисти. Брат в брата няма да стреля! НАТО няма да посмее да прати окупатори, освен платените фашисти от десен сектор, които ще бъда смазани в рекордно кратък срок след започването им на геноцид срещу населението.

96

Анонимен

преди 10 години

Турчина направи много голяма грешка, че се върза на акъла на ЦРУ.

95

Анонимен

преди 10 години

Не мога да разбера какъв е проблема. Като се самоопределят като руснаци, прав им път в русия. Продавай всичко, напускай работа и в Русия. Територията на една държава е неприкосновена! Трябва да има ред и правила, на който не му харесва, да хваща пътя.Живееш ли в Украйна се съобразяваш с условията и законите на Украйна. В България същото,турскоговорящи, новини на турски,бурки......ааааа, стига вече!!! На който не му харесват правилата да хваща на юг. там да джагали на майчин език и да гледа турТВ

94

капиталист

преди 10 години

Българина винаги е гледал на изток към европа и за това си остана последен във всички статистики.....цифрите говорят,вие сте навсякъде.....така ви се пада

93

До 104

преди 10 години

До НелиДа, да...ясна ни е отдавна вашата логика.СССР е нашата майка, Путин ни е бащата и ние, както и Украйна не трябва да се отделяме от тях.САЩ и Европа са едни вражески странни, от които ако можем да откраднем малко пари от еврофондове, ще е добре.Нищо повече.Вашето мислене ни е пределно ясно, ***!!!

92

Анонимен

преди 10 години

Искам Путин здраво да им набие канчетата на всички *** в Украйна, ЕС и САЩ.

91

капиталист

преди 10 години

До 92....Аз съм Българин а вие несте,защото такива като вас докараха България в последните места във всички статистики

90

Нели

преди 10 години

Туричнов мутрата и газовата кралица Юшченко ли ще мислят за украйнския народ я помислете малко с тия глави

89

Do 43

преди 10 години

До Двоен стандартДа, според твоята логика, украинците ще има какво да ядат, само ако са притурка на Русия.Или, извода е да си останат руска провинция под чехъла на Путин.А и Европа и САЩ ще помогнат, само и ако украинците си помогнат.Какъв е смисъла да изсипят едни милиарди, ако след 3месеца отново на власт ще дойде Янукович и след това тези милиарди ще потънат и никога няма да ги видят.И да...това са терористи, които искат разцепление на една суверенна държава. Това са си терористи.

88

Анонимен

преди 10 години

Как е възможно още да има хора, слагащи равенство между Царска Русия (Русия на Пушкин, Лермонтов и Цар Освободител) и СССР (Сталин, Берия и тържеството на простите мозъци). Първите ни освободиха, вторите ни превърнаха в пълен леш.

87

БоСимеонов

преди 10 години

Абе питам се, защо "временните" управляващи не бързат особено с провеждането на нови избори?

86

Мими

преди 10 години

Президентът Турчинов e стар бандит в Украйна как така 24 години по късно и те си избират бандити за президенти като нас

85

Доктор Сър Пичук

преди 10 години

Напред Украйна и успех във войната срещу империята на злото русия. България винаги ще бъде с Вас и против русия!!!

84

Саакашвили

преди 10 години

Търговските ни взаимоотношения с Киев са в разцвет, вече е изградена поточната линия Тбилиси-Киев за вратовръзки, годни за консумация, а Турчинов вече си поръча цял камион с въпросния модел за собствена употреба.

83

България с Русия

преди 10 години

е била винаги в душата си. Никога, даже и когато са ни вкарвали насила сред враговете и ПАК СМЕ С НЕЯ В СТРЕМЕЖА Й КЪМ ПОБЕДА

82

do 82

преди 10 години

Абсолютно точно. Комунистическите секретари убиват чрез лагери и разстрели елита на България и създават нов такъв по комунистически стандарт. И този нов "елит" не е базиран на интелект и умения, а на ЛОЯЛНОСТ. Колкото по-*** и манипулеруем е бил един човек, НО лоялен към партията, толкова по-високо е стоял в йерархията. Така се е подтискала новозараждащата се интелигенция. Този модел работи до ден днешен с пълна сила. Но народът е умствено осакатен вече. За това младите напускат!

81

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 70Да бе, а погромите на Мейдана и това, което сътвориха бандеровските фашаги беше бал с маски, а?

80

Анонимен

преди 10 години

.. историята се върти! Путин започна като Хитлер и ще завърши като него в някое подземие!

79

Анонимен

преди 10 години

капиталиста защо ни говориш на ви и като не си българин марш от форума, ние ще изчезнем ама и капитализма с нас

78

САЩ

преди 10 години

*** ще свърши като Садам