34

Анонимен

преди 11 години

Четворна коалиция срещу народа ?

33

Анонимен

преди 11 години

Лидерът на БСП даде оценка на кабинета Орешарски, като го определи като силен като структура и състав Министерски съвет, с убедителна програма. Абе има ли някой жив човек, който да е виждал тази убедителна програма? Убедителната програма май е само в главата на Станишев.

32

Анонимен

преди 11 години

абе каква атака, бсп и герб и дпс-нали затова народа възстана на протестите, а то какво се получи. и тоя волен защо не излезе на улицата ами си седи в парламента и се прави на важен-да верно говори ала бала ама и аз мога да говоря-айде заблудени избирайте си отново и отново-ВЛАСТТА СЕ ПРЕДАВА САМО ПО НАСЛЕДСТВО АЛООООООООООО

31

РАД

преди 11 години

Един момент!Нали изборите според БСП бяха фалшифицирани,манипулирани и пр.? Значи най-логичното е и самите БСп да искат касиране? Или май като видяха,че се очертава да управляват макар и кратко,макар и хилаво, веднага забравиха какво хленчеха?Започнаха да говорят кое е "отговорно" за Бълагрия и кой е "държавнически жест".Моля ви се! Точно тези,които между август 2008 и април 2009 изхарчиха 4 млрд.лв, по чието време бяха спрени всички еврофондове да ми говорят за отговорно поведение.Нахалство

30

Анонимен

преди 11 години

Това толкова елементарно момче хамстера....ГЕРБ щяли да купят вота ама видиш ли като вкараха доволно депутати,изведнъж ГЕРБ не са купували нищо...ГЕРБ превърнали парламента в гумен печат.....а по негово време депутатите не ходеха на работа и гласуваха с чужди карти..Аре да ти видим 250-те хиляди работни места,аре да видим Белене ,нали прави референдуми.....*** смешника скапан.

29

otneseni

преди 11 години

Волен вече е пробит с твърда сума. С много нули. Въпросът е, че вече имаме хора, и от ГЕРБ, и от АТАКА, които спокойно подкрепят кабинета

28

oooh

преди 11 години

Представяте ли си да гледаме нагледе, надменна и самодоволна физиономия на този 4 години непрекъснато. Вместо да говори глупости, да обясни защо още не се е отказал от имунитета си, както обеща преди изборите. ПРЕСТЪПНИК

27

Анонимен

преди 11 години

ЗАЩО НЕ ГЛАСУВАХТЕ ЗА АТАКА ???Правителство на "Атака" щеше да е най-добре. Нямаше *** и турците да са на власт.

26

Майчин език

преди 11 години

Айде наздраве за новия образователен министър

25

Анонимен

преди 11 години

на снимката - два лешояда предвкусващи плячката!

24

НЯКОЙ!

преди 11 години

Серго ИСКАЛ!4г. плю, и иска оставки!И като ги получи чака подкрепа от?Всички сте *** и ***!

23

BG.BG

преди 11 години

Ако "Атака" позволи турско-комунистическо правителство - свършено е с нея

22

глас

преди 11 години

Този гей нормален ли е? Кабинетът още не е гласуван от депутатите а гея казва че бил силен,ами калинката която днес махнаха?Много московско-анкарски ми звучи още негласуваният кабинет,ами ако не мине и има нови избори един каза че бесепето ще имат 35 депутати а депесето 25 ами ако е вярно това къде отиде любовта народна???Може ли тогава да си направят обща партийка,ама мъъъничка....??????????

21

Анонимен

преди 11 години

Искрено се надявам Сидера да не се самоубие по толкова *** начин.....Години наред говори ,че ДПС били антикоституционна ,анти-българска и каква ли не още партия а сега да им даде властта трябва да е най големия ***......По добре да няма правителство от колкото да ме управляват турците и тоя борсук Станишев!!!

20

Ничев

преди 11 години

На тъпите мутри и алчни ченгета им припари около а*уса и впрегнаха цялата си *** да плюва по форумите! Нещастници , марш на ***!

19

Sofokal

преди 11 години

Ако ПП Атака подкрепи правителство със министерски кресла заети от ДПС, ще е истинско сепуко за националната идея на Атака !!! Това ще запрати Волен далеч в небитието и историята няма дори да си спомня, а камо ли да споменава нещо за за него и партията !! Принципите са онова което пази лицето чисто, компромиси със принципите и идеята на всяка кауза са недопустими. Няма пари с които да заличиш изгубената чест, след това ще бъде низвергнат на пейката където сега стои предателят нроден Костов

18

кз

преди 11 години

Сергей нали тръбеше, че вотът е подменен. Защо го е страх тогава от нови избори????Отговор: Волен няма да влезе в парламента, а процента на ГЕРБ - яко нагоре .

17

Анонимен

преди 11 години

Абе не съм фен на волен но май той е единственния дето ако се докопа до властта няма да раздаде малкото останали държалвни имоти, пари и плажове на дружките си. И май само на пук ще натири *** и мутрите в 9-та глуха.Останалите който и да се докопа ще крадне ли крадне. Все пак бая народ дадоха по 1 милион преди изборите за купуване на гласове.

16

Анонимен

преди 11 години

Сидеров е в размисъл.Той за пари ще подкрепи и турско правителство,но се чуди как да го извърти пред избирателите си,че да не се разбягат съвсем.

15

Анонимен

преди 11 години

Сергей- гей взе да го е страх да не изтърве кокала. Руснаците ще му пратят килар дето изяде парите за Белене.