66

1_българин

преди 11 години

до 72Станишев се впусна в игра ,която не разбира. Старите комунистически ченгета го използват като му подхвърлят разни крадени досиета. Но той губи от това. Това не е неговата игра. Защо тогава рейтинга на ГЕРБ расте и то според Кънчовците и Райчев.Смятай истинския колко е.

65

Анонимен

преди 11 години

Герберчета, четете ли?"Прокуратурата погна Флоров за подкуп"Скоро и Борисов ще погнат.

64

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен Ти си бил голям шегаджия!

63

Анонимен

преди 11 години

А Бойко Методиев кога ще го почне прокуратурата?За разговора с Ванъо Танов и заради онова, което беше написал Джон Байърли, че е замесен в контрабанда на метамфетамини.

62

Некав

преди 11 години

Най приближения човек на БОйко и Цецко в МВР е участвал във всевъзможни престъпления.. подслушването, изцепките на БОйко, Миро Мършата, Записите за хотела на Емил Димитров, след всички тези работи вие ми говорите,че ГЕРБ още били първа политическа сила ? какъв народ сме ние не мога да разбера.. Дори и най яростните противници на ГЕРБ надали са си представяли такова добро за тях развитие.. тези са пътници ако не сте го разбрали.. дано от тях да започне осъждането на висши полити в България

61

Анонимен

преди 11 години

Тодор Живков=Бойко Борисов+Валентин Златев.За който не е разбрал няма ГЕРБ против БСП,има Живковисти против политбюро на БКП,Живковистите си отмъщават за 10 ноември. В резултат ще си плащаме скъп бензин,ще ни мачкат монополи и те така.Отърване от комунисти няма.Само от Костов ги е страх и едните и другите.Това е положението ,който разбрал разбрал ,кака се ожени.

60

до четяща

преди 11 години

Вероятно се сещаш, че това им е предизборната кампания на ГЕРБ. Вместо да плащат на телевизиите за стандартни клипове и репортажи от митинги в страната, са във всички новини - всички до един ги разследват и накрая става ясно, че всичко е кристално чисто: няма подкупи, няма корупция, няма бедност, хората са повишили доходите си, депозитите растат.... пролет идва, птички пеят. Затова тази година всички към урните и мислете преди това. Няма го принца на бял кон, трябва сами да се оправим.

59

ЧУКЧА

преди 11 години

ДО 53Тези неща ги говори на глухата си баба защото ако си сложи слуховия апарат и тя ще те погне с точилката Чаддърат е уред които се ползва при необходимост но и при възможност Не че имат воля а бурята е много силна и ГЕРБ немогат да го ползват

58

Сен Жуст

преди 11 години

До Анонимен : Не ги подценявай-хората не са толкова *** като теб.

57

fff

преди 11 години

Защо има толкова продажници сред българите? Ние си заслужаваме съдбата нещастна. Всички знаете че буда цвъки и флорчо се занимават с .... и че протежират разпространението. Дават пари на *** за да се самопреизберат пак.

56

Анонимен

преди 11 години

Това е идеалът на Левски и ние го следваме. Затова казваме, че ние, националистите, сме за социално справедлива държава.Нека АТАКА бъде победител на тези избори и да покажем, че България ще бъде свободна в български ръце.За да бъде тя управлявана от българи, по български закон, както искаше Левски. Това е нашата кауза, тя не е партийна, тя не е политическа, тя е национална и тя се казва АТАКА.

55

Анонимен

преди 11 години

Станишев е виновен !!!че е внесъл сигнала

54

Анонимен

преди 11 години

Какви хора е събрал г-н Борисов около себе си? То не бяха "калинки" без образование, то не бяха "свои хора", на които нещо им е обещано. ТОВА ВЕЧЕ Е ВЪРХЪТ!!!! Шефът на ГДБОП "е покровителствал контрабандни канали, трафик и търговия с наркотици и е осъществил всички възможни форми на корупция".Ей тоя е за разстрел. Аз съм ЗА смъртното наказание. Ами бат ви Бойко? Не бяха ли те двамата с Цветанов покровителите на Флоров? Всички са в кюпа. Делили са, да знаете.

53

Анонимен

преди 11 години

Гербаджийството е убава работа,ама пак Българска ! Е тва не моем го разберем!

52

Анонимен

преди 11 години

На чалго-герберастчетата трябва много пъти да се обяснява, защото много бавно схващат. Всичко това е под контрола и ръководството на амбасадата. Не случайно беше изгонен ворлик и беше поставена Г-жа Марси Райс. Нали си спомняте, че Буда ходи там да проси милост в 3 часа през ноща, сутринта звъня на Путин и после подаде оставка.После вдигна кръвното.А както знаем, дори само от филмите, ЦРУ не прощава за измяна също като КГБ. Още интересни работи предстоят.

51

tankist

преди 11 години

до 68, да бе продаваха и пренасяха дрога 3,5 години с помоща на флоров и сега чао ама май заедно ще паднат в *** тоя път.

50

Анонимен

преди 11 години

"Балонът се надува, надува, надува. Надувайте, момчета, да стане на парчета...БУМ"- а на балона пише "ГЕРБ"!!!

49

кр

преди 11 години

Има ли нормални хора в тая "държава", на които им пука, че наистина има нещо гнило в службите или всички коментари са платени от ГРОБ. Вие давате ли си сметка за размера на скандалните разкрития.

48

Анонимен

преди 11 години

Просто гестаповците не очакваха, че Станишев ще ги бие в собствената им игра.

47

Анонимен

преди 11 години

ПП ГЕРБ от няколко дни раздава подарък запалки с надпис ГЕРБ та се чудя този подарък за по лесно запалване ли е ?Утре очаквам и мини тубички с бензин да почнат да подаряват .И друго се питам на кого са нужни тези подаръци като можеше парите дадени за тях да се дадът на някой нуждаешт се .Оставям ви да си направите една салата ГЕРБ нужните продукти са една зелена салата и бонус чаша студена вода .