6

Анонимният

преди 10 години

По времето на тройната коалиция Станишев обеща 350000 нови работни места и преизпълни обещанието си. По същото време безработцата падна 2 пъти до около 5 %.Пак тогава средната работна заплата и пенсиите се увеличиха близо 2 пъти. Също тогава валутния резерв на страната бе увеличен 2 пъти. Покрай всичко друго бяха построени повече магистрали и ремонтирани други пътища сравнено с Борисов. Ето такива "изключително популистки" неща обещаваше и изпълняваше Станишев. А сега да ви попитам какво от обещаното изпълни Банкянския шоп?

5

До 5

преди 10 години

Ти не си добре.Марш при психиатъра!

4

икономист

преди 10 години

Българина разбира от всичко. Няма АЕЦ, няма ЕРП, няма политика всичко под ножа. Затова сме най-бедната Държава в ЕС. А истината е много проста. Комунисти-социалисти и прости турци НЕ МОГАТ да управляват пазарна икономика. Въпроса не е в цените на стоките и услугите, а в доходите на хората. Не може да работиш цял месец за 300-400 лв. и да си плащаш сметките. Такива жалки пари не стигат за храна. Докато БСП-ДПС-ДС-Атака-КГБ са в управлението ще има глад и мизерия.

3

Анонимният

преди 10 години

Огромната историческа заслуга на Сергей Станишеве че отстрани Боко. Но не само това. Забележете, че той е първият български политик от европейски мащаб. Всички опонентите и дори привържениците, пропускат този фундаментален факт. Каквото и да си говорим, Станишев е лидер на Партията на европейските социалисти, която очевидно ще спечели предстоящите евроизбори. Тук става дума за съвършено различни нива. Вероятно в чисто балкански български порядък това му носи негативи имам предвид типично нашенската завист, егоизма.

2

Анонимен

преди 10 години

Хахаха колко са жалки тези крадци от снимката! Даже тоя угоения гризач не е и крадец, ами е маша на руските интереси в България. Същество без родина и морал! В Русия го мислят за Българин, в България го мислят за украинец-евреин, украинците не са го и чували, а евреите са убедени, че не е техен човек.

1

Анонимен

преди 10 години

Ако се борите само за доверие...то от сега си подавайте оставките.Имате го само от Москва, Факултето и Юндола