43

Анонимен

преди 10 години

При герберушките, как няма един за свяст, бре, този е от ромското им крило

42

Анонимен

преди 10 години

Да замразиш пенсиите и заплатите за 4 години, при непрекъснато покачване на цените, също е тероризъм. Голям кеф, след Сидеров и герберастите започнаха да наричат протестиращите терористи. Браво, браво, само така. Сега остава да се обедините около тая линия и да дадете картбланш на Ореха да прати баретите да строшат от бой кафеджиите. Така поне ще цъфне истината - политиците срещу народа, за да няма лицемерие.

41

.........

преди 10 години

***! Значи единият протест е интелигентен и уникален, а когато е срещу ГЕРБ е тероризъм, така ли??! Супер много се радвам, че тия смешници никога повече няма да дойдат на власт...Супер нагли са...

40

11111

преди 10 години

Мутрата е тръгнал да се жалва по Европа,как му взели властта пък виждате ли той "жертвата" онеправдан.Как не му идва на ума,че никоя партия не ще да влиза в коалиция с него защото с голямата си уста след седмица ще ги омаскари и оплюе.Вече 5 години си играе с държавата,народа започна да се мрази заради него,връща ни години назад и медиите му слугуват,като сигурно и хабер си нямат какво ще струва на България Борисовата простотия.

39

Анонимен

преди 10 години

ciganina ot snimkata pak se izkazal nepodgotven ,tova bilo terorizam .abe *** grozna!!!! q dase mahash ti i tvoq *** idol BOrisov .mrasana papla4 shte vsi4ki deputati MEZERNICI

38

Аспарух

преди 10 години

А ако Левски беше с апрески, *** като бат ти тиква въобще нямаше да съществуват!

37

Анонимен

преди 10 години

ако имаше малки деца, таман щяха да видят какъв *** е баща им..

36

Анонимен

преди 10 години

абе нали са депутати, като не бачкат да са махат! Тероризъм било, ти московски, не знаеш кво е туй тероризъм, дано никога не узнаем, но натам накъде сте подкарали държавата и вие и ***, накрая зорлем ще създадете такива терористи тука, я колко *** има по площадите..

35

Анонимен

преди 10 години

при ГЕРБ става дума за директен саботаж на работата на Народното събрание. Ползите, които щяха да бъдат за всички, а не само за Борисов, ако ГЕРБ бяха останали в пленарна зала- Ако ГЕРБ бяха останали в парламента и гласуваха срещу кандидатурата на Пеевски, заедно с гласовете на Атака щяха да я спрат. Пеевски беше избран за прадседател на ДАНС със 116 гласа, след като Георги Кадиев и Младен Червеняков напуснаха пленарна зала, а ГЕРБ и Атака имат общо 120 гласа.- Волен Сидеров оглавява парламентарната комисия по корупция и етика, защото ГЕРБ ги няма в парламента. Правило в парламента е

34

Анонимен

преди 10 години

Бракя гейберунгели, пореден терористичен акт срещу ВОЖДА и УЧИТЕЛЯ Боко! Но от АНС ни предупредиха и упссс-НЯМА НИКОЙ В КЪЩИ ! Викайте колкото щете, Боко и Ангела ще се плацикат в джакузито, докато ЕНП не го върнат на власт! Герп! Гуантанамо за банкянските терористи!

33

Богдан

преди 10 години

Къде живее съсела,защо му криете адреса след като праща платени агитки в Банкя

32

Анонимен

преди 10 години

Хаха, а като наехте хора да мятат камъни по централата на Атака това не беше тероризъм нали?Не чо го защитавам Волен...*** гробари, утре бегом в парламента, аз за к'во ви плащам заплати, мамк* ви долна.

31

Parcuc

преди 10 години

За всички политици трябва тънка тел - как един читав няма беееее

30

Анонимен

преди 10 години

Баси простотията! Тръгнали пред къщите на хората да правят протести! Само на Болен мозък може да хрумне подобен идиотизъм... Това вече минава всякакви граници.

29

невидимата

преди 10 години

Тероризъм е да затвориш с протестиращи кръстовища и улици и да пречиш на останалите.А ако ГЕРБ не искат да са в парламента, нека се откажат и от участие в следващите избори. Тъкмо някой да изчисти през това време "калинките", които ГЕРБ назначиха.

28

Анонимен

преди 10 години

Преди четири години Волен Сидеров гласува за правителството на Бойко Борисов и ГЕРБ, но тогава това не възмути никого и никой не обвини Борисов, че се ползва от услугите на крайните националисти.Волен Сидеров и Атака гласуваха за кабинета Борисов и в продължение на две години бяха най-яростните му публични защитници и говорители.

27

Анонимен

преди 10 години

Леле,*** мръсен се обади!Ало Плиевин,аре ниц бе сельооо!

26

Анонимен

преди 10 години

До az- KUKO ODI SE GRAMNI BE

25

wetw

преди 10 години

Абе атакисти...веднага почнахте...*** ала бала, тва ли са ви аргументитеПрав е, тия са опасни и трябва да бъдат задържани. И не го сравнявайте с протеста пред парламенте, който е мирен и съставен от умни и цивилизовани хора, за разлика от атакистите.

24

val 789

преди 10 години

Като нападнаха централата на АТАКА и Сидеров не бяха терористи,бяха"интелитентните,млади,красиви",бяха НАРОДЪТ.Сега-ТЕРОРИСТИ!!! Що така бе Миме???? Я сега им спрете паважната субсидия и да приключваме!!!!!