45

Pepi

преди 11 години

Ако трябва и за комунистите ще гласувам, но не и за този главорез дето ми обяснява, че сме по добре от другите държави. От коя държава в Европа сме по добре бе *** .да е.ааа

44

Анонимен

преди 11 години

Ако държавата е стабила ние не можем да я" объркаме" и какво разбира ББ под НИЕ.

43

КЪМ ТИКВАТА

преди 11 години

АКО ПАК ТИ ЩЕ НИ УПРАВЛЯВАШ СЕ ГОТВИ ЗА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА НА ЕСЕН. САМО ЧЕ ТОГАВА ЩЕ ИСКАМЕ И ГЛАВАТА ТИ. ГАДНА, НЕКАДЪРНА И ПРОСТА МУТРО.

42

БГ работник

преди 11 години

Ще гласувам за ГЕРБ когато заплатата ми стане като германските ,сиреч след 200 години.

41

ШОП

преди 11 години

МОЖЕ И ДА ГРАДИМ, НО ПРЕДИ ВСИЧКО ИСКАМЕ ДА РАБОТИМ И ДА ЯДЕМ.ЯСНО Е, ЧЕ ГЕРБ ПАК ЩЕ ВЛЕЗЕ В УПРАВЛЕНИЕТО, НО БОЙКО АКО ЗАПОЧНЕ ПАК САМО ДА ГРАДИ, ЩЕ СИ ОМЕШАМЕ КАПИТЕ.ГЛАДНА МЕЧКА ХОРО НЕ ИГРАЕ.

40

до №52

преди 11 години

До Анонимен криво дърво ще изправиш но крив човек никога Това си ти в момента Как може да казваш на черното бяло Народа свали от власт ГЕРБ единствено защото върна в държавата глада и мизерията Те дойдоха на власт с голямата кошница а ограбиха народа както и турчин не го е правил Стига все другите виновни Да виновни са предишните в това чеувеличиха пенсиите с 80%увеличиха заплатите с 65%увеличиха държавният резерв намалиха безработните до 4%нови магистрали 131 километраи какво ли не Да забравим ГЕРБ

39

бамя

преди 11 години

До Венелинтака е, то не бяха генералски пагони, кмет, премиер, боко е болен мозък. горкия не разбира ли, че никога няма да е в класацията на супербогатите щото парите му са крадени и не си е платил данъците.

38

ббб

преди 11 години

Намирам за доста развеселяващ факта,че герберастчетата са си повярвали,но това е точно в стила на кауна Цв.Цв,който си вярва,защото няма с какво да мисли,че е интелегентен,а не е вече милиционер. Другият изтрещял от кух полъх в кратуната си е емблемата на Хелуин-Тиквата Боко. Да са ви честити вождовете,гербероиди!

37

народа

преди 11 години

народа ги изгони с камъни и пролята кръв а той тръгнал пак да ни управлява .Наглостта няма граници .Стига Писна ми Той не усеща ли че вече е политически труп толкова ли е сляп но мутра какво може да бъде Да знаете само какво ще се случи в държавата ни тези дни Такъв удар ще получи ,че място няма да намери в държавата ни но ние сме му намерили -в централният Крайно време е да си върнем държавата от тези мафиоти .Трябва операция"чисти ръце" иначе няма спасение за нас Вън метрите от властта

36

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 40-Тебе си те опъват редовно *** от Подуене и затова смяташ.че не е трудно

35

Анонимен

преди 11 години

До Роси 38-Ти нали си обичкаш Бойчето?!Повечето жени и стари моми с определени хормонални проблеми въздишат по него!

34

Венелин

преди 11 години

Бойче, хайде стига надгражда де! 2 милиарда направи, не ти ли стигат? 4 ли искаш да направиш?

33

Анонимен

преди 11 години

47-сам си йордане , сам си *** нещастен!

32

Анонимен

преди 11 години

ГЛАСУВАЙТЕ ЗА БСП, ЗА ДА ПРОДЪЛЖИМ ОЩЕ 20 ГОДИНИ ПРЕХОД КЪМ ДЪНОТО.

31

Анонимен

преди 11 години

Още ли има *** , които са забравили че Рапоня е още член на БКП и последния личен шофьор на Тато?Е , нека си мислят че ББ се бори с бсп...но истината е че банкянския се бори за кокала и за да отърве панделата!

30

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 29-А ТИ ИСКАШ ЛИ ДА ОТНЕСЕШ ЕДНА ТЕКЕЗЕСАРСКА КАКАЛАШКА,ГЕЙ-БЕРЧЕ?

29

йордан

преди 11 години

Много сме *** ,които ще гласуваме за ГЕРБ,смотан

28

Анонимен

преди 11 години

Имаме воля... през втория мандат да подслушваме правителствата и на съседните страни.

27

Анонимен

преди 11 години

Прави впечатление,че Българинът много олевя,но и друго е за отбелязване:той винаги повтаря грешките на другите,т.е.гласуването за БСП е най- голямата глупост, която може да направи вкл.и заради това,че ще завещае своите проблеми на бъдещите поколения.

26

Анонимен

преди 11 години

Само *** би гласувал за Буда и бандитската му партия!В този форум има двама, т.е. Буда няма да има дупедатски имунитет!Факт!