38

Анонимен

преди 10 години

Уж са терористи окупатори, а жената си бута детската количка спокойно (Bugaboo количка от 800-1000 Евро между другото)... поне да бяхте монтирали кадрите малко, че да ви повярваме в пропагандата

37

Анонимен

преди 10 години

До ГостВъпросчеСпоред теб в обозримо бъдеще след колко години руското знаме ще се вее над Поморие и близкото летище Сарафово,че и на други места.

36

ама че народ

преди 10 години

До BGНямаш никаква идея какво говориш ! Първо не сме доени от Русия, тъй като може и да си пропуснал, но сме в ЕС и НАТО и точно по тази причина плащаме високи сметки за енергия. Второ по времето на СССР - да, бяхме прикрепени към съюза, с тази разлика, че ние бяхме чорбаджиите а СССР ни беше колония. Те сами си го признават. Това което влизаше от СССР в България беше многократно повече от това което ние изнасяхме за тях.Сбъркана история учите, ама нейсе.

35

hm

преди 10 години

До Анонимен"Както през 1944-1989-та ли?"Но коммент просто :)

34

Анонимен

преди 10 години

Белбек се намира на отсрещния бряг на Севастопол.там има и воена авиобаза съвместно с гражданското летище.затова са го блокирали.

33

Гост

преди 10 години

До 40: яхме братя славяни докато не преминахме на другия бряг. Сега си плащаме цената, която успеем да договорим.

32

Любо

преди 10 години

Обърнете внимание на името на Председателя на съвета за сигурност на Украйна- Виктор НАЛИВАЙЧЕНКО

31

Анонимен

преди 10 години

Целият ток в Крим, газопроводи и петролопроводи идват от Украйна!Но няма да ги спрат, поне докато се води част от нея!Всеки , който си мисли, че отделянето е толкова лесно е в дълбока грешка. Дори вчерашното решение за референдум в Крим е за автономия и нейния обхват, а не за независимост, камо ли са присъединяване към Русия!това не е игра на Плейстешън или РС!

30

сгуро

преди 10 години

браво на руснаците откъде накъде американците ще командват в украйна ако *** костов беше пуснал руските самолети да преминат и да кацнат в белград сега нямаше да има косово и американците нямаше откъде да транспортират кокаина който произвеждат в авганистан

29

Анонимен

преди 10 години

DOLU RUSIA

28

BG

преди 10 години

Russia се грижи да е ОК в Москва, Питър и дачите на големците. Всичко друго й е заден двор. Братята славяни - украинци, българи, сърби и т.н. трябва да бъдат доени, да плащат 5-кратно за енергия. Това става като се поддържат русофилски режими и коалиции.

27

Гост

преди 10 години

До 36: И как правите Вие? Повече конкретика, моля.

26

Анонимен

преди 10 години

Украинский фрегат Гетман Сагайдачный уже поднял русский флаг.

25

алъш-вериш

преди 10 години

Пуснали са вкусни вратовръзки в Киев, на майдана ги продават, внос от Грузия.

24

anoi

преди 10 години

Т.е. Даже без танкове на улицата да е ясно кой в момента контролира Крим. Железен удар в кадифена ръкавица. Мисля, от днес тази територия де факто не е под контрола на Киев.

23

Гост

преди 10 години

До 29: Ой, аж прослезилась! Нервно курю в сторонке.

22

аз съм българче

преди 10 години

Неслучайно Крим има статут на автономна република въпреки, че е в състава на Украйна. Имат правото ако решат да се отделят от Украйна или направо да влеят в състава на руската федерация. В случая Путин е единствения гарант за Крим и е в пълното си право да защити и гарантира правата на руското население там.

21

Гост

преди 10 години

Абе тук ми щракат някакви минучсета. Дами и Господа, аз не съм Кличко, не бягам от отговори. Моля, задайте си въпроса, ще се постарая аргументрано да отговоря, също не изключвам, че някой може и да каже нещо полезно за всички. Спорът е форма на диалог. Но така да плюете в гърба ми... е минимум незряло :)

20

neni4a

преди 10 години

Така,така. С тази стъпка са се подсигурили окончателно. Майданци няма как да отидат там . А Путин все още мълчи.А от ЕС и САЩ газ пикаят от яд. Явно тактиката е едните да плямпат,плямпат и нио да не правят,а другите си мълчат и деистват

19

хм

преди 10 години

До АнонименАбе, ако трябва да плащаш данък-рекет затова, че си християнин друго ще кажеш.