18

az-

преди 10 години

Мразя комунистите, но най-много мразя пребоядисаните комунисти като тази и Тиквата :)))

17

Тая,

преди 10 години

защо не се скрие?

16

Анонимен

преди 10 години

Някой наясно ли е от къде идват субсидийте. Европейската кошница се пълни и от българския данъкоплатец, а субсидийте могат да бъдат спрени или пуснати само за ромското интегриране. Това е социалната политика на БСП един българин вместо един храни пет роми за да му откраднат остатъка..

15

Анонимен

преди 10 години

Много важно!

14

bob77

преди 10 години

Това до колкото знам не е нейн проблем, Кунева да спре да се меси в работата на България, крайно време е да се оттегли при положение, че вече не участва в управлението на страната ни, а и обществото няма да допусне фигури като нея, използващи на фалш и манипулации.

13

az-

преди 10 години

До Одисей 1Герберунгела се познава от 100 км. Европа е ошашавена щото една антиевропейска партия е подкрепила това правителство, а не е ошашавена, че същата партия 3 г. крепи тиквеното правителство :)))Я се гръмни бе герберунгел :))))

12

georgi

преди 10 години

i kakvo ot tova............ tj Kuneva ili kakto i e vtoroto ime g-za YES ,napravi kakvoto moza ,zatvori reaktori kakto i naredixa ot EU , sega reve da ne ni zamrazjt ,4e te ot godini ni podxvurljt troxi , za gurcij miliardi za nas k......r

11

az-

преди 10 години

Странно тая овца що се изявява като ментор?Хората са казали скъсване с олигархичния модел, а той не е от един месец. Самата тя е част от него и ми е странно как не се е припознала :)))Госпожа Йес и е много мъчно, че трябва да кеси на пейката пред парламента.

10

viktoria35

преди 10 години

Пръмова изведнъж стана много компетентна по всички въпроси. Нали си подаде оставката, защо продължава да се меси в политическия живот на страната ни. Крайно време е тази лицеверна и манипулативна личност да слезе веднъж завинаги от политическата сцена.

9

ха ха

преди 10 години

Ха ха ха! Те ако замразяваха на страни със социалисти в управлението..... Боже, боже, колко мъка има по тоя свят! Кунева, Кунева, скрий се моля те!

8

ujasen

преди 10 години

Някой няма ли да спре тая бедна женица да бръщолеви лозунги и простотии. ама наистина е необходимо такива хора да не се месят в политиката, тъй като е видно, че отдавна са надскочили нивото си на компетентност.

7

Спонги

преди 10 години

За съжаление Кунева -Пръмова е права. Само червените пИдали ще се зарадват на изгонването ни от ЕС. Та те по-далеч от носа си и дома на Партийният Секретар не виждат.

6

Пеликана Грую

преди 10 години

Другарко Кунева-Пръмова, пиете ли си редовно хапченцата?

5

Анонимен

преди 10 години

Абе, тия посланици досега как търпяха олигархичния модел, пък ся решиха да плашат гаргите?Кунева явно по-добре разбира мислите и думите на посланиците и нещо го играе преводач. Па да го замразяват т'ва членство во веки веков!

4

Анонимен

преди 10 години

поредната заела поза партер пред мразещите ни европейци и изпълняваща чинно всяко тяхно решение за България, добре че не е в парламента

3

Анонимен

преди 10 години

голем праз , то и без тва всички субсидии по програмите ги взимат "нашите" хора

2

Мистър Х

преди 10 години

глупости те не замразиха, дори гърция вече пет години, тиго турция където ЕРдоган 10 години се изживява като диктатор нас ще замразят. Най-мноог да ни спрат парите, и то след серия от предупреждения.

1

евроскетик

преди 10 години

А дано! От тоя ЕС нищо добро!