62

Революционер

преди 10 години

Волен президент и премиер :)))))))))))

61

Анонимен

преди 10 години

Не поп Кръстьо е предал Апостола *** ! Вземи и попрочети молко литература по въпроса !

60

Анонимен

преди 10 години

tova veto beshe izkomandvano ot mutrata borisov.bravo na deputatite.

59

психолог

преди 10 години

Като гледам какви маргинали са докарали ДПС-то от Кърджали се отчайвам. Това ли са хората , които ще определят пътя на България, това ли са хората, които ще плащат данъци и осигуровки . Просто е трагедия. Тези хора чакат само помощи и пенсии, а от къде не знаят. Бог да пази България от БСП-ДПС-Атака-ДС.

58

IMAM_ALI

преди 10 години

Турция и ДПС не са ви виновни затова че САЩ и Ционистите ви грабят. чрез банда Предатели и Убийци на 1,6 милиона Българи - ***.. *** са много по-угодни на Ислямистите в Турция отколкото самото ДПС.

57

Революционер

преди 10 години

Ще плащате и 40 лв. за контрапротестиращите :)

56

Даси

преди 10 години

Формулата на богатите- вземай заеми и бързо ги връщай. Дано този милиард раздвижи икономиката ни. От това имаме нужда, независимо дали сме за или против.

55

Сотир

преди 10 години

Ликуй, народе :) Пари ше има за пйенсиитии, че да могат така да се облажат още повече телефонните измамници; за майчинскитиии, че да има за цигарки за мама :); за хората с увреждания, които сега ще се чудят какво да правят с това състояние от 90 стотинки на ден.Ликуйте, велик ден за БГетото :)ай, чао

54

Heavy metal

преди 10 години

До г-жа Иванова,Как може да говорите такива глупости, де тоя късмет да ни чака съдбата на Гърция имате ли изобщо представа колко добре живеят хората и, че хич не им пука за фискалната стабилност. НО, в Гърция имате политици от поколения има приемственост, а не та*ак като тукашния. И какво като сме били толкова дисциплинирани финансово, дреме ми щом не мога да купя едни маратонки на детето си без да си наруша семейния бюджет.

53

До 6502 Поп Кръстю не е предател, и това е доказано, за съжаление след смъртта му. Но съжаление ГЕРБерастите нито знаете историята нито зачитате конституцията. Като сте толкова против БСП и ДПС - защо вожда ви е милиционер закичен с генералски пагони от Гоце и Доган, а?

52

ЧУДЯ СЕ

преди 10 години

И НЕ МОГА ДА ПРОУМЕЯ КАК МОЖЕ ПРЕМИЕРА ОРЕШАРСКИ НЕВЪЗМУТИМО ДА СЛУША КАК СТАНИШЕВ И КОМПАНИЯ НАГЛО ЛЪЖАТ ОТ ПАРЛАМЕНТАРНАТА ТРИБУНА, ЧЕ СЪС ЗАЕМА ЩЕ СЕ ВРЪЩА ЗАЕМА НА ГЕРБ 800 МИЛИОНА!!!КАК МОЖЕ Г-Н ПРЕМИЕР?ДО КОГА ЩЕ СТАВАТЕ ЗА СМЯХ ?ДО КОГА СТАНИШЕВ ЩЕ ВИ ВОДИ ЗА НОСА?ДО КОГА НЯМА ДА ИМАТЕ ПРАВО НА СОБСТВЕНО МНЕНИЕ, ДОРИ КОГАТО СЛУШАТЕ ЯВНИ ЛЪЖИ?ДНЕС ЗА ПЪРВИ ПЪТ СИ ПОЗВОЛИХТЕ ДА ПРИЗНАЕТЕ ИСТИНАТА, ДАНО ТОВА ДА Е НАЧАЛОТО НА ИСТИНСКОТО ВИ ПРЕМИЕРСТВАНЕ, ИНАК ЩЕ СИ ОСТАНЕТЕ КУКЛА НА КОНЦИ!

51

ORCE

преди 10 години

Gosp. Borisov treba da e svesen deka ne sekogas SOROZ E POBEDNIK NA OBICNIOT COVEK MU E DOSTA OD TOJ UNISTUVAC NA SE STO E NORMANO I CESNO Eve toj so godini go podrzuva Crvenkovki pa nikako da pobedi .

50

Ивайло

преди 10 години

Довиждане.

49

Гърция

преди 10 години

Смешно е когато някой капацитет каже: "Чака ни съдбата на Гърция" и ако го питаш детайлно как ще стане това , мига като мишка в трици. Та и тази Иванова.

48

Анонимен

преди 10 години

АТАКА - в АНАДОЛА !

47

ПСЕВДО НАЦИОНАЛИСТ

преди 10 години

Нали за това е Болен Лидеров, него трябва да черпите :)

46

Анонимен

преди 10 години

До velijana 42 Прилича ми на *** виц ...ако не беше 9 септември 1944г. на 10-ти всичкото *** щяхме да сме в Балкана партизани...

45

Анонимен

преди 10 години

Исках детето да види родината на баща си... След още 4 години комунизъм от онази България в която се родих нищо няма да е останало. НИщо, ще отидем в Турция на почивка- там няма чалга, всичко е народна музика- нека се научи какво е родолюбие, патриотизъм и национализъм. Предполагам, че и за роби вече не ставаме, само интриги и предателства в политическия елит начело с "онзи под масата" - остава ни една история да си я въртиме докато съвсем се затриеме, колко сме били велики и как ни го набиха.

44

Анонимен

преди 10 години

За да не повтарят отчаяната гротеска с извеждането на депутати с бял автобус, управляващите докараха неуточнен брой автобуси с овце от провинцията и ги натикаха в зоната за сигурност. Цялата акция очевидно и предвидимо завършва с безопасното оттегляне на депутатите през овцете.

43

Анонимен

преди 10 години

Както и да е."Мъдрият български народ" щом си ги е избрал ще плати милиарда и лихвите.На другарите и турците честита поредна кражба.