26

lisygera

преди 11 години

До РЕАЛНОНали има избори, защо да идват герб, може да изибате сдс рзс дпс герб мерп шерп....

25

Преподавател в СУ

преди 11 години

Щом опряхме до Румен Гечев да е депутат много сме го закъсали. Той беше министър на икономиката в правителството на Жан Виденов и по магазините нямаше хляб за народа, а те крадяха по 24 часа в денонощието защото нямаше повече часове. При това положение Дянков ще ни се види като световен гений, а Б. Борисов и Цветанов като невинни юноши спрямо престъпниците и мутрите, които Олигарски назначава всеки ден. Бог да пази България от БСП-ДПС-Атака-ДС.

24

до 27

преди 11 години

Търси същото,каквото търсеше онзи ден полски военен кораб,а миналия месец-американски.

23

РЕАЛНО

преди 11 години

Е КАКВО СЕГА БУТАМЕ ТЕЗИ И ИДВАТ ГЕРБ ТОВА ЛИ ВИ Е ЦЕЛТА ПОСЛЕ НЕ БИЛИ ПЛАТЕНИ АМИ КАКВИ СТЕ СЕГА ОКУПАТОРИ БИЛИ ХАЛАЛ ДА СА ВИ ПАРИЧКИТЕ ,НО ТОВА ЗЛО КОЕТО ИСКАТЕ ДА НАТРЕСЕТЕ ПАК КЛИКАТА ГЕРБ ГОСПОД НЕ ЩЕ ВИ ГО ПРОСТИ ,ИМА ГОСПОД И ВСИЧКО ВИЖДА И НАКАЗВА,НОВ ГЕНОЦИД ОТ ГЕРБ НЕЩЕМ ,ЯЖТЕ СИ КИФТЕТАТ С ТЕЗИ ПАРИ И ХАЛАЛ ДА СА ВИ !

22

Анонимен

преди 11 години

Цветанов за де се докара на сащ,остави една българска майка в затвора,без никакви доказателства.Как спи спокойно този човек!Трябва да съм луд,за да искам този човек да се върне на бяло магаре.

21

Какво става?

преди 11 години

Някой в тези медии ще обясни ли какво търси руски военен кораб в пристанище Варна?Защо не се отразява решението на Парламента, този кораб да акостира на пристанище Варна до септември?

20

Анонимен

преди 11 години

Ако ще се борим срещу Мафията,то нека да е срещу цялата,а не половината.Иначе каква е ползата да съборим сегашната,за да върнем старата? Нещо мирише на смърди.

19

Анонимен

преди 11 години

14. ДПС получава неприлично много власт, като министри, зам. министри, областни управители, председатели на комисии в парламента и други.15. Увеличение на майчинските, добавките за първокласници, минималната работна заплата, намаляване цената на тока, ама друг път. Всеки път когато му се разклати стола ще идва време за бонуси. (Спешните мерки на Орешарски - пожарогасител с демагогия)16. Назначаване на проф. по синтаксис за министър на младежта и спорта.17. Първо беше програмен кабинет. После, експертен кабинет. После стана експертно-политически. Накрая безодговорно-олигархически.18.

18

bgsoldier

преди 11 години

Нека му, с посраните си *** да го видим кво ще се плюмчи пред ***!

17

Анонимен

преди 11 години

7. Назначаване на зам. министърката Мукадес Налбант, която нарече Ботев и Левски терористи. (ДПС прати цензор на Ботев и Левски за зам.-министър)8. Назначаване на зам. министър Иванов, когото Орешарски не познава, и скорошното му уволнение.9. Сидеров - шеф на Етичната комисия.10. Узаконяване на хазартния монопол на В. Б. Черепа11. Връщане на пушенето в заведенията.12. Назначаване на престъпника Иван Данов, като резерва на Тихолов в министерството на инвестиционното проектиране.13. Излъга, че няма да има силов вицепремиер, а след това назначи Цветлин Йовчев като такъв.14. ДПС по

16

Анонимен

преди 11 години

Да преброим гафовете и лъжите на Орешарски и управляващите:че много станаха. Да не ги забравяме.1. Назначаването на Тихолов за министър.2. Назначаването на Пеевски за шеф на ДАНС.3. Процедурата по назначаване на Пеевски: промяна на закона, даване на достъп до секретни документи, 15-мин. процедура по избирането му.4. Процедурата по отмяна на назначаването на Пеевски: измиване на ръцете с КС. Пеевски остава Депутат, но не ходи на работа, както и в предишния парламент.5. Не иска да каже, кой е предложил Пеевски.6. Излъга, че назначаването на Пеевски е съгласувано с партньорските

15

Детска политексплоат

преди 11 години

Навсякъде по света е забранено да се използват деца в политиката. По телевизиите дават как деца на по няколко години викат "оставка" и др. лозунги. На снимката горе детето "мрази"-така пише на плаката му. Не може малки деца да бъдат индоктринирани политически и да ги влачат до полунощ по улиците.

14

Анонимен

преди 11 години

nqma da se opravim dokato ni upravliavat takiva nekadarnici misleiki se za umni i za blagoto na bg. moeto mnenie e : absoliutno vsichki deputati da si podadat ostavka i da se naznachi edno evropeisko pravitelstvo kakto e na liuksemburg naprimer. i da vidim togava kak mafiqta shte podkupi tova pravitelstvo.

13

ник

преди 11 години

абе кажете им че не ги искаме не им искаме увеличаване на детски и,,,,,,,не ги искаме тия комунисти и турци

12

ЧОЧО САМ

преди 11 години

Не водете децата си на протестите.Ще се случи неприятното и после..Не еслучайно,че това в други държави е наказуемо-отнемат се родителските права.

11

Ели

преди 11 години

При положение, че сме им сърбали попарата вече...и е ясно, че имаме работа с животни, а не с депутати....мислите ли че ще се оттървем от тях разхождайки се из София всеки ден. ТА ТЕ НЕ НИ ВИЖДТ! Очертава се да се разхождаме така до второ пришествие...и лека полека да оредяваме....

10

Анонимен

преди 11 години

Сега разбирам какво е "интернет ***". Другарите са имали предвид собствените си платени неграмотни клакьори по форумите. ;) Жалки сте! Няма да ви се дадем, ще ви изгоним от властта в името на децата си, в името на България!Оставка!

9

Анонимен

преди 11 години

Долу Барозу и ПЕС! Само БКП!

8

До 10

преди 11 години

И аз съм на твоето мнение, но като бях на протеста с приятели и съмишленици хората ни обяваха за провукатори и викнаха полицаи. Първо паспортна проверка и после към районното за обяснения без никакви пояснения, размотаваха ни само и само да не можем да се върнем на протеста. С такива седянки комунистите власта няма да я дадът, трябва по - остро да се действа, не призовавам за неподчинения, но трябва да не им се дава от сутрента поской и да не ги пускаме дори вкъщи да се прибират тези ***.

7

4321

преди 11 години

Не трябва да ги оставят да дишат тия мръсни комунисти. 10 дена вече се правят, че протести няма и всичко е наред. Ето на това викам комунистическа наглост и демагогия. Май трябва нещо по-голямо да се случи, за да може престъпната хунта на олигарски и доган да се махне веднъж завинаги!