97

Сега

преди 10 години

на УКРАИНЦИТЕ се падна честа да бият фашисто-комунистите от Изток.СВЕТЪТ Е С ВАС,УКРАИНЦИ.

96

Анонимен

преди 10 години

Очаква се земетресение с магнитут от 12 по скалата на рихтер в Москва, което ще продължи около минута- не ме притеснява особено. Очаква се същото и в Крим-там вече ме притеснява, че е близичко. Този филм вече го гледахме в Чили, в регион, който не е сеизмична зона. Честито на печалившите.

95

Рогозин

преди 10 години

Обама много да внимава в картинката,ако не иска да се прости с Аляска.

94

Анонимен

преди 10 години

До АнонименА ти АТАКИСТКА зурло, заслужаваш да си колхозник в Сибир.

93

Истината

преди 10 години

До До ИСТИНАТАБоклук, чети и не спори с истината: "Ние не сме способни да разберем руснаците, както не можем да разберем китайците или японците, и имайки богат опит от общуването с тях, съм длъжен да кажа, че нямам особено желание да ги разбирам, освен ако не приемете за разбиране това, колко олово и желязо са необходими за тяхното изтребване. В допълнение към другите азиатски качества на характера, руснаците не уважават човешкият живот, всички са *** синове, варвари и хронични алкохолици"

92

109

преди 10 години

До СегаМда, преписал си призивите на украйнските националсоциалисти към азиатците. Пропуснал си обаче факта, че на тия призиви те им показаха комбинация от три пръста с преобладаващ среден :)

91

Анонимен

преди 10 години

Като не ти харесва скъпата газ на Путин, купи си евтина от САЩ, нали е демокрация!Някой от охраната на Яценюк, Кличко и Турчинов трябв а да ги застреля и всичко си идва по местата тихо и кротко.

90

nikonik01

преди 10 години

Ще се изкажа по темата само веднъж. Всички беди ,несполуки на Украйна от 2004 и сега спрямо международната политика и криза идват от това , че през 1992 Украйна доброволна свали стоте установки с ядрено оръжие и заедно с него предаде това ,което имаше на склад на Русия с помощта на САЩ и запада. Ако това не беше станало Украйна днес щеше да е политически, икономически и геостратегически друга страна и случващото е днес щеше да звучи като научна фантастика.

89

?

преди 10 години

СЛАВА НА УКРАЙНА.

88

Анонимен

преди 10 години

В Крим единственото което е по-масово от украински войници които подават оставка са украински войници минаващи на страната на Крим.

87

Анонимен

преди 10 години

Това си е вътрешнодържавен проблем и нито Русия, нито САЩ, нито НАТО, нито Филанкишията имат работа там! Положението в Украйна е последица от меренето на ония работи между двете "велики" сили.

86

Хахахах

преди 10 години

До До ИСТИНАТАРуския мечок пропит от корупция, само седи в азиатската си дупка и плюва по НАТО. Ако е толкоз силен защо го е толкоз страх, че НАТО е в източна Европа. До сега не чух нито една страна от НАТО да се плаши от Русия.

85

Анонимен

преди 10 години

До АнонименМисля, че 5000 ядрени глави ще стигнат да се унищожи империята на Злото Русия! А ти пиеш много водка ***!

84

101

преди 10 години

До хМи ние виждаме и там където е хамериканското влияние какво става - управляват те Тикви, турци и всякакви пишман "демократи" посочени от губернатора и те ограбват безогледно. Само два примера - ток в САЩ - 7-8 цента, а в *** 12. Бензин в САЩ 1,5 долар за галон, а в губернията им *** 2 долара за литър. А месрси, не ща ни руско ни хамериканско влияние.

83

Сега

преди 10 години

арабски и турски наемници ще защитават 300 000 татари в Крим,западни наемници- 750 000 украинци в Крим.Е,Путин това ли те посъветваха умните ти съветници и най-вече съветничка.Кавказ чака.Икономиката човече ще пострада по света,но на Русия най-много.Ембаргото съсипа Брежнев,не тръгвай по пътя на конфронтацията и войната.Как ще реагират казахи,киргизи,белоруси......в Евразийския съюз.Знаеш ли?Лошо братче.ОСТАВИ УКРАИНЦИТЕ ДА СИ РЕШАТ.Спомни се 15 000 убити и 55 000 ранени в Афганистан.

82

Анонимен

преди 10 години

Започва 3-тата Световна Война !

81

До ИСТИНАТА

преди 10 години

Хахаха *** герберастки , НАТО има повече техника , да . Ама кой ще дръзне да се изправи срещу руския мечок , ммм ? Ти ли бе раданчо къневец ? КОЙ ? Аз срещу Русия няма да се бия , дай ми оръжие пък гледай срещу кого ще го насочa ...аахахахахахаха

80

от 91 2

преди 10 години

Не стига това ,а и в цял град всички ,те знаят ,че си мека и малка ...ка!

79

Анонимен

преди 10 години

До JIKECAНа кой да благодарим, на Русия за 50 г. комунизъм ли, или на Путин за най-скъпата газ в света дето ни продава. А може би да благодарим на Русия за отцепването на Македония и създаването на тази куха държава там. Ако не беше германия през WW2 и Доброджа сега нямаше да е българска.Все трябва да сме благодарни на "Братята Руснаци" дето нон стоп ни пре.....бват.

78

Анонимен

преди 10 години

До ИстинатаИма огромно значение, ядрен потенциал има, и няма да унищожи земят 16 пъти, а само всички ключови цели. Много Холивуд гледаш.