24

Анонимен

преди 10 години

Долу Офшор Роско Пендафилов!ВЛАСТ НА НАРОДА!

23

Лисан

преди 10 години

Офшорният *** взе да се нас-ра. Не стига , че кипърците му гушнаха повечето мангизи, ами сега и всичките му далавери ще лъснат. Абе кажи му "гербераст" и не го обиждай повече!

22

Geri

преди 10 години

За съжаление Бойко Борисов ще излезе прав че БСП/ДПС/Атака не искат да управляват. Това са гафове при които се знае предварително че народа ще изригне. Какво ли са намислили всъщност крадците с тези ходове? Добре че прехвърлих и малкото пари които имам в чужбина че не ми харесва тази работа...

21

морски

преди 10 години

Целия Бизнес парк е на тоя от снимката,всички сгради там са негови,а колко офшорни сметки има извън България....Долу ГЕРБ,долу продажния президент!!!

20

Анонимен

преди 10 години

Президентът /като институция/ е главнокомандващ на армията. В срамната сцена, която се получи по време на консултативния съвет, Болен с действията си застраши националната сигурност и опетни честта на държавата. Президентът трябваше да нареди незабавното му задържане под стража, а негодният ни съд да го осъди по бързата процедура - поне 5 години лишаване от свобода.

19

звездичка

преди 10 години

Със сигурност ще разширя фокуса на своите консултации, като до края на седмицата си давам срок да СЪМ ЧУЛ много представители на български политически партии, заяви държавният глава. "Да съм чул" или "да чуя", преинтелигентни президенте?

18

Мистър Х

преди 10 години

1/ Спешно гласуване на изборния закон. Ще го изнеса в друга главна тема.2/ Насрочване на нови избори за Велико Народно Събрание, с цел изработване и гласуване на нова Конституция.3/ Оставка на кабинета и разпускане на този Парламент.4/ Стопирани на нови назначения и оттегляне на вече направените. Това трябва да се случи след избора но ВНС и след неговото одобрение.

17

Анонимен

преди 10 години

До ubuntuТе *** отдавна си дадоха дупето по наем. Доган ги еб@ още по време на тройната коалиция..... Сега във веселбата се включи и м***н***ф@ Метонан !!!.

16

Анонимен

преди 10 години

хм, тука нямаше ли нещо с ОФШОРКИ???????//

15

Анонимен

преди 10 години

ПЛЕВНЕЛИЕВ АМИ ТИ КАКЪВ СИ БЕ? Я СЕ ПОГЛЕДНИ В ОГЛЕДАЛОТО, ПООГЛЕДАЙ СИ ОФШОРНИТЕ СМЕТКИ И СИ ПОДАЙ ОСТАВКАТА! И ТОЗИ ВЗЕ ДА НИ УЧИ НА МОРАЛ

14

морски

преди 10 години

Българския президент е чист ***.аст,някой вярва ли му още на безмислиците които ръси.

13

АТАКУВАЩ

преди 10 години

Жалка марионетка, приличаща на мистър Бийн, с жалко, плахо гласче. За разлика от теб Сидеров не е пу*тка, винаги е бил мъж на място и не е цепил басма на никого. Мачкай Волене!

12

Анонимен

преди 10 години

Сидеров е най-голямото ако в наща политика!! Скъпоплатена к...а мястото му е в лудницата!!

11

Реалист

преди 10 години

Бил се възмутил - и кво от тва - ще тропнеш с краче ли - Република България е парламентарна, а не президентска държава ...

10

ubuntu

преди 10 години

Дупе дават ама власт не дават ***

9

Анонимен

преди 10 години

Роска, като искаш всичко да е на чисто, я си дай оставката! Във връзка с начина по който бе избран!

8

BlackMamba

преди 10 години

Най- сетне някой да повдигне въпроса и за онзи *** Сидеров. Крайно време е някой да порицае арогантното поведение на този изкукал ***!

7

Алекс

преди 10 години

Ако Плевенлиев успее да разкара тоя ненормалник от властта (най-добре под постоянни лекарски грижи), пак ще гласувам за него.

6

men

преди 10 години

Plevneliev, kato govorim za etika vie kak byahte izbran za prezident?S chuvalite s biuletini noseni ot vashite deputati!Togava neshto ne govorehte za moral!

5

чукча

преди 10 години

Сидеров шеф на етиката в НС-било възмутително!?!А вашия избор за президент не беше ли възмутителен г-н Плевнелиев...Цитат от Боко-И едно магаре да бяхме предложили-матрияла щеше да го избере....Е,явно магаре не се намери но сложиха вас....