293

Аз

преди 10 години

До 291Да вдигнаха всичко, пенсии, заплати, детски, всичко вдигнаха, ама натресоха на теб, мен и всички останали граждани 2 нови заема изтеглени за да замажат очите на хората. А ти си живото доказателство, как 25 години един и същи номер ни държи на едно място...

292

НСР

преди 10 години

Като не гледаш новините как ще разбереш. Протест срещу режима на Путин и хората казват как хватката се усилва всеки ден и всеки ще се сбогува със своите човешки права съвсем скоро.

291

ФКБП

преди 10 години

Няма да се връщам как от Симеоново един пожарникар стана премиер.БКП го лансира,но го ритна.Тази мутра,за която съм гласувал от появяването му на всички избори се самозабрави.Сложи ръка върху всичко.Олигарсите се оплакват от рекет,политиците от всички партии от послушване,сложи ръка върху спорта,културата и командваше с размах.Така не можеше да продължава.България не е премиерска република,а парламентарна.Путин в президенстка Русия може да е вся и всьо,но тук всичко се праи в парламента.Върна РБ

290

Чичо му

преди 10 години

Бойко обявявай фалит на държавата и да на разпродават на парче .Само си губите времето с шикалкавене .Това парче на германците, туй на турците, е това ще го взема аз Бойко и така до десето коляно .И с крадените пари от бедните българи да си купиш голям и широк гроб да ти е удобно след време .

289

Анонимен

преди 10 години

до 308К'ви протести има в Русия бе, ***? Я ни светни!

288

до специалиста

преди 10 години

спец по какво си бре?по плюене на дълги разстояния ли?браво,но не е зле да преценяш вятъра.в случая си мокриш червената тениска.

287

Анонимен

преди 10 години

до 306Че то миската за друго става ли бе, брато? Напълно нормално е.

286

НСР

преди 10 години

Хахаха сега като гледам протестите в Русия изглежда че новия световен ред ще настъпи първо там след това и в САЩ а може да са се разбрали да стане едновременно. Времето изтича който разбрал разбрал който не ще разбере съвсем скоро.

285

ХАИДУТ

преди 10 години

Рекламното лице на Хелуин и както и всички останали парлаМАнтарни тикви им трябва голям шут по *** и да ходят емигранти.

284

Аз

преди 10 години

До специалистДобре, че тия сега не ти съдират кожите теглейки 2 заема още първата година на власт :D Ще ме уморите ей хора, не виждате по-далеч от носа си...

283

Анонимен

преди 10 години

до 302 Аз само не мога да разбера, що за *** ни са тия евроизбори и ако някоя партия имала депутати там от България ще се промени обстановката у нас? Истинските избори са парламентарните у нас. За к'ви евроизбори ни говорите бе, ***? К'во занимавате народа с тъпотии?

282

специалист

преди 10 години

ВСИЧКИ НОРМАЛНИ БЪЛГАРИТЕ ТЕ МРАЗЯТ И ПРОКЛИНАТ ПОЖАРНИКАРЮ ЗЪЛ!ИСКАШ ОЩЕ ДА НИ СЪДИРАШ КОЖИТЕ И ДА НИ СЪСИПЕШ НАПЪЛНО, НО НЯМА ДА СТАНЕ!!!ЩЕ ОСТАНЕШ В ИСТОРИЯТА КАТО НАЙ- ТЪПИЯ И НАЙ- БЕЗУМЕН ПРЕМИЕР ЗАЕДНО С ОНЯ *** ДЯНКОВ И КЛИКАТА ТИ ОТ АЛЧНИ ПРОДАЖНИЦИ!

281

АБВ

преди 10 години

Народе, не давай никакви гласове за никого на евроизборите!

280

бойко феса

преди 10 години

24.04.2013, Кърджали, бойко:''Моят приятел премиерът на Турция Ердоган идваше на посещения в България за среща с мен, но не желаеше да се вижда с Доган. Тогава с какво плашат хората? Подпомагаме джамиите. В листите си имаме много хора с турски имена. Имахме министри, имаме кметове и общински съветници мюсюлмани.

279

Стас

преди 10 години

С КАКВО Е ПО ЛОШ ПЕЕВСКИ ОТ БОЙКО, ЦВЕТАНОВ И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ПОЛИТИЦИ ОТ ГЕРБ ОГРАБИЛИ ДЪРЖАВАТА? КОЛКОТО И ДА НЕ ГО ХАРЕСВАТЕ АКО ТОЙ БЕШЕ ИЗБРАН ЗА ШЕФ НА ДАНС СЕГА БОЙКО ЦЕЦО ФИДОСОВА И КОМПАНИЯ ЩЯХА ДА БЪДАТ В АРЕСТА С БЕЛЕЗНИЦИ! ТЕЗИ КОИТО СЕ СТРАХУВАХА ОТ ТОВА ВДИГНАХА ГОЛЯМ ШУМ ЗА ОТВЛИЧАНЕ НА ВНИМАНИЕТО И ПЕЧЕЛЕНЕ НА ВРЕМЕ! ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО! ИМА МНОГО ПОЛИТИЧЕСКИ НЕЗРЯЛ НАРОД И КАТО ПАПАГАЛИ ПОВТАРЯТ И ПОДДЪРЖАТ ЗАГУБИЛИТЕ ВЛАСТТА ГЕРБЕРУНГЕЛИ И СЕДЕСАРИ - ТЪЙ НАРЕЧЕНИТЕ РЕФОРМАТОРИ!

Катастрофа? Защо не? Преди 18 години отново БСП доведоха икономиката и цялата държава до просешка тояга, сега ли няма да успеят. Тогава си имаха една изтривалка в лицето на Виденов, сега се казва Орешарски. И двамата са наивни икономисти, а не политици. Преди партията редеше икономиката, правителството изпълняваше, и сега пак е същото. Купувайте си хляб и храна, пълнете старите мазета и складове с консерви. Ще дойде отново ден, в който магазините де бъдат празни, а парите - изядени от инфлация.

277

Влад

преди 10 години

Държавата беше фактически зверски съсипана от ГЕРБ всячески! Народа още не може да се опомни! 10 милиарда изхарчени резерви! Спиране на разплащанията към всички бюджетни а парите бяха вкарани в банките на ГЕРБ за да печелбарстват с тях и Борисов да си ги върти в наркобизнеса. Резултат - масови фалити и съкращения, обедняване, мизерия, самозапалвания. НАП събира с 1 милиард по-малко приходи заради неразплащането и съсипването на икономиката на държавата! Никога повече ГЕРБ!

276

681

преди 10 години

*** наборе, тая катастрофа е благодарение на такива крадци като теб!Тази държава я оставихте без никакво производство и доходир а искате само да вземате от нея без да влагате средства - ами няма как да стане тая!

275

Анонимен

преди 10 години

Управлението на пожарникаря от Банкя, който, зает с рекети, с кражби на коли в Унгария, с наркотрафик, с произвадство на незаконни цигари, с магистрални грабежи, с пране на мръсни червени пари и прочее престъпни дейности, едва смогнал завалията да прочете "Винету"!Така че, управлението на ГЕРБаджийските мутри е най-голямата катастрофа за бедната ни държавица, и най-големият срам в историята й! Местан и Станишев са агънца, в сравнение с огнебореца от СИК!

274

www

преди 10 години

ТИКВА ПРАЗНА..