123

читател

преди 10 години

Много жалко за загиналото момче, и ранените.От друга страна под въпрос са уменията на МВР - в 5.30 сутринта, цял екип не може да се справи с един псично болен.А ако е професионалист?Прав е 135 - при новата бласт има бум от всякъкъв род престъпления.Чувството за недосегаемост се е върнало навсякъде!!!

122

Dinko

преди 10 години

"Големият въпрос е защо му е дадено оръжие, след като има психиатрична експертиза, която дава лош профил на мъжа, отбеляза главният секретар на МВР. Тоя *** г.секретар е по-*** и от лудия с пушките! Човека може да притежава тези пушки от 30 години?!? Всеки ден нормални хора изтрещяват, всеки ден ли трябва да си правят психотест??? Освен това оръжието, което притежава може да е незаконно, това означава ли че всеки, който може да се снабди с незаконно оръжите трябва да минава на психотест

121

Оставка!

преди 10 години

Овчев, оставка заедно с цялото некадърно и корумпирано правителство!

120

Анонимен

преди 10 години

30-40 хиляди такива луди,и България ще се отърве завинаги от модерното робство и всякакви ***!! :))

119

Анонимен

преди 10 години

КАК РАЗБРАХА ЧЕ Е ПСИХИЧНО БОЛЕН ? МНОГО БЪРЗО ИЗНЕСОХА ИНФОРМАЦИЯ,КАКВА ПОРЕДНА СЪРЦЕРАЗДЕРАТЕЛНА ПОЛИЦЕЙСКА ДРАМА

118

Веско

преди 10 години

Ами трябва от ресорното министерство веднагически да звъннат на Европейският съд по правата на човека (ЕСПЧ) в Страсбург и да питат какво да правят!Един от адвокатите по делото за Чакъра пред ЕСПЧ е Михаил Екимджиев, може и някой журналист да се заинтересува, не само да преразказват.

117

Анонимен

преди 10 години

Правителството на Тройната в затвора

116

Анонимен

преди 10 години

мястото на психично болните е в психиатрията,а на ор ъжията - само в кобура на полицая или военния. какво значи законно и незаконно оръжие,щом се стреля безразборно по хората?

115

Анонимен

преди 10 години

не плюйте по полицаите, кучета умрели, дали са си живота за вас, НЕЩАСТНИЦИ!!!!!

114

Киро

преди 10 години

До ПешкоНапротив страха е голям,и и такива случай още повече го усилват!

113

vot42

преди 10 години

Главният секретар на МВР Светлозар Лазаров,тази сутрин по Нова телевизия каза нещо много озадачаващо: -"Този човек се е барикадирал в дома си от 2010 година...!?" Той не е ли излизал от дома си,не е ли пазарувал и т.н.Една жена каза по телефона от Лясковец,че от три седмици той е предупредил децата,че ще ги убие!?Директорът на училището ,чрез плакати е предупредил децата ,да не минават покрай дома му!? В този малък град полицията трябва да има информация,за всичко,което става в града!?

112

148

преди 10 години

Обърнете внимание, какв се случва откакто червено-турското правителство взе властта. Започнаха пак отвличания, поръчкови убийства, бум на битовите кражби, та дори и катастрофите. Пуши се кой където му скимне, пожари и взривове. Така, щото разбойниците се чувстват като недосегаеми. Как ще е друго след като ни управляват криминални престъпници.

111

Джони

преди 10 години

Бате Бойко отлично се справяше с такива психопати. С гранатомет... Може да осъдиха държавата , но нямаше загинали полицаи...Мир на праха на този служител.

110

Анонимен

преди 10 години

Той оня неска *** стреля неска и си пя сомаму аз го чух... и аз бързо се скрих зад един дънер и си пях малко фики и тони стораро, после извадих граната фърлих му я у тях, кво стана - тя китайска и не грЪмна и избЕгах.

109

Деян

преди 10 години

До 123: Бандитизмът беше при ГЕРБ ! Нямало самозапалвания...хахаха, ти къде беше когато управляваха тези престъпници, явно не си бил в България???!!! Десетки хора са самозапалиха публично, излязоха стотици хиляди протестиращи, май нещо си спал зимен сън тогава!

108

Хахах

преди 10 години

*** - специализирана полицейска операция срещу барикадиран луд с един убит и трима ранени полицаи.Каквато ни даржавата - такава и полицията . Пак малко ченгета е гръмнал.Браво на човека ! Бой по Ушевите тюфлеци .

107

Пешко

преди 10 години

Важното е, че вече няма страх

106

Митко

преди 10 години

И това от 2010 г, а п*тката Лазаров не желаел да коментира какво са предприели цели 4 години. Ами ако беше гръмнал дете наистина?

105

имам нож

преди 10 години

Значи, аз от кога драпам да получа разрешително за КНО и ми отказват, въпреки че съм съвсем нормален, здрав и уравновесен човек без никакви криминални прояви, просто искам повече сигурност! А доказани психопати държат по три пушки съвсем законно? Да ви с.рем на смотаната система!

104

ЖИВЕЯ В СРАВНИТЕЛНО МАЛЪК ГРАД ПОНЕ ПОЛОВИНАТА ОТ ПОЛИЦАИТЕ СА БИВШИ КРАДЦИ ОТ ВСЯКАКЪВ ТИП АААААААААААААААААБСОЛЮТНО ДОКАЗАНО, ВСЕКИ ГИ ЗНАЕ ЧЕ КОГАТО СА БИЛИ НА ОКОЛО 20 ГОДИНИ СА БИЛИ КРАДЦИ, ЗАЛАВЯНИ СА, СЪДЕНИ СА И ВЪПРЕКИ ТОВА ДЕЛАТА ИМ СА УНИЩОЖЕНИ И СЕГА СА ПОЛИЦАИ А ОСТАНАЛАТА ЧАСТ ОТ ПОЛИЦАИТЕ СА ЕДНИ 22-25 ГОДИШНИ МОМЧЕНЦА , КОИТО ДОРИ ОЩЕ НЕ Е БРЪСНАТ !!! КАКВА ПОЛИЦИЯ БРЕ ??? ОТКЪДЕ И КАКВИ 5 ЕВРО ???