96

работещ

преди 10 години

До циника:Комунистче, не се маскирай като *** (ти май и не знаеш смисъла на думата). Пътища в България се строят още от турско. А след 09.09.1944 г. НЕ КОМУНИСТИТЕ, А НЕЩАСТНИТЕ БЪЛГАРИ - БРИГАДИРИ, ЗАТВОРНИЦИ И ЛАГЕРНИЦИ строиха пътища. Но, понеже комунистите изплюскахте всичко, НЯМА ПАРИ ЗА ПОДДРЪЖКА и пътищата умират.

95

4udenko

преди 10 години

Другари, защо пращате децата си да учат и живеят на запад ? Защо вашите парички са в западни банки ? Защо карате Мерцедеси, а не Запорожци ? Защо НИКОЙ НЕ емигрира на изток ? Кого лъжите с вашето русофилство себе си, децата си или само червените бабички ?

94

работещ

преди 10 години

До Василев:Сподели, какво измисли с "горната глава".

93

циника

преди 10 години

И не те ли е срам да критикуваш комунистите за липсата на достатъчно пътища и в същото време да хвалиш скапаната България, за която прадядо ти умирал преди 9.09.1944 г.Ами нали липсата на пътища е още оттогава, бе.Когато Чехия е произвеждала Шкода и е била една от най-високо индустриализираните държави, твоя прадядо е защитавал една селска държава, населена с обути в *** индивиди, за които канализацията и вътрешната баня са били непознати.Комунистите поне почнаха да строят пътища и да модерн

92

Смях

преди 10 години

До УМЕН ГУЩЕР /*** *** /Няма ли да спреш да бълваш глупости ??? Много ми е интересно къде ти пишат коментарите ?От това което постваш става ясно, че нивото ти не надхвърля средностатистическото за ГЕРБер :))) Явно Сорос доста е смъкнал гарда след като плаща за подобна помия !!!Проблема е във маТРиала :))))))

91

българин

преди 10 години

До Без име.Да, вие, комунистчетата сте се анонимни и безименни, ама сте НЕНАСИТНО ГРАБЛИВИ. Така опоскахте България, че ни докарахте до валутния борд. Не са ни виновни нито европейци, нито американци, ами такива като тебе - съветски мекерета, дето *** задниците и на съветите и на американците и на който даде повече да кратете и влачите.

90

Анонимен

преди 10 години

Това се вика предизборна кампания....

89

циника

преди 10 години

Умен гущер, благодарение на графоманията ти, интелектуалния фалит от зелената ти главичка става очеизваден. Освен да цитираш факти, трябва и да можеш да ги интерпретираш. Няма нужда да ни заливаш с вестникарски клишета и да очакваш някой да ти възприема думите насериозно.

88

оа

преди 10 години

май ако ще дава такива пенсии пенсионерите няма да искат да гледат самолети на нато в небето ,а добър и спокоен живот не само за хляб и кисело мляко!!!Путин е човека на 21век!!!

87

Idealist

преди 10 години

09.03.2014 20:43Както се вижда на на 9 Май Москва и Крим заедно ще честват Деня на победата. Русия ще повиши жизнения стандарт в Крим, значително над този в Украйна. Нa Украйна и предстои яко стягане на коланите, а по същото време в Крим ще ги разпускат. Тези действия ще доведат до голямо недоволство в Киев и ще има Нов Майдан, истински, не платен. Тежко им на сегашните майданисти. Русия обаче няма да иска да присъедини други области, защото няма да може да ги храни.

86

българин

преди 10 години

До Анонимен 111:Ами, естествено, от толкова много милиони руснаци са се пръкнали достатъчно комунисти, които, след като ограбиха руския народ до шушка, сега почиват по френската Ривиера и по испанската, та и по турската, а най-вече ги влече Флорида - при омразните американски капиталисти-империалисти. Сигурно и ти си от това котило, та ги хвалиш.

85

Dublin

преди 10 години

увеличи пенсиите на жителите на Крим до равнището им в Русия или почти два пъти....eeee. dris.bg...izpliuite kamuceto de...kakvo e ravnisteto na pensiite v Ruskata federacia...Nali ste novinarski sait-prosvetlete horicata...;))

84

до Умен Гущер

преди 10 години

Човече, няма смисъл да поватряш - умните знаят, тъпите никога няма да разберът. Свинчетата тъгуващи по НРБ и СССР си спомнят с умиление времената когато като огладнеят и започваха да надават глас: Грух-грух - САМО БКП, квииик-квииик, да живее КПСС и в копанката им се сипваше кофичка ярма - на всички по-равно, на всички едно и също... "Капитализмът разпределя нервномерно благата, социализЪма разпределя равномерно мизерията"....

83

Анонимен

преди 10 години

Умен гущер по цялата Ривиера ,по курортите в Малайзия ,Сингапур,Австралия е пълно с магазини и почиващи руснаци.Проспектите са задължително и на руски ,а ти може да лъжеш баба си,която не е пускала мотиката в двора ви.

82

Nero

преди 10 години

Росатом не планира да възобнови строителството на Кримската АЕЦ, но иска да строи Белене в България. Вижте за какво става дума!

81

до 22 анонимен

преди 10 години

Истината за съжаление не е такава мойто момче, това важи за сз България и Странджа Сакар. Преди 2 години ходих по работа в Русия и по стечение на обстоятелствата се забих в едно село в едни гори тилилейски на 200 км от Москва /Ивановское/. Ток имаха, водопровод нямаха, но във всяка къща има кладенец с помпа /за който не плащат на Басейнова дирекция, както е в демократична България/, но едни старци изпращаха пари на дъщеря си в Шумен, къде по 50 къде по 100 $ месечно, наште пенсии не го могат тов

80

Анонимен

преди 10 години

умен гущер закусва с лекарства от психиятрията.

79

Анонимен

преди 10 години

До славянин 87:Ама, ти все пак опитай, ***. Ще завъртиш дупенце, ще се понадупиш, както ти си знаеш и ще ти дадат на *** русначетата РУСКО ГРАЖДАНСТВО. После пак ще им пооближеш дирниците и така.

78

ми4

преди 10 години

Путин, ако направиш това и тук в БГ (заплати и пенсии х2) направо да поискаме референдум и ние :):):):)

77

kreti

преди 10 години

8 На Украйна и трябват към 50 Милиарда да се стабилизира , кой ще и ги даде и при каква лихва? САЩ дават само скапана царевица а от ЕУ трохи.9. Кой е щастлив че БГ е в ЕУ , може би такива като мен които се уредиха по лесно да работят на запад и си смениха гражданството.