113

ЛЯВ

преди 10 години

не мога да подмина и представянето на водещите. след като такава топка им дойде - пред тях застава човек и казва че той е предложил човека заради който цялата страна се тресе 3 месеца, те не можаха да реагират. ТОВА БЕШЕ МОМЕНТА ДА Я СРИНЕТЕ, ДА Я УНИЩОЖИТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ.Иначе е ясно че Пеевски е предложен от човека който е организирал мероприятието "Костинброд", който е платил за да внесе "информацията" в прокуратурата за Костинброд, който плаща на Бареков (и Робева ще взема от тези мръ

112

Boroka

преди 10 години

ГЕРБ НИ ДЪРЖАХА 4 ГОДИНИ КАТО РОБИ, И НАЙ-НАКРАЯ НАРОДА ГИ ИЗГОНИ НАЙ-ПОЗОРНО ОТ ВЛАСТТА. АКО И ТОЗИ ПЪТ ВЗЕМАТ УПРАВЛЕНИЕТО НА СТРАНАТА,ТЕ С НИЩО НЯМА ДА ПРОМЕНЯТ ПОВЕДЕНИЕТО СИ,НАПРОТИВ ЩЕ УПРАЖНЯТ ОЩЕ ПО-ГОЛЯМ НАТИСК ВЪРХУ НАРОДА,КОЙТО ЩЕ БЪДЕ НАКАЗАН В ОЩЕ ПО-ГОЛЯМА СТЕПЕН ОТ ТАЗИ НАГЛА ПАРТИЯ НАРЕЧЕНА ГЕРБ. НАРОДА ЩЕ СТАНЕ ОЩЕ ПО-БЕДЕН. И В ЕДИН ПРЕКРАСЕН ДЕН ЦЕЛИЯ НАРОД ЩЕ СЕ ВДИГНЕ НА ОЩЕ ПО-МАЩАБЕН ПРОТЕСТ И ЩЕ ИЗГОНИ С КАМЪНИ ТАЗИ ПАРТИЯ,ЗА ДА НЕ СЕ ВЪРНЕ НИКОГА ПОВЕЧЕ ТЯ ВЪВ ВЛАСТТА. ИСТОРИЯТА ИМА СВОЯТА ЛОГИКА.

111

Kaleko Aleko

преди 10 години

Серго вика "ДПС беше"Манолова вика "Аз бях"Значи, Манолова е от ДПС :)))

110

товариш Сергей

преди 10 години

Това им е останало на комунистическата ***: наглост и безочие :)Щом са я докарали до такива абсурдни лъжи явно си знаят, че крадат за последно.Другарката Манолова, както и другаря Кутев са в ТОП лъжците на БСП :)Също така, другаря Кирчо Добрев(сина на милиционера) се справя добре с PR кампанията в интернет: платени никове по всички форуми с еднотипни речи и арогантно-агресивен модел на поведение :)Да видим, дали в края на краищата това няма да доведе до обратен пропаганден ефект? :)

109

ivo

преди 10 години

Много са нагли,а те карат пълни автобуси от най дълбоката провинция

108

Анонимен

преди 10 години

по-голямата част от казанато от нея звучи добре, но това за възможността повече партии да се възползват от държавната субсидия затвърждава чувството, че всички политици от прехода до сега няма леви, десни, реформатори, земеделци са един дол дренки. Подържат разделението между народа с единствената цел да са в политиката и да смучат държавна пара.

107

Vesso

преди 10 години

Мая няма как да не знае тарифити.Нали няколко пъти ги интервюираха младежите от контрапротеста пред Президентството.Същите младежи пред Висшия съдебен съвет и централата на ГЕРБ.Докараните с автобуси пред парламента.Дамата забравя,че освен ТВ7 има и други телевизии."Нестрахувайте се".

106

мм

преди 10 години

супер аз съм безработна самотна майка, къде дават парите???

105

Анонимният

преди 10 години

НЕ ВРЪЩАЙТЕ СТРАНАТА В РЪЦЕТЕ НА МАФИЯТА. ДАЙТЕ ВСИЧКИ ДА СЕ ПОМЪЧИМ ДА ИЗВАДИМ СТРАНАТА ОТ БЛАТОТО, В КОЕТО ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПП ГЕРБ НИ ВКАРА. Харесвали ни или не България си има работещо Народно събрание. Събрание, което избра правителство. ДА ОСТАВИМ ПРАВИТЕЛСТВОТО СПОКОЙНО ДА РАБОТИ.

104

eeha

преди 10 години

Тази кокошка сега ако не докаже твърдението си, нека я съдят за клевета! Какви са тия имунитети и всеки да си говори каквото поиска, а?

103

лудия

преди 10 години

daite i na men

102

Няма

преди 10 години

Няма такава нагла *** като червените. На черното бяло казват, изумявам се всеки път какви долнопробни популистки *** са. Най-лошото е, че хора извън София ме питат "Наистина ли са платени протестите", явно пропагандата работи. Мръсни, подли ***, ще дойде времето на народния съд.

101

ицо

преди 10 години

1 8 ицо преди 5 минутиМая Манолова в сутрешния блок на Нова ТВ направо сгъна чадърите...Аз,аз вика го предложих....аз го предложих Делянчо,аз,аз.....Ха ха ха ама госпожо Манолова едни други ваши дружки друго казаха в предните предавания,наглост наглост на тази партийна помия, ама чак пък толкова,айде леко да си съгласувате изказванията,че станахте за посмешище бе!

100

ицо

преди 10 години

До АнонименНе си мисли колега,намесата е абсолютно реална....

99

digidigi

преди 10 години

До Гражданин за ЕРБЕй, ***! Не ми слягаи ника в списъка ти. Не съм платен. Просто така си разсъждавам!

98

Анонимен

преди 10 години

Отива Иванчо в парламента и се хвали:Госпожо,нашата *** роди 7 кученца и всички са от БСП.Браво Иванчо -погвалила го Мая Манолова.След 20 дни Иванчо още с изването си в парламента казва : В къщи имаме 7 кученца,но нито едно не е от БСП. Как така бе Иванчо? запитала М.Манолова -Нали всичките бяха от БСП???-Да ,ама те прогледнаха вече г-жо Манолова!!!

97

Анонимен

преди 10 години

До 97. Първо- не е истина, че няма плакати срещу ГЕРБ. Има много на които пише да речем БСП ДПС АТАКА ГЕРБ = МАФИЯ и други. Второ иска се оставката на правителството, което в момента не е от ГЕРБ. Но кво да ти разправям ти вярваш само на комунистическите лъжи, които всяка сутрин всички телевизии излъчват.

96

Анонимен

преди 10 години

До КОКОШКАТА МАЯЩе ти изтрият коментара, колкото и да си прав... от одеве гледам как трият коментарите против Мая и оставят коментари само срещу ГЕРБ, започвам вече да мисля, че и тук има някаква намеса...

95

Анонимен

преди 10 години

Някой да и занесе някое кило ракия, че пак почна да кудкудяка.

94

Анонимен

преди 10 години

Jerry, ти поне си напред, батка. И шапка ти дадоха, и бяла тениска, че и от Столипиново до Софията те докараха, да искаш оставката на Боко.