46

до 52

преди 11 години

Само *** ли? Много си скромен ....

45

Ангел

преди 11 години

Айде Майо готова ли за военото министърче вечерта с мазното нацепено лице от пъпки !

44

Анонимен

преди 11 години

МайчЕ, заслужаваш еди брутален ***... С тази физиономия на ***, други асоциации не пораждаш... Добре, че не осъзнаваш и колко си ***...

43

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ загубиха катарсофално на избори признати в ЕС и всякакви протести на шайка гербаджии са незаконни срещу волята на народа.

42

bat Val

преди 11 години

Super ***

41

Shоp

преди 11 години

Буда е нашия вожд !Буда е нашия крал- слънце !Буда ви каза точно че сте увреден генетично и лош човешки материал !Буда каза като сте безработни да се върнете на село да садите картофи и да ставате овчари !Буда ви въведе зелената енергия на метресата си Цветелина Бориславова,такса електромер,такса пренос и такса загуби по трасето за да плащате по 300- 400 лв. ток !Буда ви сложи данък на влоговете- на бели пари за черни дни !Буда ви вдигна пенсионната възраст !Обичаме си Буда !

40

strephen

преди 11 години

ББ МОЖЕ ДА Е ВСЯКАКЪВ И НЕ СЪМ АДВОКАТ ДА ГО ЗАЩИТАВАМ! НО КОГАТО ХОРАТА ИЗЛЯЗОХА НА УЛИЦАТА ЗА ДА ПРОТЕСТИРАТ СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА! ЕТО ТОВА Е ПОВЕДЕНИЕ НА ПОЛИТИК! НЕ СИ СПОМНЯМ СЛУЧАЙ, ОСВЕН ПРЕЗ 1997-А, КОГАТО БСП ДА СИ Е ПОДАЛА ОСТАВКАТА ИЛИ НЯКОЙ МИНИСТЪР! Р.ОВЧ И Р. ПЕТКОВ ЗАПАЛКАТА СИ Я ПОДАДОХА СЛЕД КАТО ОТ ЕС ИМ СКРЪЦНАХА СЪС ЗЪБИ И ИМ РАЗМАХАХА ПРЪСТ! БСП Е НАГЛЕДЕН ПРИМЕР ЗА ФРАЗАТА, КОЯТО СТАНА КУЛТОВА ПРЕЗ 90-ТЕ! "ТАЗИ ВЛАСТ С КРЪВ СМЕ Я ВЗЕЛИ, С КРЪВ ЩЕ Я ДАДЕМ!'"

39

Shop

преди 11 години

Това правителство дойде на власт с фалшифицирани избори и задкулисни сделки и трябва да си ходи. БСП, ДПС и Атака са АНТИЕВРОПЕЙСКИ партии.

38

коментар

преди 11 години

ели,определено ще е мално.А ти какво искаш,да се унищожи България.Мислиш ли че този кабинет може да работи под постоянен уличен натииск?Правителството трябва да действува по програма , а не под натиск от улицата.Та вие съзнавате ли , че при 1.5 милионна София , вие сте само проценти от тях.Една грешка и ще си припомиш или разбереш Лукановото време.Не ти го пожелавам.Не.

37

strephen

преди 11 години

А НОРМАЛНО ЛИ Е ДА НАРИЧАШ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ИНТЕРНЕТ *** И ДА СИ МЪЛЧИШ, КОГАТО ЕДИН ***, ПСИХОПАТ И НАПРАВО КАЗАНО - *** НА КСНС, В ПРИСЪСТВИЕТО НА МЕДИИ УПОТРЕБЯВА ИЗРАЗИ КАТО НАЧУРКАШ, НАПАДА ПРЕЗИДЕНТА И ДАВА ВОЛЯ НА ЛАБИЛНАТА СИ ПСИХИКА? ТОВА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПОПИТАНА МАЯ МАНОЛОВА!!!! ДРУГОТО СА ЛОКУМИ И БЕЗСМИСЛЕНИ РЕПЛИКИ! МОЖЕ ЛИ ЕДНА 100 ГОДИШНА ПАРТИЯ ДА СЕ ПРАВИ НА УДАРЕНА С МОКЪР *** И ДА КЛЯКА ПРЕД ЕДИН *** И ДА СТАВА ЧАСТ ОТ ОПРОСТАЧВАНЕТО НА ПОЛИТИКАТА?

36

Анонимен

преди 11 години

И най-големия *** или престъпник не би сътворил толкова ГАФОВЕ за няколко дни във властта.... Това "правителство" е кошмарно за България... Дошло на власт с поредица от гнусни и подли комбинации, то е най-уродливата рожба на БСП през новото хилядолетие... Незабавна оставка и трибунал за тези предатели...

35

Анонимен

преди 11 години

ДОЛУ ГЕРБ! ДА ЩУРМУВАМЕ ПРЕЗИДЕНТСТВОТО!

34

Варна

преди 11 години

Защо ми изтрихте коментара, нали знаете че това няма да промени истината за Майчето и южния във Варна

33

тъпчо

преди 11 години

Овца.

32

Политолог

преди 11 години

ИСКАМ ДА ВИ ОБЪРНА ВНИМАНИЕТО НА НЕЩО.Преди 24 години, на 10.11.1989 Тодор Живков беше свален от поста си. Тогава Андрей Луканов по Канал 1 разказа как се е сбогувал със семейството си преди пленума, защото не е знаел дали ще остане жив.И не остана! Години след това, но БЕШЕ УБИТ и въпреки създаваните 45 години държавна сигурност и служби - никой нищо не разкри!!Убиха го неговите хора - твърдолинейните комунисти не му простиха!Борисов има право да се страхува!! ЧЕРВЕНИТЕ СА УБИЙЦИ!!!

31

Иван

преди 11 години

Майчето преди като рдиоточка повтаряше как хората протестирали срещу ГЕРБ , сега хич не харесва протестиращите :) Комунизма си е болест водеща до *** на принципноста и морала. Хората ги плюят те си мислят че дъжд ги вали

30

пес

преди 11 години

На тай трябва да й се направи незабавно ***!

29

Shоp

преди 11 години

Положението е под контрол !СПЕТЕ СПОКОЙНО ДЕЦА !

28

смс

преди 11 години

ОБИЖДАТЕ ЕДИН ДРУГ ЗА ДА СПЕЧЕЛИТЕ СИМПАТИИТЕ НА НАРОДА.ТО ТЕКА НЕ СТАВА БЪДЕТЕ ЕДИННИ И ИЗВЕДЕТЕ СТРАНАТА ОТ ТАЗИ СИТУАЦИЯ.ВСИЧКИ СТЕ ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ КАТО ТОЯ ВОЛЕН ВСИЧКИ ВЪН ОТ СТАНАТА НИ.БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА Е ПРЕЗИДЕНСКА ДЪРЖАВА ПРЕЗИДЕНТА ДА Е ОТГОВОРЕН.А НЕ ДА СЕ КРИЯ ДО НЯКОЯ ПАРТИЯ

27

Анонимен

преди 11 години

maq ne si mi interesna