72

Въпрос

преди 10 години

Може ли да е такъв *** и *** патриот като по такъв грозен начин отбеляза 166г от рождението на Христо Ботев.Да сте забелязали да е чествал тази дата?

71

Анонимен

преди 10 години

Волен е много несдържан но поне отстоява интересите ни в момента1!!!Пак ще гласувам за него!!!!За Борисов няма да гласувам най-големия измамник и разсипник на държавата и народа и!

70

платен трол

преди 10 години

До Анонимен 73По принцип искам да общувам с културни хора, но уви, понякога се налага да общуваш с " юрушисти " . Поддържай си дпс...упс атака, няма лошо, въпрос на свободен избор е.

69

до 66

преди 10 години

НЕ лилипути а ЛИЛИПУТКИ / В женски род/ . Такива твари се оправят само с як бой . Защо не му отнемат имунитетчето на продажната твар и да го пуснат на народа ? Да го видим какъв бабаит е ? *** долна *** !

68

Таня

преди 10 години

Сладък е!

67

batmario

преди 10 години

Волен Сидеров и дон Диего от Аржентина биха били чудесни приятели...Някой богаташ да им организира среща и да се намерят най-после...тез...........сродни душици.......щото нашия вече видимо не издържа...като го гледам вече не разрежда...кой му е дилъра?Кой?

66

Анонимен

преди 10 години

До платен тролМи ти,ко искаш ве,да дойде Бойко,и с Николай Младенов,неговия министър,да правят в родината ми,конференция, на,,приятелите на Сирия-муджахидини,джихадисти, и да се съгласуват,как по лесно,да трепат моите братя,православни християни в Сирия.По добре,всеки друг,но не и убиец на християни.Изчезвай.

65

_anonimen_

преди 10 години

харесва ми нивото на редовите атакисти, които изпълняват в такива случаи...това, че не могат да вържат две думи на кръст без да псуват ... потвърждава тезата ми, че задължително трябва да си пълен *** за да си член на Атака.Може да го има записано в устава им като изискване

64

платен трол

преди 10 години

До Анонимен 68 Ти си правиш майтап, ама нищо чудно утре Чуколина да цитира " анонимен източник " :)))))))))

63

Х

преди 10 години

Ако това е вярно, този просто трябва да бъде изхвърлен на улицата. Но дали ще се намери някой да си свърши работата.

62

Анонимен

преди 10 години

Според източници културното аташе на Франция, стюардесите на Луфтханза както и полицаят Митака пред парламента който бе напсуван от Сидеров са част от криминална и икономическа мрежа, силно фокусирана върху диверсантски акции и провокации. Благодарение на Волен Сидеров мрежата е разкрита и сега полицията може да поеме разследването. От Интерпол са проявили интерес, тъй като отдавна подозират Франция, Митака и Луфтханза в опити за отслабване на влиянието на Атака.

61

платен трол

преди 10 години

До патриотЕгати патриота, защитаващ протурската партийка атака

60

Луфтханза

преди 10 години

Пак е имало "Извини се веднага господин полицай " Хубавото е че като ги пусне дрогата тези лилипути стават кротки агънца,нищо не помнят и усещат монополен заговор срещу партията им!

59

Анонимен

преди 10 години

И аз не бих издържал ако някоя френска,аглииска,българска или турска *** започне да обижда моята родина.Трябва да се разследва случая и това е.А и има доста жени които плачат за шамари с техния речник

58

are_kulata

преди 10 години

Притеснили се Ганьовцим, че Волен ще ни изложи пред Европа и Света.Ми вижте сега бе, вие сте по изложени от прости8тка в бардак.Най-мизерниНай-бедниНай-болниПритеснил се клошара, че му е скъсана ризата!!ХАХАХАХЦелия свят ви се смее и ви се подиграва не заради Волен а защото си отворихте гъзовете да ви клатят и доят като швейцарски крави!

57

д-р Ангелов

преди 10 години

Извини се бе ***!

56

Рали1

преди 10 години

България искала ли е извинения от Франция за Коиловци,за Отие и за каквото там пишете още ?Кога страната ни е имала политици,които да защитават гражданите си ?Франция обаче иска такова извинение и то е заради напълно непристойно поведение и то на политик.Ами ако е истински политик май трябва да си понесе отговорността.А другите около него депутати са били за декор на представлението?Или е било синхрон?

55

Анонимен

преди 10 години

До are_kulataКак вие юрушистите се борите с доганизация и после ми пиши всякакви простотии. Знам, че отговор на този въпрос е невъзможен за вас предвид , че крепите със "златното" пръстче ДПС на власт. Бегом до сараите на хидроинженера за нови опорни точки написани от доган/моника.Благодаря за отговора! Няма аналог в историята уж националистическа партия да крепи в управленирто етническа "противоконституционна" (цитирам *** сидер ага при откриването на това НС) партия.Да живее България!

54

патриот

преди 10 години

А ве,ко са занимавате,с човека ве,вий да не сте,по хубави ве,шматки.Искате да ни докарате на власт,БХК и ПМ-ционистите ли ве,***.

53

Анонимен

преди 10 години

бе как ше напада бе, тоя един десен ше му вкарам и ше му избия зъбите