118

Атакист

преди 10 години

до 125Ей, голям пример даде за селата като всеки всеки познава. А като тръгнеш да пътуваш из страната или в гоялм град и като не познаваш некорумпираното ченге, а зад него стои закона да ти сложи белезниците и да те прати в съда за да ти лепне 5-те годинки по бързата процедура, понеже си пил???

117

SAURFANG

преди 10 години

До ...AndJusticeForAll!Те точно т'ва чакат бе брато.. Един смотан бакшиш , за да залъжат че всичко си работи и има справедливост, а в крайна сметка мутрите си продължават работата и никой не може да ги спре.. :) Мафията никога не може да бъде спряна , защото може да осигури 10 пъти повече на човека - отколкото държавата... Върнете Б.Б да си вози белото през граница и да си прави сделките ... поне правеше нещо.. а тия *** комунисти нищо не могат да направят освен да крадат ...

116

Наблюдаващ

преди 10 години

Само да напомня с цитат бакшиша-убиец по повод инцидента:"Какво толкова е станало?"

115

Баща

преди 10 години

Каквото и наказание да му наложат на този мръсен гаден пиян бакшиш ще е малко, защото никога няма да може да върне живота на това малко слънце. Всеки който е родител знае какво е да отгледаш дете, само този алкохолик не знае, защото знае само да държи чашката. Предлагам за всички които карат агресивно, или са пили да ги оставят на пострадалите да се гаврят с тях, и това да става на жълтите павета. Само така всеки следващ ще се замисли преди да седне да кара..

114

Kaleko Aleko

преди 10 години

Г-н 116,Не говорете глупости. Софийските таксиджии винаги са били нахални, но през последните 1-2 години станаха непоносими. И като фирмите им и полицията ги търпят, съвсем изнагляха.

113

eeha

преди 10 години

Съболезнования! Крайно време е да направим нещо и вкараме ред в държавата ни!

112

МАФИЯ

преди 10 години

АЗ МИСЛЯ, ЧЕ ПУСКАНЕТО ПРЕДСРОЧНО ЗА ДОБРО ПОВЕДЕНИЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕМАХНЕ..... КОЛКОТО МУ Е ОПРЕДЕЛИЛ СЪДА ДА СИ ГИ ИЗЛЕЖИ ДО ПОСЛЕДНАТА СЕКУНДА.............

111

Анонимен

преди 10 години

директно да убият *** шофирал таксито, никакъв съд не трябва да се занимава с него, просто трябва да го изкарат на улицата за да го мерим с камъни докато стане на кайма.....................

110

Kaleko Aleko

преди 10 години

Г-н Атакист,В България всички пият и карат, защото знаят, че ще се отърват лесно. Особено по селата е като на война. Защо? Ами, защото знаят, че дори да ги хванат, ще се отърват с една петдесетачка макс. Е, може и с повече, ама все пак няма да лежат в панделата. Реално вината е главно в полицията и съда, които позволяват на разни Стависки и други подобни да се измъкват :(

109

просто аз

преди 10 години

Няма да е първия убиец, който след две-три години ще излезе свободен.Примерите са стотици, в България е така, човешкия живот няма стойност, никаква, за съжаление.

108

Ох

преди 10 години

Доживотен затвор та доживотен. Няма как да стане докато не се промени законодателството, а сега е моментът /Колкото е цинично само? Да ме извинят родителите и близките на Елена/ с обществен и медиен натиск това да се направи.

107

избирател

преди 10 години

Милото дете,бог да го прости.Адски нелепо.За бакшиша нищо няма да кажа.Ще кажа на бащата на детенцето да чака търпеливо излизането на бакшиша и да си раздаде правосъдието .......

106

иво

преди 10 години

трябва карането пил при инцидент с жертви да се приравни на предумишлено убйиство. В момента го обвиняват в убийство по непредпазливост. Най-вероятно ще го осъдят на 10-15 години затвор, а реално ще лежи 6-8 максимум.

105

СПРАВЕДЛИВА ПРИСЪДА

преди 10 години

СМЪРТ ЗА УБИЕЦА.

104

Ana

преди 10 години

Saboleznovania na roditelite na tova milo detence! Pochivai v mir malka charovnice!

103

Tina

преди 10 години

Почивай в мир, малка душице!Съболезнования на близките! Господ да им помага!Това е война. И представа си нямате с кого...Молете се! Молете се всеки ден за закрила над вас и семействата ви, над целия български народ!

102

Анонимен

преди 10 години

Бакшиша е разчитал на това, че няма полицаи както обикновено, когато се охранява мероприятие. Преценете чия е вината, пък макар и частично

101

Анонимен

преди 10 години

Малко слънце почивай в мир!

100

Атакист

преди 10 години

до 109Е не е друго.....говорим за бедните скапаняци пили и се качили да шофират. Говорим за ония които нямат възможността и връзките за да се отърват. Кое е друго? Това другото за което говориш е за богаташите с връзки.

99

Анонимен

преди 10 години

Не знам какво да пиша... Съзнанието ми отказва да си представи състоянието на майката- да оцелее, за да държи ръчичката му докато умира...Майка съм, но нямам сили да погледна подобна картина, дори и въображаема.Но това много дори бих могла да си представя, какво бих направила с тази гнида-шофьора, дори и така, без да съм пряко засегната.Мир и усмихнат слънчев лъч за душата на детето.Куртев бял ден да не види повече!