34

Анонимен

преди 10 години

Абсолютно правилно решение е да бъде игнориран *** - Сидеров ! Но този циркаджия е взел пари и то много пари, че да отклони вниманието от Управляващите и съм сигурен че ще продължи с подлите си номерца ! Горенаписаното е на вниманието на Гл.прокурор .

33

Y

преди 10 години

До Мистър ХКак няма да си изненадан,нали си X.Стой си изненадан,само не си давай мнението.

32

Худ

преди 10 години

Най-после паднаха маските на Станишев и Сидеров. Сега вече сме по-наясно кой, кой е.Важното е, че вече тава все по-трудно да ни манипулират. Много сме, силни сме. Започвам да се гордея с народа си.

31

-Avitohol-

преди 10 години

Той сам се игнорира от Българският народ.

30

въй въй

преди 10 години

Никаква милост към предателите! Тия "соттици във фейсбук" ако не са уплашените "патриоти"-то па на! Не трябва пердателите така лесно да ги забравяме и да ги оставяме да си правят каквото си искат,защото многото предатели доведоха нещата дотук.А това,че пешкира ще обере последния предател-все някой трябва да го обере,за да имат страх следващите,които биха си позволили предателство спрямо българския народ.Затова-бий-да те уважават!Ама бий-безплатно! Щото ако е за 40 лв-няма да си мръдна кеца!

29

Мустафа

преди 10 години

Ако вие не дойдете пред нашата централа, ние ще дойдем при вас и пак ще си правим веселото. Ще си донесем и масата. Атака е незаобиколим фактор в политиката. Никой няма право да ни игнорира.

28

абвг

преди 10 години

Протестиращите вадят нож на умряло куче ,докато големите лами БСП и ДПС тихомълком лапат и чакат да стане някой сеир така че протестиращите да излезнат хулиганни и *** .Стига са се занимавали с тоя сидеров той си свърши работата за която му е платено предобре .

27

моджо

преди 10 години

До Мистър ХПърво имаш няколко анонимни коментара, след което трябва да се логнеш в сайта, ако искаш да продължиш да пишеш. Тия нерегистрираните са точно такива.

26

нейо

преди 10 години

Ама с какви "интелигенте" се заобиколил, особено онзи с камуфлажната тениска ми прилича да е от малцинствата. Красавци!!!

25

моджо

преди 10 години

Да се игнорира волен е отлична идея, която подкрепям на 100%. Тогава Болен Сидер ще трябва да застане на пътя на шествието, което вече ще е не 100, а 1000% провокация от негова страна. Абе има хубава народна мъдрост: Убий простака с мълчание.

24

luben.pandev

преди 10 години

Волен не заслужава и сополите ни. Да го презрем и подминем. Има и други отпадъци - Вигенин, например. И Задкулисието...КТБ. и си мисля, че днес трябва да дадем кураж на Президента. Само той произнася думата "почтеност". Може пък да му дойде достатъчно смелост и да ГИ намачка утре. Помислете.

23

Крас

преди 10 години

Игнорирай Волен,да си пази Врабча

22

Мистър Х

преди 10 години

изненадан съм колок много нерегистрирани хора пишат тук....а уж си говорим, че трябав да спазваме правила....

21

Волен - президент!

преди 10 години

#извинисебе!

20

Анонимен

преди 10 години

"Убийте" *** Сидеров с БЕЗРАЗЛИЧИЕТО СИ КЪМ НЕГО...Това ще го довърши...

19

Етнически турчин

преди 10 години

Вие сте едно гадно племе! Живеете десетки години назад в еволюцията на човека и все още смятате че да мразиш турците те прави националист! Видяхме ви в Благоевград! Видяхме ви и в Пловдив! Нито свобода заслужавате нито Европа! Умрете си в омразата долни расисти

18

denim58

преди 10 години

Абсолютно правилно! Като не ходим до офиса на Атака, приключват приказките на Волен за "дрогирани" и други обиди към нас ! Да не говорим,че му отнемаме възможността за провокации!

17

Ъц

преди 10 години

Съсела и Фюрера с политическо харакири, но за разлика от Станишеффф, Болното намаза солидна пачка, знаейки, че ще му е за последно.За съжаление, такава е реалноста в Бг-та политика.

16

Анонимен

преди 10 години

"Убийте" *** Сидеров с БЕЗРАЗЛИЧИЕ...Това ще го довърши...

15

niki

преди 10 години

Да, това е най-правилното решение. Игнорирайте го и след 2-3 месеца Джуджето Хаяско просто ще е лош спомен.