95

Анонимен

преди 10 години

Nikoi nevi se kani , mnogo vnimatelno prochetoh celiq tekst , saobshteno e i po novinite ! Dqsnoto skrito bolno orajie na Volen efendi , Boqn Boqnov se e zaqjdal s *** za lichni karti i se e zakanil che shte gi machka ako mu se mernat pred uchite , sashto taka shte ima ataka v mahalata !

94

ODESSA

преди 10 години

Просто решение, изкопава се яма километър, на километър. Дълбока 20 метра. Със неохраяеми подходи. а средата се хвърля 200 тона желязо и когато маймуните влязат да берат. Подходите се затварят със булдозери. Отгоре всичко се обработва със ***, и после обратен насип.

93

трепача

преди 10 години

Ако дойдат към моя кватал ще станат ромски патрул с кърпени глави.

92

anonim1000

преди 10 години

До Банго ВасилДълбоко грешиш за "възродителният процес". Как може да е добър. Насилствена промяна на етноса. Ти въобще разбираш ли какво представлява? Кой въобще би се съгласил? Н есамо това. това копето комунистите направиха само радикализира турците.

91

BG Soldier

преди 10 години

Кърпите им няма да ги спасят от моя 7.62мм. Само трябва тъпите политици да вземат необходимото решение.

90

Mangi4a

преди 10 години

Кой мозък върви най-скъпо на пазара за мозъци -- еврейския, българския или ромския(***) и защо?

89

Расист ЦеСеКАр

преди 10 години

Да, не мога да им понасям миризмата и нрава на ***. Имигрантите ислямисти също. Но не ми пречи нито един християнин имигрант за сега. Не ми пречи ни един левскар. Защо ли? Явно съм расист. Така да е. България за българите. В центъра на София вече е страшно да гледаш брадати талибани и разхождащи се нагло и пикаещи навсякъде ***. Да, расист съм и какво аз ли да емигрирам или пришълците терористи да си ходят обратно? Аз ли да плащам за тях и за *** сметките?!

88

Анонимен

преди 10 години

То беше ясно,че *** ще вземат страната на терористите..Те никога не са се чувствали българи а роми както сами се описват.Сега под измислен предтекст че ги тормозят ще почнат да обират и бият невинни по улиците.Хубаво се развиват-черни кърпи,утре оръжия.Няма страна където тъмнокафявите са нормални хора.Навсякъде са престъпници и терористи.

87

,уеишщ

преди 10 години

Мисля че все още има такива политици-Две поколения *** в Пазарджик като чуят името Арлин Антонов, глътката им пресъхва и езикът им залепва. Нощем в сънищата им изплуват сцени от драматичната нощ на 29 юни 1992 година и търкат потни чела във възглавниците. В онази година българите в града му падаха на колене и го благославяха, а *** тайно мечтаеха да му падне главата. Защото това е единственият полицейски шеф на Прехода, който доказа и показа на *** общност в Пазарджик, ......

86

Анонимен

преди 10 години

Значи вече организирано ще колят, грабят, изнасилват българи. Предусещам, че скоро казанлъчани ще станат милионери. Просто парите на българите ще потекат към тях, я за Калашников, я за някой гранатомет. Моля, властимащите да вземат мерки, щото преди ***, ще обесим тях!

85

SKYBET

преди 10 години

pri koe pravitelstvo car kiro vleze v zatvora i pri koe koeto doide na vlast vednaga izlze ot zatvora?do koshmara otgovori

84

Манго

преди 10 години

*** работа, ще улучат някой камикадзе после държавата виновна,

83

anonim1000

преди 10 години

По принцип не е много коректно да се обвинява българският народ защяло и нещяло."Възродителният процес" е дело на БКП и отключи омразата не само у българите, но и у турците. Но нито едните, нито другите бяха виновни. Т.Ж. беше виновен.Какво са виновни българите за това, че *** крадат, насилват, убиват?За това,че не си плащат тока,не си дупчат билет ***? Даже са доста толерантни българите.Това в чужбина го няма.Нека пробва *** в Солун да не дупчи билет. Ако не полати глоба - арест.

82

казах

преди 10 години

сайта пуска само скинарски вьзгледи

81

Банго Васил

преди 10 години

До игра на РАСИЗЪМПишеш глупости. Възродителният процес бе хубаво нещо, насочен към турците в България и опит за тяхното приобщаване. За жалост не успя. Така много кадърни хора, каквито са повечето турци в България, нямат българско самосъзнание.Прооблем са ***. Една част от тях са с български имена, останалите се турчеят. Никой не ги обича, защото масата от тях, особено в гетата са неграмотни, но се толерират., а читавите сред тях, както и читавите българи не са на мода.МВР защо спи?

80

смок

преди 10 години

Честито на печелившите, които гласуваха за БСП!Шо стаа е? Гражданска война ли искате?

79

Mangi4a

преди 10 години

РОМСКИ ПАТРУЛИ С КЪРПИ НА ГЛАВА!!!

78

КОШМАРА

преди 10 години

СЕГА ДА ВИДИМ КАКВО ЩЕ ПРЕДПРИЕМЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО СРЕЩУ *** ЗАКАНИ?ПРЕДИ 2 ГОДИНИ ПРИ СЛУЧАЯ В КАТУНИЦА ,КОГАТО БУДА ТИКВАТА ЗАЕДНО С ГОЦЕ ВЗЕХА СТРАНАТА НА *** ,СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ КАЗА ТАКА " Не може хиляди граждани да са по улиците на страната,да протестират срещу *** престъпност,беззаконие,грабежи,изнасилвания и убийства а правителството на Герб да се прави че нищо не се е случило"ДА СТАНИШЕВ,ТОГАВА ТИ БЕШЕ ПРАВ,НО СЕГА ПРИ ВАШЕТО ПРАВИТЕЛСТВО СЕ СЛУЧВАТ ТЕЗИ ЗАКАНИ!

77

Каквото повикало

преди 10 години

Ще ги избия. Винаги ходя въоръжен. Винаги. Крайно време беше да се стигне до нещо подобно. Сега въпросът е те или ние.

76

Анонимен

преди 10 години

Лично аз съм бъхтял по 3 *** на веднъж, защото са страхливи и прости.