84

Сотир

преди 11 години

верно, бе :) Моля, никой да не ака и да не уринира пред Народното събрание !

83

гост

преди 11 години

до 88Ти зa рaботa ли имaш нaдницaтa при кутев, търси нещо друго, че пaрите свършвaт

82

Анонимен

преди 11 години

както всички знаем сирерларъ редовно изневерявал на четин казак. една нощ сирерларъ бил в обятията на пеевски. обаче докато си разменяли нежни ласки телефона на сирерларъ не спирал да звъни, четин казак неуморно се опитвал да се свърже с любовника си сирерларъ. в един момент на пеевски му писнало и вдигнал телефона с думите. - четин бир дакика я, свършвам, плюе и тръгва.

81

тъп и прост

преди 11 години

Колкото повече му замирисва на Цветанов на затвор,толкова повече протестите ще се разрастват!!!ДО ТЕЗИ КОИТО УЧАСТВАТ В ТЕЗИ ПРОТЕСТИ - НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ, ВИЕ ДЕЦА НЯМА ТЕ ЛИ, ИЛИ ОСВЕН УМНИ И КРАСИВИ СТЕ И БОГАТИ??? НИМА НЕ СТЕ УСЕТИЛИ МИЗЕРИЯТА ДО КОЯТО НИ ДОКАРАХА ТЕЗИ ОТ ПП ГЕРБ???

80

zeddd

преди 11 години

До НеанонименБългарийо, докъде го докарахме с такива болни мозъци като този "неанонимния"

79

Елена

преди 11 години

До Анонимен под 84Г-н Анонимен, щом на провинцията й е писнало от Софиянци, то тогава нека провинцията, да предложи нещо по-разумно. ЧАКАМЕ, готови сме, да ни поведете.....

78

BG.BG

преди 11 години

Сряда от 8.30 до 9.30 флашмобот 12.30 до 13.30 флашмобЧетвъртък от 8.30 до 9.30 флашмобот 12.30 до 13.30 флашмобПетък от 8.30 до 9.30 флашмобот 12.30 до 13.30 флашмоб(в петък има и парламентарен контрол, така че който има възможност - може да остане до протеста в 18:30)

77

681

преди 11 години

До rumen221А ти знаеш ли твойте другари са управлявали най-дълго заедно с дпс от началото на прехпда и парите на майка и баща ми както и моите щото освен че уча и работя ,осигурявам се ,а лятото ходех в щатите на работа са изпраскани от тия мазни червени физиономии преди доста време,знаеш ли че съм пряко заинтр от Белене щото е в моя край,колко майчински та и бащински е щяло да има са отупали тези другари?И сега изведнъж искаме всичко да се оправи,все едно тези ги е нямало:)живи и здрави вскич

76

123

преди 11 години

Хора без работа, нищо друго не са протестирщите.

75

Анонимен

преди 11 години

Нормалните хора работят по това време! Хашлаците и пенсионерите дето могат да протестират по това време не следва да определят съдбата на бачкащите!

74

AC / DC

преди 11 години

Пълен бойкот ! Вижте гърците как бързо си върнаха 300 милиарда откраднати евро ! А на нас *** имат да връщат поне няколко пъти по толкова !

73

турчин

преди 11 години

Време е вече всяка жаба да си знае гьола и мястото в гьола.С байганьовщина нищо не се постига това го разберете. С тази тройна фирма ли е, коалиция ли е,няма светло бъдеще на децата ни,и това е факт от 20 години.Не може едни политически представители на република България да работи по системата ИЗВИНЕТЕ НИ

72

Анонимен

преди 11 години

Честно казано, на провинцията й дойде до гуша от София и претенциите й за "умна и красива средна класа", която не знае какво иска, но се смята за върха само защото се разхожда масово по площадите. Някой да чу някакво святсно предложение, освен "Оставка"? Нещо като сценарий как точно да се извърши смяната на статуквото? Йок! Оставка, та оставка, па после ШЕ видим. Само дето мисленето не е като яловото викане. За едното трябва акъл, за другото - липсата му.

71

681

преди 11 години

До електорат матряловПо никакъв начин не искам да оправдавам Герб,но преди избори какво им пука за хазната защо според теб не ги увеличиха-не ми казвай че не са се усетили,те си имат хора чиято работа е да следят за такива настроения защо не ги мръднаха?Просто

70

rumen221

преди 11 години

До 681А ТИ МЕКА КИТКО,ЗНАЕШ ЛИ, ЧЕ ЗА ТЕЗИ ПАРИ МАЙКАТА И БАЩАТА ВНАСЯТ ОБЩО 77 ГОДИНИ "ДЕТСКИ" ВНОСКИ....

69

Анонимен

преди 11 години

На това правителство е нужно време да се ориентира и прецени откъде е удобно да се крадне някое милионче и, чак тогава да подаде оставка... Трябва и да се разплати с другарите капиталисти на които държавата дължи пари... Септември ще са готови за още 8 години опозиция...

68

СТИГА

преди 11 години

Другари Комунисти, моля тръгнете си поне веднъж мирно и тихо, за да не харчим излишни пари за ремонт на парламента!

67

Анонимен

преди 11 години

Какъв пример дават на децата...Вземете си по един бебирон с мляко и памперси...Кафе може ако е безкофеиново!ЖАЛКИ НАРКОМАНЧЕТА!

66

rumen221

преди 11 години

До 681- ПРИ ФАШИСТКИЯ БЮДЖЕТ, КОЙТО СЪСТАВИ ФАШИСТКОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА "БУДА-лите"..., ДОРИ И ТОВА УВЕЛИЧЕНИЕ Е МНОГО... А И ЗАЩО ГЕРБ ГО ОТКАЗВАХА С ТАКОВА ИДИОТСКО УПОРСТВО...???- ЗАЩО ДОВЕДОХТЕ ЕНЕРГЕТИКАТА ДО ФАЛИТ... 4 г. РЕВАХТЕ КАТО "...ДЪРТИ МАГАРЕТА ЗА МАГАРИЦА...", ЧЕ 2,5 МИЛИАРДА СА ВЛОЖЕНИ В НОВИ МОЩНОСТИ ЗА ЕВТИН ТОК И... НЕ МОЖЕТЕ ДА ГИ ОТКРАДНЕТЕ КАТО ОНЕЗИ 35 МИЛИАРДА ИЗНЕСЕНИ НЕЛЕГАЛНО ОТ БЪЛГАРИЯ, МАЙ И С ВОЕННО-ТРАНСПОРТНИ САМОЛЕТИ...?!?!?!???.

65

eeha

преди 11 години

Орешарски какво чака та не подава оставка вече?!