51

do 47

преди 11 години

"Никой в ГЕРБ няма финансовите умения на Орешарски"Да, за костюм за 4000 евро и имение за 600 000.. прав си, малко хора ги имат такива финансови възможности и умения.. само дето са на наш гръб.

50

Анонимен

преди 11 години

Орешарски е около 1000 пъти по добър и начетен финансов министър от Симеон Дянков!То се видя на дебатите преди изборите, когато "експертите" от ГЕРБ мигаха на парцали и само чакаха да свърши дебата защото бяха супер некомпетентни. Не искам БСП да спечели, но ако трябва да избираммежду БСП и ГЕРБ 100 пъти съм ЗА БСП!Просто ГЕРБ са юпагубни за България. Ето оня ден пак си поръчаха социологическо проучване и поръчковата социоложка Мира Радева им даде 30%. Пълен смях,Никой не ги иска вече!!

49

анонимен

преди 11 години

До баба ВунаНема да има седенки при Ореха, той ги дига, сиреч разваля и думата не се дава на учителите!И заплатите не се увеличават при Ореха!

48

Анонимен

преди 11 години

Смърт за капитализма, свобода за народа.

47

АНОНИМЕН

преди 11 години

Орешарски министър председател,дон Цеци министър на културата,Манолката на земеделието,да са ни живи и здрави

46

Huko5

преди 11 години

Серго номинира Ореха, само защото най-после разбра, че ежедневните му плюнчения пред микрофоните не донесоха нищо, освен още повече неприязън и негативност, към гнусната му личност. Не си мислете, че той просто ей така, повдига чужда кандидатура. Зад всяка негова постъпка, пък и на всички т.нар. български политици се крие само едно - търсенето на изгодата.

45

анонимен

преди 11 години

Този, дето унижи учителите, като"дигна седенкята"! Този, дето въведе плоският данък, ощетяващ най-бедните работещи! Този, прескачащ от партия в партия, само и само да се докопа до министерски пост! "Изключителна кандитатура"!

44

Анонимен

преди 11 години

Нито един бесепар не става за премиер. Въобще за депутат, даже и за кмет, даже и за .... *** за зеле не става.

43

Анонимен

преди 11 години

Той даде 4 000 000 000 за екскурзии на пенсионери,а в същото време 200 000 семейства се нуждаят от инвитро!Той пропусна златна възможност за България!!!

42

Да живее Станишко...

преди 11 години

Очевидно е, че колкото по-дълго Станишко е председател на БСП, толкова по-дълго БСП ще е в опозиция, а това е добре за България. Да живее Станишко...

41

Анонимен

преди 11 години

Никой в ГЕРБ няма финансовите умения на Орешарски.

40

Анонимен

преди 11 години

Ми разбирасе, че е слеб и недостоен, не само премиер ами и като човек. Какво си е мислил до сега мазника станишев?

39

Анонимен

преди 11 години

Никога вече Герб и Борисов!

38

Баба Вуна

преди 11 години

Адееее!!! Честито на даскалята!!! ;) За всички тях седенки от сърце ще има !!!

37

Пламен

преди 11 години

До момента никога не съм гласувал за БСП, но смятам, че в момента България има нужда от едно по-ляво управление. Хората, малките и средните предприятия в момента са тотално притиснати в ъгъла и единствено социално управление би могло да успокои обстановката в страната към настоящия момент. За съжаление ГЕРБ разочароваха голяма част от симпатизантите си заради водената хаотична и често нелогична финансова политика, полицейщината във всичките й форми и тоталната липса на подготовка в кадрите...

36

ANONIMEN

преди 11 години

Лично съм чул от съсела каква стабилна икономика имаме благодарение на неговото управление и кризата ни подминава ,с една дума гнил капитализъм,от тогава разбрах ,че е голям лъжец и популист.

35

СМЕШНИЦИТЕ ГЕРБ

преди 11 години

И КОЙ ГО КАЗВА ТОВА? СЛАБОУМНИЯ ФИЗКУЛТУРНИК С ШЕСТТЕ АПАРТАМЕНТА И С МИЛИНИТЕ,КОИТО ОКРАДЕ ДОКАТО СЛУХТИ ОКОЛО БИЗНЕСА И ПОЛИТИЧСКИТЕ ПРОТИВНИЦИ. ТЪПАКЪТ И МУТРОПОЖАРНИКАРЯ СА НАХАЛНИ,ЗАЩОТО СА ПРОСТИ И НЯМАТ МЯРКА В ХЛЕВОУСТИЯТА И ЛЪЖИТЕ.НАРОДЪТ ГИ ИЗГОНИ С КАМЪНИ. АМИ САМОЗАПАЛВАНИЯТА,ИЗБИВАНЕТО НА ЦЕЛИ СЕМЕЙСТВА ОТ НЕДОИМЪК И ЛИПСА НА ПЕРСПЕКТИВА.ВСИЧКО ТОВА СТАНА В РЕЗУЛТАТ НА УМНИЦИТЕ-КРАДЦИ КАТО БУДА,ЦЕЦО ЦВИНОКИО,МИРО МАЗНОТО И БРАД ПИТ ДЯНКОВ.Е ТИЯ НАГЛЕЦИ ЛИ ДАВАТ ОЦЕНКИ.ДАНО ПУКНАТ.

34

Анонимен

преди 11 години

Герб пак с Тикварите напред.Ако искате пак тиквеници гласувайте за стария -нов тиквар ББ и ЦЦ.Орешарски не е чел само Венету.

33

stoian79

преди 11 години

GERBERI AZ DO KOLKOTO SI SPOMNIAM V NA4ALOTO BE ZASEGNAT SAMO I EDINSTVENO STROITELNIA SEKTOR I VMESTO NOVOTO PRAVITELSTVO NA BORISOV I FINANSOV MINISTAR DIANKOV DA OGRANI4I TOZI SEKTOR OT VSI4KI OSTANALI SEKTORI DA NE BADAT ZASEGNATI OT GERB NAPRAVIHA TO4NO OBRATNOTO DOPUSNAHA VSI4KI SEKTORI DA BADAT INFEKTIRANI I IKONOMIKATA NI SE SRINA KATO DOMINO.

32

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ като никога са прави да твърдят, че Орешарски ще бъде маша в ръцете на Станишев и после, ако се провали, ще прехвърлят вината върху него, защото той е само експерт, а партията БСП ще бъде цялата в бяло. Само че същото направиха ГЕРБ с Дянков. Изритаха го, когато вече дори те осъзнаха, че ги завлече по нанадолнището, че и цялата държава с тях.Та нищо ново, с две думи. Две провалени партии разкриват една на друга схемите си и се обвиняват взаимно в същото, което прави всяка от тях.