188

Анонимен

преди 10 години

До КонспирацияМангалите получават пари от азиатски ислямски организации. Недей се вързвай на това което казва ***! Тя ако теб не излъжи, кой ще излъже.Те са най хитрите *** на земята, след тях са евреите

187

Анонимен

преди 10 години

И какво ще стане като " станат повече *** " ? Така като ги гледам положението им все се подобрява :))) Трудно човек може да види по-голяма простотия на едно място.

186

мноого интересно

преди 10 години

Значи тия мръсни ксенофоби и фашисти от Атака,тези изтървани луди,дето не си пият хапчетата го предлагат,а модерните сияйни демократи от БСП,Герб,разни седесари,барековци и реформатори-не,така ли!?Е,не може да бъде,сигурно е обратното!:)))

185

ОСТАВКА

преди 10 години

Защо комуно- турците да зарибяват *** си електорат с МОИТЕ 130 лева?Защо да гласувам за тях?Ще гласувам, но този път за този, който ВИНАГИ ги бие на ибори!Да изчезват завинаги от управлението на държавата!

184

UK

преди 10 години

Предложението е добро, но няма да мине! Това е популизам ! Всички знаем че БСП и ДПС работят за ***

183

ХА ХА ХА

преди 10 години

рома (турчина) не иска да работи а само да БЕРЕ

182

Анонимен

преди 10 години

16 годишни хора изглеждащи като на 40 ! Парите трябва да бъдат спрени моментално.

181

.бг

преди 10 години

Да не се дават пари в брой на ***, а само в продукти. Да им дават памперски, хумана, храна, сапуни, само и само не пари. Парите ги изкарваме ние и са си за нас. Оставка, българоубийци!

180

уплашен

преди 10 години

Б.Борисов издайнически прилича на ***!

179

БПФ

преди 10 години

Семейства и двойки които са пращали данъци поне 4 години, които имат поне средно образование, които живеят в законно жилище и нямат криминални прояви, трябва да получават по 30 000 лева, за да създадат дете, но не като помощи в брой, а под формата на носещи доходи инвестиции в икономиката.За такива отвратителни *** като тези на клипа - НИТО СТОТИНКА - ако щат да работят, ако щат да *** - животът на отвратителните *** не струва нищо !! Това са *** и бандити - по-добре да ги няма.

178

marija

преди 10 години

govorime protiv rusnazi,sarbi ,hrvati -eu.no,vsicke te -sa povece ot nas.primer-njamat vav vlasta sergei,meti.metan i zigici,prosto tam gi smackvat tiho,

177

Анонимен

преди 10 години

Ако ни спрат детските, как ще преживяваме, питат ***- Като българите. С труд.Раждането на деца при вас е престъпен, защитен от "закона" доходен бизнес. *** мръсни ! Намерете си други земи, други будали да ви хранят цял живот. Изнасяйте се от земята ни докато не е станало късно !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

176

Конспирация

преди 10 години

Абе само на мен ли ми направи впечатление, или не сте гледали всички клипа, но старата *** 3-4 пъти каза - "Всичко ще правя, с каши ще ги гледам без памперси, само 10 да има да има повече ***, да сме повече".Еми поредно доказателство че не знаят откъде и как им се дават тия пари.Като вижда те колко работят, кой ще им изкара парите като са повече.Някой им пълни главите с тези глупости да раждат по 10 или мен ме тресе конспирацията ...

175

dragko

преди 10 години

Чакайте бе,защо някой ще е длъжен въобще да дава такива надбавки?Който ражда да си гледа детето!Българка,ромка-все тая!Всякакви помощи и надбавки трябва да бъдат спрени!Те се взимат от други хора които работят!Социална политика-дрън,дрън....Политическото управление на страната трябва да бъде максимално опростено,за да е по-лесно!И 55 депутати стигат за парламент,и всеки да си прави сметката какво ще купува,ще поддържа и прочие!Това е!!!

174

iwan.iwanow

преди 10 години

Големи халета и да въртят *** по цял ден и да правят ток. Така няма да има нужда от АЕЦ Белене и ще им създадем работни места. Когато вече не могат да въртят, за сапуни и абажури и всичко ще се оправи, това само за необразованите, а всички други които са образовани и съвестни граждани на България не са ми проблем!

173

Вземате по една

преди 10 години

мотика и почвате да садите зеленчуци(картофи, лук, боб и др.), малко ще се понавеждате, малко ще боли кръста, но ще преживеете. Стига *** да не пие от сабале и да му идва мерака по обяд да опва Айшето и после да почива.

172

Sven_fs

преди 10 години

До д-р МЕНГЕЛЕникакъв ***, Димитровград да го правят един огромен работнически лагер и да бачкат до смърт там за половин хляб на ден.Поне да има някаква полза от тях.ЖП линиите имат нужда от толкова ремонт,че даже *** ни няма да стигнат.

171

marija

преди 10 години

sarbite kakvo napraviha sas ziganskite muslimanski *** v bosna.radko mladic i drugite.i sarbite sa po narod ot nas,procetete za *** tam,splaseni,krotki,ama sarbite ne se davat

170

А педофилията????

преди 10 години

А с масовата педофилия в "ромската общност" какво точно правим????????Чл. 151. (1) Който се съвъкупи с лице, ненавършило 14-годишна възраст, доколкото извършеното не съставлява престъпление по чл. 152, се наказва с лишаване от свобода от две до пет години.

169

Анонимен

преди 10 години

Не знам как ще преживеят това предложение Адемов и Ореха, двамата видни защитници и обезпечители на *** блага.