71

Анонимен

преди 11 години

ma i drugite davat nepo 30 a po 50 samo da izleze6 ot 19h do 02h po ulicite si4ki sa boklu4i neiskat da puskat vlasta ili da vlqzat vav neq

70

PARLAMA BG

преди 11 години

hahaha Protestite v Balgaria PLATENI , demek vazduh pod nalqgane , palen ***

69

Реалист2013

преди 11 години

Всички ние от народа имаме морал, ценностна система, убеждения, вярвания, НО срещу скромната сума от 15-30лв. сме склонни да потъпкаме всички тези устои!После сме искали и искали и искали да сме добре!Еми аз ви казвам, че ние сме като тях или по точно ТЕ са като нас, наш продукт!С тази разлика , че те се продават за милиони, а ние за 15лв.

68

Добряк

преди 11 години

Малей, написал съм по някога... Старая се да пиша правилно, но понякога, стават грешки...Значи, веднага да се преустанови незаконният контрол върху психиката на Волен Сидеров. Постъпи сигнал в прокуратурата, че Лидерът на АТАКА е манипулиран с извънземна техника, от сив ван с антени. Той е националист и демократ по природа, но нарочно го манипулират с психоимпулси, и го превръщат във фашист и поддръжник на противника си, партия ДПС.Нали така, господин Сидеров! Не ги е срам, тези от ГЕРБ!

67

anonimen

преди 11 години

волен БОЛЕН НА ВСИЧКО Е ГОТОВ ДА Е ВАВ ВЛАСТА .НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ.

66

Урок по Икономика

преди 11 години

- Ех, че то това си е нормално!!... Всяка Сериозна Фирма, Партия, Организация, плаща на работещите за нея членове... Парите дават икономическото обоснование и измеримост - защо и доколко трябва да се вършат нещата. Спрете високите заплати и неизмеримите Субсидии на Партиите и да видите дали ще останат някои... Всички го правят за пари - просто едните вземат Парите още същата вечер, а другите очакват бъдещи Приходи! Не се подвеждайте, Бъдете Умни!...

65

Борис

преди 11 години

Платени агитки? Да, определено. А пък колко платени драскачи се излагат всеки ден в коментарите на този и други сайтове... Ум да ти зайде...

64

Angelhell

преди 11 години

До val 789Вие дори да видите, че Волен лично им брои парите, ще кажете, че го прави защото е видял, че човека е гладен и се е съжалил над него...Хайде моля ви се, стига!Точно поради тази, и поради ред други причини, партиите не трябва да имат субсидии от държавата!Който желае да плаща, да го прави от собствения си джоб!Аман вече от заблудени хора!

63

WhenYou

преди 11 години

Всеки, който е възмутен от поредната гнусотия на Волен - да заповяда пред МС от 18:30 - нека кажем, че не може един луд да ни управлява!

62

Анонимен

преди 11 години

Хайде ПЛАШЕПУТНИЦИТЕ да хапват пиците и бегом пред операта, видно е че не могат да се изказват смислено, поне да респектират с визия !!!!!!!

61

Анонимен

преди 11 години

Eе, на момчето му са предложили малко.Казаха ми, че точно АТАКА давали по 50 лв. за 5 часа.

60

СМЯХХL

преди 11 години

Воленееееее, разкри си Юда !! За теб важи крадеца вика "дръжте крадеца". Предатаел. Родоотстъпник

59

TPE3BEH

преди 11 години

Щом има правителствена болница, вече трябва да открият и правителствена лудница

58

Добряк

преди 11 години

До a3Днес.бг никога не е бил Гербаджийски сайт. Нито ще бъде. Хората се стараят да представят информацията обективно. Друг е въпросът, че контролът върху коментарите и нарушенията на правилата на сайта е труден, по някога, невъзможен. Затова на много хора им се привижда, че Днес.бг е партийно оцветен сайт. Което поне за мен, не е така.

57

Без коментар

преди 11 години

Над 20 хиляди излизащи всяка вечер с деца с домашни любимци - май не са от тези платените , за които говорите. Даже видяхме групичката на Бареков хората на Стъки и Бинев , която и вчера е заснеха от Диков - даваха 15 мин интервю пред Диков в защита на правителството и малко по късно пред централата на БСП се видяха същите с няколко плаката против Плевнелиев и Борисов и стана и случката с счупения прозорец под който УЖ случайно са застанали журналистите.Е това ако не е провокация НЕЗНАМ ....

56

skitnik32

преди 11 години

До Hitlerda pla6ta6 na nqkoi da u4astwa w protest /miting/ ne e predatelstwo, prosto e nemoralno i neeti4no.predatelstwoto e drugo ne6to i Bolen naprawi to4no towa - predade izbiratelite si koito mu wqrwaha za predsedatelskiq post w edna komisiika. predade gi na onezi sre6tu koito e naso4en narodniq gnqw.

55

val 789

преди 11 години

А Георги Флоров и Дани ще заявят ли това в СЪДА????? КОЙ,КАК и КЪДЕ им е дал пари???? По съм склонен да вярвам,че журналистът им е дал някой лев да припечелят.Истината се установява само на едно място.......СЪДЪТ!!!! КЛЕВЕТАТА е подсъдна!!

54

32

преди 11 години

До a3СИДЕРОВ Е ЗАТВОРА И ЛУДНИЦАТА ВЕ ДНО

53

Elle

преди 11 години

Ами, добър ден! сега ли го разбрахте?

52

+-

преди 11 години

това са изкривените български реалности. Партиите от последните години са загубили до толкова легитимността си, че не могат да съберат 100 човека за някаква кауза. Това, с което сега са хванали Атака, най-вероятно е практика и при другите партии. Какво представляваше онова смешно събиране пред Парламента за 20 минути, когато Бойко подаде оставка. Докараха едни хора с автобуси от цялата страна, платиха им транспорта и храната, платиха им работодателите и надница и за 20 мин: "Бойко не ни оставяй"