38

Анонимен

преди 10 години

до 38Ей кавал, професорите са в кабинета, но извън работно време. Къде пише, че не може да се пие извън работно време даже и там където принципно работиш?

37

Българин

преди 10 години

"Професори пият и пушат в сградата на Софийския университет"Нима професорите не са хора ? Значи на лигавият "ранобудник" всичко е разрешено -включително и шпиониране с цел дискредитиране на несъгласните с тях? Хей *** , вместо симпатии вие предизвиквате само презрение у нормалните хора.

36

sokrat62

преди 10 години

До златкоА така, *** станаха и*енца, я се скрий бе *** децата не са виновни, че ***- професори се държат кат *** на работното си място и моралът им е на нивото на сибирските мужици от които са се учили. На това ли ще учим децата си? Това ли е примерът който им даваме?? Те не искат да живеят така, както ти си свикнал. Където и да се обърне човек, парламент, църква, джамия, улицата, училището вижда само свинщина!!!!

35

Анонимен

преди 10 години

Че извън работно време професорите що да не пият в кабинетите си?Ама трябваше тия двамата да станат и да ги забухат тия *ренчета в *** кратуни които са им влезли без позволение в кабинета.

34

!!!

преди 10 години

Хах, един от моралистите студенти Ангел Златков така се е напивал по партита организирани в този факултет, че му се чудя на акъла, защо се бута да раздава правосъдие за трезвеност. Пълен смях

33

Анонимен

преди 10 години

Екстра картинка. Само М.Миков липсва:)

32

Анонимен

преди 10 години

Туй брадясалото със синия анцуг на колко ли водка е?! Така му се е удебелил езика че едвам му се разбира. *** кавала пиян...иначе прави материал за професори, които решили да се почерпят. Пълна смехория!

31

историк

преди 10 години

Комунистите от БКП с тяхната преторианска гвардия от ДС развратиха и унищожиха всичко човешко в България. Няма морал, защото самите комунисти, а сега социалисти са прости, долни, неуки и мразят всичко образовано и интелигентно около себе си. Не случайно е всичко това. На 9. 09. 1944 г. избиха над 200 000 души, които бяха цвета на интелигенцията и от тогава та до днес простотия и чалгарщина. Справка- уж проф. Драганов комунист-социалист.

30

tih velikan 681

преди 10 години

Uuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!Dolni alkoholici!!!Vun pumiari nauchni!Tova video shte se gleda ot celiat svyat kak bg profesori se napili v universiteta.Sram I pozor!

29

наскоро завършила

преди 10 години

Нали знаете защо Трифон Зарезан освен на виното е празник и на археолога?:-)

28

Анонимен

преди 10 години

Режима на Живков, режима на Борисов, режима на ранобудните студенти. Нещо да ви се вижда познато?

27

бебо

преди 10 години

трябва да сме луди бащи да пращаме нашите деца в тези институти

26

Анонимен

преди 10 години

Еййй. Голяма злоба се таи в тия натегачи. То по-зле от комсомолци бе. Добре, че нямат власт иначе Белене и Скравена щяха да са пълни с професори.

25

Анонимен

преди 10 години

да не говорим за Кацунов който даже не се е вясвал на пракстически занимания след като разбчар че ще бъде в комсията по досиета но бодро раздаваше оценки....С какво самочувствие тези господа полнаци, депутати и хора от разин комисии слагат оценки след като не се явяват в час, избягват въпросите, не обясняват като хората и накрая студентите са виновни.

24

Анонимен

преди 10 години

*ати смешниците...алкохолизирани *** снимали други алкохолици. Голям материал, няма що.

23

браво

преди 10 години

браво на децата така трябва да е ........самият ДОГАН се появява пиян като кирка същият е опорнаат точка на червената ХУНТА на ибриците наречени масони на БКП.........

22

Анонимен

преди 10 години

Ха-ха-ха! Идете в катедрата по история на Русия! Да видите там какво е! И как Алексей К. ходи по коридорите с една плоска бутилчица...

21

Л

преди 10 години

*** малки . Не сте достойни дори да носите чантите на професорите. Не са ви почерпили сигурно това ви е проблемът.Малки помиярчета.

20

Анонимен

преди 10 години

...режима на Окупацията...Боже господи, доживяхме освобождението! Изгонихме *** от Алма Матер!

19

Анонимен

преди 10 години

И още нещо Драганов който се чуди как да се скате, в повече от половината пъти си измисляше повод да ни пусне "пускам жените пос лучай 8 март а за да не им е скучно пускам и момчетата" и така си освобождаваше деня. После отиваше да пие в Яйцето. накрая даде едно помагало в което половинвата въпроси ги нямаше и каза чце иска да си знаем всичик въпроси. Ако все пак предаше някоя лекции бързо -бъроз ни отрязваше за въпроси. но само той да беше. Ами Д.цанев (бивш посланик) Ами пантев...