19

ДЮДЮ

преди 10 години

Момци! Всеки да купи по някоя минерална вода за за полицаите. Кой за колкото води има - за толкова. Но както писаха организаторите във Фейсбук - и те са хора, а вънка е жега. Показателно беше снощи - жандармерията застана с гръб към протестиращите и с лице към гавазите от Атака. Това показва, че полицията не се страхува от хората. И че хората не са "пияни, дрогирани и неуравновесени престъпници", каквото се опитват да ги изкарат! До после на протеста!

18

Endo

преди 10 години

Ама ако се махне полицията и остави Волен Долен на народната Любов, и другите политици като видят какво ще му се случи,. съм сигурен,че на следващият ден един няма да смее да дойде в парламента, а ще са не терминал 1-2 за някоя бананова държава....от страх разбира се :))

17

x2x3x

преди 10 години

Сега и армията да даде поткрепата си за народа и да приключим с тези политически ***!

16

Анонимен

преди 10 години

Браво , това е истинската позиция каквато трябва да бъде !

15

Анонимен

преди 10 години

Психично неуравновесеният Волен Сидеров блъскаше и заплашваше полицай на входа на НС и това бе документирано. Защо не е наказан. Няма имунитет когато се извършва престъпление пред погледа на полицията. Прочетете законите. Този е или за затвора, или за лудницата.

14

Анонимен

преди 10 години

Колкото и де се пъне Сидеров остава бита карт давещ се човек!! След изборите ще си остане там в неговата кабеларка с промити мозъце да си дрънка глупостите даже няма да ги има и ячките момчета с черните тениски и ще си говори сам , а след още две три години ще бъде в лудницата с тениска на която пише аз съм червен *** продажник!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

13

Бай Хой от Ханой

преди 10 години

Ами да започнат стачка точно когато Воленчо е наобиколен от няколко хиляди разгневени протестиращи. Те няма да се съобразяват с дупетатския му имунитет и ще раздадат справедливост. Когато видят какво се е случило с Болния, другите политиченца от ГЕРБ, БСП и ДПС ще станат доста по-смирени и морални. Ако ги няма полицаите и оръжията им, дрисливите ни политици ще са доста по-стриктни в работата си.

12

Пеликана Грую

преди 10 години

Дайте хапчета, спасете Болен!

11

Kaisiev

преди 10 години

zagradili sa - da ne vlizat horata?ste ima golyamo pochistvane, mega hyper higienyzirane, sanirane s hlorna var, praskane s otrovi protiv karleji, balhi, komari, vashki, koloradski brambari?!bg narode, pazi boyata i hlora!

10

aardwolf

преди 10 години

Караибрахиме, ако и сега не разбра, че си ЛУД, просто не знам! Хората ти го написаха - пийси хапчетата, еничарю!

9

val 789

преди 10 години

До 2 АнонименАми да се махнат и да линчуваме цялата държава, казвам аз!!!

8

d

преди 10 години

Браво. С вас сме>

7

Анонимен

преди 10 години

олен - в психиатрията! Не му е мястото сред хората, той пие разни хапчета и не знае какво прави - опасен е за обществото!

6

НМ(народна милиция)

преди 10 години

От МВР да си припомнят задълженията.МВР не прави разлика между гражданите,Те са длъжни да опазват живота и имуществото на хората.Друг е въпросът кой какъв бил,ако някой се чувства обиден има съд.

5

Анонимен

преди 10 години

и ако няма полиция на този *** волен, дали му е ясно че ще му изринат партииката заедно с 30 психопата :)))

4

Анонимен

преди 10 години

Другият път просто се приберете в къщи и ги оставете на народната любов!

3

:)

преди 10 години

Браво

2

моджо

преди 10 години

Подкрепям полицаите!

1

Анонимен

преди 10 години

Ами да се махнат и да оставят протестиращите да линчуват Болен.Той си го заслужава.