37

СПАСИТЕЛ НА БЪЛГАРИ

преди 11 години

ПРЕПОРЪЧВАМ : ВСЕКИ, КОЙТО ОТИВА ДА ГЛАСУВА 1. ПЪРВО ДА ВЛЕЗЕ В ИНТЕРНЕТ И ДА ПОТЪРСИ ИНФОРМАЦИЯ ЗА МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛИТЕ НА РАЗВИТИТЕ ДЪРЖАВИ --- ИМА ЛИ ПРЕМИЕР БЕЗ ИКОНОМИЧЕСКО ОБРАЗОВАНИЕ ??? 2. НЕКА НИКОЙ КОЙТО ОТИВА ДА ГЛАСУВА --- НЕ ЗАБРАВЯ, ЧЕ ГРАЖДАНИНА ОЛИГАРХ ( ВЕЧЕ ) И МУТРА - БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ ----- НЯЯЯЯЯЯЯМА ИКОНОМИЧЕСКО ОБРАЗОВАНИЕ 3. РАЗПРОСТРАНЕТЕ ТОВА НА СВОИТЕ ПРИЯТЕЛИ , ПОЗНАТИ И РОДНИНИ 4. НЕ АГИТИРАМ ЗА НИКОЯ ПАРТИЯ, САМО ДА НЕ Е "ГЕРБ" , НИКОГА ВЕЧЕ !!!

36

Храна за размисъл

преди 11 години

"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing"(Eдинственото нещо необходимо за тримфа на злото е добрите хора да стоят и да не правят нищо).Edmund Burke(1729-1797).

35

Анонимен

преди 11 години

бандитокрация с прасе туй ви управлява драгите другари милиционери, отговор един, никога повече

34

Стига бе

преди 11 години

Два месеца си починахме от горепосочения от снимката.Сега пак лъжи, лъжи и обещания , обвинения към предишните управляващи, наглост и безочие.Как ще ги изтърпим 30 дни?

33

Анонимен

преди 11 години

ПЕНСИОНЕРИТЕ ИЗЯДОХА ФИСКАЛНИЯ РЕЗЕРВ, А КОЙ ИЗЯДЕ ВНОСКИТЕ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ, КОИТО ЦЯЛ ЖИВОТ СА ПЛАЩАЛИ?

32

ба си нахалника

преди 11 години

Значи пенсионерите са изяли фискалния резерв,другарю безсрамен милиардер? Лъсна ти моралния облик -просто нямаш и капка морал!

31

Анонимен

преди 11 години

Така както спряхме безумието АЕЦ Белене, така да се спрат ВЕИ-тата. Да чакат 2020 година и да си пуснат мощностите тогава, когато изтича срока за поетапното построяването им. Кой им даде право да строят ВЕИ над необходимото и разрешено от ЕС, да лапнат евросубсидиите, а сега ние да им плащаме ненужния скъп ток???!!!

30

д-р

преди 11 години

Февруарската революция ?На тия журналисти явно чавка им е изпила мозъците. Дори не знаят значението на думичката революция.Сигурно преди да назначат някой за журналист, шефът им ги бухва с тухла по главата, за да нямат и грам акъл и да бъдат по-верни на господарите се.Курвета гъделичкащи с пера *** наречени читатели - ето това е определението за журналист.

29

Анонимен

преди 11 години

Ай сиктир ве драги зрители, тоя *** Цветанов се помисли за Господ. Баси мазната отвратителна физиономия. Преди години ми беше най-противен Доган, но Цветан го задмина по противност и безочие. *** мръсен....и за този ще пуснат бюлетина скапаните овце от народа.Срам и позор че сте българи ве, *** герберски.

28

Браво

преди 11 години

Председателката на Народното събрание Цецка Цачева и нейните заместници, шефовете на постоянните и временните комисии към парламента, председателите на парламентарни групи, както и официално поканените от НС гости са пръснали 460 129 лв. за представителни разходи от началото на мандата си до 28 февруари т.г. Колосалната сума е била разпиляна, за да се купят деликатеси, напитки и цветя, съобщава БГНЕС.

27

Бойко

преди 11 години

"Ако на света имаше повече хора, които желаят собственото си щастие, отколкото чуждото нещастие, за няколко години бихме стигнали РАЯ" - Bertrand Russell

26

Анонимен

преди 11 години

За ГЕРБ има новина -казват, че била добра:И в софийския затворима футболен отбор!Бойко ще е капитан,Цецко също ще е там.Миро мършата вратар,той на плонжове е цар.Лъчко мозъка съдия,ще им свири със уста.Дянков май ще е защита,та да брани тази свита.Леля Цецка с очилата,влачи кофата с метлата.А Фидоска мажоретка,абе просто супер гледка!

25

Майска революция

преди 11 години

HEADS WILL ROLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

24

до 31

преди 11 години

Знам един!!! Станишев!!! Освен ако икономиката има нещо общо с униформите на съветската армия:)))))))))))))) Ама и автогол си вкара !!! Ха ха ха ха !!

23

Анонимен

преди 11 години

престъпник криминал в престъпна симбиоза с прокуратура, съд, милиция, ограби до шушка българите, гласове от турция очаква да ви граби пак, какви ти избори, олигарси с бодигард бг демокраси

22

Анонимен

преди 11 години

До СимоПриятел, ами ако работиш в чужбина от 12 години за да създаваш благо за семейството си,оставил семейство и всичко, защото тук всичко се раздаде и продаде и държавните заплати(лекар) са африкански? Дрогар ли си или ГРОБаджия? Не мерси! Този път ще се гласува за хора с програми и идеи.

21

Анонимен

преди 11 години

на какво разчита тоя на изборите, май не е на народната любов

20

Споко,Боко...

преди 11 години

Споко бате,тя след февруарската революция ще дойде и октомврийската...Нали се сещаш кво е станало тогава с вашите руски "побратими"?

19

Анонимен

преди 11 години

Няма по-голям *** и нахалник в българската политика от Бойко Борисов, докара народа до просешка тояга, изгониха го от властта с камъни, но той пак иска да управлява.

18

Х

преди 11 години

ГЕРБ ЩЕ СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ И СТАНИШЕВ ЩЕ СИ ОСТАНЕ САМО ПЕС.