223

nelineli9

преди 10 години

А този стига е демагогствал,защото ,ако беше истински политически мъж и му дремеше за хората,щеше да застане пред полицаите и да защитава хората!

222

Одисей 1

преди 10 години

243 , как кой свикват се избори по най-бързия начин , служебен кабинет до тогава и така , как кой , стига с този смешен плач бе

221

антиреволюционер

преди 10 години

До РеволюционерА бе революционер, тебе от къде са те изпуснали? От 4-ти км. ли или си паднал от луната? Ей, много *** народ има в нашата държава! Затова сме на това дередже!!!

220

Анонимен

преди 10 години

като падне правителството, кой ще управлява? България е в задънена улица, изход няма!!!

219

Анонимен

преди 10 години

Червени *** взеха 7 милиона българи за заложници! Червени терористи!

218

сега

преди 10 години

Този човек е главния виновник за всичко което става в държавата.Да е на власт на всяка цена,това е неговото мото,но няма да стане.Сикаджия,мутра,пожарникар не това трябва на държавата ни.Той е главния организатор на протестите и колкото и да мълчат журналистите това е самата истина.И тези *** по площада какво искат,да се върне този бабаит на власт и да доразсипе държавата.Или просто искат за си запазят държавната работа с големите бонуси.

217

Варна

преди 10 години

Борисов избухна: 40 дни дебилност на управляващите - oбади се ***...."Срам ме беше да гледам как чупят глави на интелигентни хора" - трябваше и ти да си там, за да гледаме как чупят кухи тикви.

216

bgsoldier

преди 10 години

Слушам го сега гейсер от конференцията им - е, няма такова тъпо същество в тая държава, едно, че е ***, второ, че е адски нагъл! Това е напаст, няма отърване просто!

215

Ghero

преди 10 години

229Няма да ти отговорят защото нямат отговор. Или по-скоро не могат да си признаят открито, че искат Борисов да се върне на власт.За тях алтернативата на Пеевски е Бойко Борисов и Цветан Цветанов.

214

Народна Мъдрост

преди 10 години

Пържола от *** и власт от комунист се взимат само с яко дранье!

213

ГРОБ

преди 10 години

ПИТАТ ЕДИН ОТ ВОДАЧИТЕ НА ПРОТЕСТИТЕ:-ВИЕ ОТ ГЕРБ ЛИ СТЕ?-НЕ, НИЕ НЕ СМЕ ЗА ГГЕРБ,НО И ТЕЗИ ОПРАВЛЯВАЩИ ТРЯБВА ДАСИ ХОДЯТ.-А МИ КАТО СИ ОТИДАТ КАКВО СЛЕДВА?-ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ-ОТГОВОРЯ ПРОТЕСТИРАЩИЯТ.-ДОБРЕ ДЕ,КАКВА Е АЛТЕРНАТИВАТА, НАЛИ ИСКАМЕ ПРОМЯНА, А ПО ТОЗИ НАЧИН ПАК ГЕРБ ЩЕ ВЪРНЕМ!-НЕ , НЯМА ДА ВЪРНЕМ ГЕРБ , ЩЕ ИМА ПРОМЯНА В ИЗБОРНИЯТ КОДЕКС ЗА ГЛАСУВАНЕ.-И КОЙ ЩЕ НАПРАВИ ТАЗИ ПРОМЯНА ,КАТО ПЪРВО СВАЛИТЕ ПАРЛАМЕНТА?-.................................-ОТГОВОРИЛ ПРОТЕСТИРАЩИЯ.........

212

Към жетварите

преди 10 години

Тоа пак изпълзя наяве! Досега се криеше в боянската си дупка и пращаше мутрите си да размирват протестите. Който сее ветрове - жъне бури... или него го жънат...

211

labec

преди 10 години

Този се гаври 4 години с хората, а сега дава и акъл. Май е време пред дома му да направят грамада.

210

Боко и Цеко

преди 10 години

БСП И ДПС вън!Ще дойдем ние ще ви е... майката докрай!

209

жандармерията е N1

преди 10 години

Каква е тази мека жандармерия наща- айде моля ви станете- в ГЪРЦИЯ, ТУРЦИИЯ , ИСПАНИЯ - ако не изпълняваш указанията на полицитя те сриват със земята- бой,газ и до че има и убити но това е полиция - реда пази , не са балерини, а тенаште ще кажеш че дини отидоха да събират по земята - айде лека по лека... спукайте ги от бой тези *** !!!

208

Анонимен

преди 10 години

Искам да попитам "Интенигентните'" протестиращи ако постигнат успех и падне правителството, обикновенният непротестиращ човек за кого да гласува.1. Боко Тиквата2.Станишев3.Сидеров 4.Доган5."Новата дясна алтернатива" Костов, Кунева и Касим Дал (официално подкрепен от Ердоган)Моля отговорете!

207

Анонимен

преди 10 години

!!! МОЛЯ ВСИЧКИ ЗА МАЛКО ГРАЖДАНСКА ОТГОВОРНОСТ !!!НЕКА ПОКАЖЕМ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ, ЧЕ ТЕ СА *** И ИМ ЗАТВОРИМ УСТИТЕ!НЕКА ВСЕКИ КОЙТО ИМА ВЪЗМОЖНОСТ ДА ОТИДЕ ПРЕД АЛ. НЕВСКИ И ДА ПОМОГНЕ ДА СЕ ВЪРНАТ ПАВЕТАТА И ПЛОЧКИТЕ ОТ СНОЩИ ПО МЕСТАТА ИМ, ЗА ДА НЯМАТ ВЪЗМОЖНОСТ ДА СЕ ОПРАВДАВАТ ТЕЗИ БЕЗОЧЛИВИ БЪЛГАРО-ПРЕДАТЕЛИ, ЧЕ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ БИЛИ НАРКОМАНИ И ХУЛИГАНИ.НЕКА ВИДЯТ, ЧЕ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ СА ПО-ОТГОВОРНИ ОТ ТЯХ!САМО ТАКА ЩЕ ИМ ЗАТВОРИМ УСТИТЕ ЗА ТОВА, ЧЕ СМЕ БИЛИ ПРОВОКАТОРИ!

206

Анонимен

преди 10 години

Типичен Дон Корлеоне.

205

Главен Редактор

преди 10 години

Оправете си текста - "Управляващите" не "Протестиращите" демонстрират дебилност.

204

ДА

преди 10 години

Абе,най-добре да счупят твоята тиква!"40 дни са малко,ти почти 4 години дебилства!