98

ViturStSt

преди 11 години

До muchachote2-милионното население на София го видяхме пред НДК.Ей БСПарска агенция каза,че 58% подкрепят протестите, сметай колко са реално.И 50% да са пак е рекорд за два месеца управление.

97

До СпонгиДа бе, къде бяха тези "европейски страни" последните 3,5 години? Що ли не си берат лайката, точно защото последните 3,5 години се правеха на ударени че не виждат кои управляваше и какви ги вършеше....

96

много отворени

преди 11 години

Самките на протестите са много отворени. Защото самците им за нищо не стават.

95

До gogi75Ако се върнат ГЕРБ - протестиращите ще отнасят палките без "тън-мън". И едва ли ще се напъват 33 дена :)

94

Спонги

преди 11 години

Изглежда, че натискът на европейските страни се е засилил, защото наглеците, узурпирали властта смекчиха тона. Дори пияницата Миков вече се опитва да се държи прилично. Интересно мие, клакьорите на Мафията какво ще кажат, когато Правителството си подаде оставката, а това ще стане съвсем скоро.

93

Анонимен

преди 11 години

dokoga sergei 6te se krie i inati

92

Ина80

преди 11 години

За пореден път слушах посланик да си дава мнението. Е, беше по-възпитано от предишните, но ме ОЗАДАЧИ как Холандец говори за спазване на европейски права, а забрави че същите тия холандци нарушават нашето право на свободно движение на стоки и капитали. Г-на знае ли че след тяхното изказване, че българите са престъпници и шенген не е за нас, цяла ЕС скочи срещу нас? Тогава знаехте ли че едно действие стига и до другия край на ЕС, г-н Посланик? Иле когато ви отърва знаете, а когато не - не знаете?

91

ViturStSt

преди 11 години

До desiКак точно ги засягат.Като вдигнаха въглищата и промишления ток.5% от юнската сметка:)Направо ги расипаха.

90

pipi

преди 11 години

оставка, но не на орешарски, а на разединителя на нацията ***

89

desi

преди 11 години

В момента се засягат се интересите на ЕРП-тата, на собствениците на ВЕИ-та и ТЕЦ-ове. Става дума за интереси в размер на 1 млрд. лв. годишно! Това е първото правителство, което се противопоставя на тях.

88

Анонимен

преди 11 години

za6to balgarite sa robi na dogan i sergei

87

diego

преди 11 години

Нека насоча вниманието ви и към всички онези отявлени привърженици на ГЕРБ в момента, които всъщност са получили средства от европейските фондове по време на управлението на Бойко Борисов. Сред тях са големи продуцентски къщи като Dream team на Евтим Милошев, Global films на Магърдич Халваджиян и Междинна станция на Иван и Андрей. Помните ли по какъв скандален начин и музикалната компания Пайнер, опитвайки се усвои милиони, влезе в устата на световните медии с факта, че България финансира полу-порнографски поп-фолк клипове с европейски средства.

86

Атакист

преди 11 години

до 131Тази снимка е от няколко дни бе, брачед!

85

ViturStSt

преди 11 години

Овце са дет гледат волен с отворена уста и му лапат глупостите ка мухи.Тоя ви направи на маймуни вие му се кефите.Жените ви сигурно не ви пускат до пазара да ви не лъжат с доматите.

84

Петър Петров

преди 11 години

МВР не е медия че да съобщава броя на протестиращите всяка вечер. Това е манипулация и полицейщина от страна на вътрешния министър.

83

11

преди 11 години

До Дoбрякзащо не вървиш на маината си,*** долен отиваи при бея,гея и злодея и не пиши глупости

82

Атакист

преди 11 години

Проститутките от разходките и другите овце които ги придружават и дето се разхождат всяка вечер пред жълтите павета не им стига акъла,че ако тръгнат да се бунтуват, *** за една вечер ще ги наврат в на майка им у пу.ката и на другия ден следобяд няма да има и 100 човека пред мин. съвет.

81

Анонимен

преди 11 години

Какви ти хиляди, стотици хиляди протестиращи - а в действителност са не повече от 1500 ИЗМИКЯРА от които 500 са платени /тия с тупаните и фанфарите/ и 1000 много заблудени,които въобще не знаят къде се намират и за какво протестират.Като се има предвид многомилионната държавна субсидия на ГЕРБ се учудвам,че само на това са способни. Явно Боко Тиквата,Цецо Честното и Фидоска Балерината стягат куфарите за чужбина, само тоя завалия Плевела на кого го оставят не се знае.АБЕ СМЕХ, ПРИ ТОВА ГОЛЕМ!!!

80

korona123

преди 11 години

БТВ доказаха на кого се кланят , особено в сутрешния блок ! Премълчаване на истината , преиначаване на действителността , насаждане на омраза ! Гербераска платена телевизия , платени журналисти, пълен непрофесионализъм и цинизъм ! Протестиращите против кабинета са платени клакьори и представляват много малка извадка от целия български народ !

79

Атакист

преди 11 години

до 117А дано, овцете се надигнат като турците в Истанбул, че да видиш тогава как *** бият!