148

Анонимен

преди 11 години

До bgsoldier-145А абсурдите на миналото правителство?Къде бяхте 4г.?

147

ТАБУ

преди 11 години

Снощи гледах на живо по канал 3 около 5 часа/ ДРУГИТЕ ТВ НЕ ПРЕДАВАХА-ЗАЩО ЛИ/ и видях около 11,30ч как волен се държа арогантно с полицаите и протестиращите.Имах чувството че беше дрогиран? ВОЛЕН=ЮДА КОЙТО Е ВЗЕЛ 10 МИЛИОНА за да предаде България.

146

Буревестников

преди 11 години

.... Така че моя съвет към Сидер Ага и смехотворната му Парламентарна група от "ЮРУШ" пълна с простовати момчета и "ЛЕКИ момичета" ;) да си взимат кинтите,пристигнали от сараите на Доган за "правилното им гласуване" и да си обират крушите мълчешком... за да НЕ ги сбара Народа и тогава да видят.... КОН БОБ ЯДЕ ЛИ!!! Сидер Ефенди НЕ Е толкова ***... Много добре знае,че вече е тотален "ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУП",точно като тези на които се смееше преди няма и няколко месеца!!! Предател!!!!!

145

акуд

преди 11 години

!!!! ЕДИННА БЪЛГАРИЯ !!!! срещу лудите, БПС и ДПС

144

TPE3BEH

преди 11 години

Гледах го вчера по Канал 3, пълен ***.Взел си е няколко бабанки - чисти мутри да го пазят и ходи да се прави на голямата работа по-центъра.

143

Анонимен

преди 11 години

Този психически и морално болен човек вече години наред ГРУБО ТРАВМИРА общественото пространство и нормалните хора. С много от действията си той директно попада в Наказателния кодекс, но поради имунитета му на депутат и крайната му арогантност, не получава никакво наказание за криминалните си насилнически прояви. Жалко, че съществуват хора, които поради КРАЕН ПРИМИТИВИЗЪМ ИЛИ ЗАБЛУДА му осигуряват сила и гръб. Докога с този вреден изверг-психопат на обществената сцена!???????

142

Мара

преди 11 години

Иска се голямо " мъжество' да се криеш зад депутатски имунитет и 30 души охрана за да нападаш журналисти и полицаи. Но пък и протестиращите не бяха прави да викат "Волен к....о', защото к....те го правят за удоволствие, а той за пари, следователно си е обикновена политическа ***.

141

Някаф там

преди 11 години

Сидеров, шмръни си лината, става п*тка когато не си надрусан..

140

Мистър Х

преди 11 години

искаме:нов обществен договор.нова конституция.кръгла маса.нов изборен кодекс.нов закон за референдумите

139

Буревестников

преди 11 години

Болен Сидер Ага от партията "ЮРУШ" вдига "гюрюлтия" сега,защото е безпределно ясно,че напълвайки гащите от страх някъде да не го подбарат ИСТИНСКИТЕ НАЦИОНАЛИСТИ.... Не е толкова *** ;) и стигне ли се до нови Избори той е абсолютно сигурно следващия Лостов и Компания! Няма да хване и 2 процента! Българският Народ е вече достатъчно узрял след 23 години лъжи и простотии да НЕ му се "хване на номера" с високопарното и "пламенно" говорене и "тупането в гърдите" като някой орангутан на Сидер Ефенди!!

138

Анонимен

преди 11 години

Метресата на Доган.Явно снощи не са го "оважили"

137

4 km

преди 11 години

Този пациент наистина трябва да се пази

136

georgi.ishkitiev

преди 11 години

ds

135

Минувач

преди 11 години

На приема са били забелязани още -членове на Конституционния съд, -бизнесмени (сред които собственикът на АКБ "Форес" Николай Банев), -лидерът на "Евророма" Цветелин Кънчев, -членове на новото правителство,-представители на парламентарната група на "Коалиция за България" начело с лидера на партията Сергей Станишев,-партньорът на новото правителство Волен Сидеров !!!!!!-бившият президент Георги Първанов, -бившите НДСВ кадри Милен Велчев и Красимир Катев и др.

134

Анонимен

преди 11 години

Гледахте ли го този малък плъх с 50 горили около него по 200 кила, изчака да се разотидат хората и след това веднага отново станаха велики като взеха да блъскат останалите 20 човека по пътя си с някакви неясни словоизлияния, като след сесия херойн. Пу и психопат родоотстъпник ! Долна ***. А тая охрана бе точно на ниво "електорат на Атака" с бръснати тикви, ***/агресивен поглед, бръснати крака (!), миришещи на алкохол и развален боб. Каква е тая партия, какви са тия ***?

133

Анонимен

преди 11 години

Забележете, кой командва Сидеров!!!Основателят на силовата групировка СИК Младен Михалев-Маджо, който от години живее в Швейцария, е бил сред официалните гости на приема в руското посолство миналия вторник, научи "Капитал" от гости на събитието, организирано по повод националния празник на Руската федерация.На приема са били забелязани още -членове на Конституционния съд

132

foreigner

преди 11 години

И да се извинява и да не се извинява Сидер ефенди е пътник!!!

131

ОТ ПРОТЕСТА

преди 11 години

ВОЛЕНЕЕЕЕЕЕ...СИДЕРЕЕЕЕ... ДПС НАЗНАЧИХА В ПОЛОВИН БЪЛГАРИЯ ТУРЦИ ЗА ОБЛАСТНИ УПРАВИТЕЛИ ! ЗАЩО НИЩО НЕ СИ КАЗАЛ ЗА ТОВА ??? ЗАЩО НЕ ПРОТЕСТИРАШ ??? НАЛИ МРАЗИШ ДПС ! А ТОВА ЧЕ ИЗЛИЗАШ ИЗВЪН КОНТРОЛ,КОГАТО ОБЩУВАШ С ХОРАТА, ТОВА ЗНАЧИ ЧЕ ТЕ ГОВОРЯТ ИСТИНАТА. А ТЯ МНОГО БОЛИ !!!!

130

Ели

преди 11 години

Унижение му тряба на тоя, не бой!Затова....довечера да го изкараме от дупката му, да му свалим гащите и да го турнем нейде пред парламента. Ама на високо, че и децата да го видят.

129

MONI

преди 11 години

Това е най големия *** в цялата държава. Заслужава да бъде линчуван. ВОЛЕН ***!!!