136

Анонимен

преди 11 години

Най-благодарни на протестиращите трябва да са "националистите", защото протестиращите свършиха тяхната работа в момент, когато националната сигурност беше дадена в ръцете на незаконна етническа верска пратия и на един олигарх. Те спасиха България, а "националистите" я продадоха.

135

просто аз

преди 11 години

До SpiroМоля те само не се опитвай да изкараш ББ по-различен от тези. Той подаде оставка, защото вече нямаше полезен ход, уплаши се и избяга . Той и в момента е такъв, няма власт в ръцете и е абсолютно неадекватен. Другия момент е ,че комунистите плащаха на когато трябва и техните протести бяха много по-кървави . Щом ББ иска да се пробва на нови избори, нека се пробва, ще бъде още по-изненадан от резултата. Трябва обаче да похарчи още някой лев, нужни са му агитките, без тях няма да стане.

134

bgsoldier

преди 11 години

143, теб учили ли са те да четеш и да слушаш!? Не аз казвам, че са лигитимни, а вашите идолчета от бсп казаха, че тези избори били напълно честни и легитимни, въпреки че седмици преди това ревяха по всички медии, че Бойко имал бюлетини и си плащал - но нормално за вас, говорите само това, което ви изнася!

133

Ghero

преди 11 години

135Не сме против протестите, а сме срещу това 1000 *** да бъдат представяни като лицето и волята на България.Проблема на българите е, че МОГАТ ДА РУШАТ НО НЕ МОГАТ ДА ГРАДЯТ. И това е така, защото е лесно да се крещи "оставка", но е трудно да се мисли и да се създаде алтернатива. За това се изисква не просто крещене и чупене а желание и разум.Защо тези протестиращи не сформират алтернатива, защо? Как ще ме убедиш, че те не играят в полза на ББ.Защо не гласувахте за гражданските партии?

132

бебa

преди 11 години

Не остaнa, вън нa мaзните кумaноидни мекеретa и тяхните подръжници. Бългaрия е нa интелигентните, млaди и обрaзовaни хорa. Трябвa дa се промени кой имa прaво дa глaсувa, всеки в рaботоспособнa възрaст и минимум основно обрaзовaние.

131

Анонимен

преди 11 години

Готови за Карлуково.

130

Психолог

преди 11 години

В ада да гори всеки, който работи за разединението на България!!!

129

az

преди 11 години

тази от снимката е от съседния вход и гълта

128

Анонимен

преди 11 години

До АнонименДо 142 Ти от кръга на Пашата ли си бе ***?

127

анонимен

преди 11 години

Комунистите не трябва да са на власт, но герб са долна крадлива *** , затова всички в затвора

126

Анонимен

преди 11 години

Хората, които храбро се сражаваха пред парламента снощи са ГЕРОИ - ето така се сваля правителство! Никаква прошка, никакво отстъпление!Поклон пред жертвите на полицейския произвол. И нека имат куража да продължат протеста до логичния му завършек - ОСТАВКА на целия кабинет и предсрочни избори :)

125

t0read0r

преди 11 години

До Spiroколко фалшиво звучиш. и очевдино си гербер, един постин не можеш да постнеш без да се объркаш, стига си пецкал по два пъти бе

124

Анонимен

преди 11 години

Новата тройна коалиция е коалиция на етническите малцинства срещу цялата Българска нация.Най хубавото е, че това което беше ясно за българският народ а именно, че мафията се криеше зад маската на етническият мир, и като кажеш мафия на дпс те отвръщаха че това не е етнически толерантно??? Но за тяхно голямо съжаление вече евро съюза разбра, че няма етно конфликт а има война между българската нация и мафията!! Кураж дружина вярна сговорна ние не сме вече *** на мафията!ОСТАВКА

123

Психолог

преди 11 години

Ей, нещастници жалки, защо разделяте хората на комунисти и антикомунисти, нима всички не сме българи и не искаме да живеем щастливо в нашата прекрасна страна. Защо провокирате омраза, защо се водите от външно налаганият антикомунизъм, не виждате ли, че така унищожавате българщината, така се разединяваме и сме лесна плячка. Не разбирате ли . . .поне Вие, които не сте обвързани с еврейските фондации, че умишлено се унищожава народът ни, поне Вие си отворете очите и кажете Баста! Прогледнете хора!

122

bgsoldier

преди 11 години

Така е Спиро, явно бсп не чувства все повече отслабнала и вика за свой представител един от най-големите простаци в държавата Мишо шамара и си плаща по форумчетата на някви *** с компютри. Това са бсп - те винаги са били такива де, нагли и безочливи, не им пука за нищо, правят се на ударени и като машинки повтарят един след друг Герб това, Бойко онова, Ц.Ц. третото - прости и жалки некадърници, оправдават се с някой друг както винаги, и за вчера сигурно Бойко е виновен :D.

121

Анонимен

преди 11 години

Единственото хубаво нещо на фона на цялата тази свинщина е, че дпс или атака както и да се наричат (в крайна сметка те едно и също) се превърнаха в синоним на мафията. А най-лошото е, че дпс и атака създаде образът, на бандити и разбойници на нашите земляци и братя eтническите Турци в България. дпс и атака превърна понятието eтнически Турци в обидно и нарицателно за разбойници. Ако не вярвате, питайте коалиционния партньор на дпс:- атака.? ОСТАВКА

120

Ghero

преди 11 години

135Не сме против протестите, а сме срещу това да се представя

119

до Spiro

преди 11 години

Леле, колко си жалък, говориш за платени червени, а всеки твой пост е възхвала за Тиквата. Ти си поредния герберски ***, криещ се зад фалшиви идеали.

118

t0read0r

преди 11 години

До bgsoldierпърва политическа сила, избрна от 16% от имащите право на глас. в едни скалъпени избори (ти спомена за легитимноста на изборите - гузен негонен бяга). това е герб. бокята очакваше повече (не знам отгоре на какво). и все пак - станишев ще вземе заем и ще се разплати, после ореша сигурно ще падне. и бокята ще мълчи по този въпрос, понеже това беше идеята поначало, с това сдаване на власта...

117

Анонимен

преди 11 години

Най-близкия до Бойко Борисов Румен Николов Пашата е заявил в техния близък кръг, че ще плаща на провокатори агитки на протестите на интелигентните до 30 юли. Нататък Пашата отказвал да дава вече пари. Именно заради това и до 30 ти ще бъдат провокирани по всякакъв начин протестите, за да се предизвика кръв и ексцесии.Самият Бойко Борисов неадекватно избърза и веднага бе тиражиран, че иска от президента Плевнелиев да свика консултативен съвет по Национална сигурност.