34

Анонимен

преди 11 години

Станишев не играе карти и не ритка топка с олигарсите. Станишев не е бил член на БКП и доносник. Е те това тиквите никога няма да му го простят!

33

ЯЯ

преди 11 години

Плосък данък. Ограбване на малките с нисък доход.Ето ви пример. Заплата от 400.00 лв осигуровки около 12 на сто което прави около 44.00 лв. Плосък данък 10 на сто равно на около 34.00лв. Е и каво стана 300.00 лв Богопомазаните съвет на директорите те плащат само 10 на сто от тлъстите заплати, защото на друго място се осигуряват на минимума. Ей хора това са всички гадове на управлението. Те нямат срам, нямат очи, те се надсмиват на младежта на България

32

Анонимен

преди 11 години

Как работи системата:Фирма А прави на фирма Б услуга срещу 1200лвДържавата прибира 200лв ДДС и 100лв данък и остават 900Фирма А плаща за работник Гошо общо 900лвОт тях 400 заминават за осигуровки, а 500 влизат в джоба на ГошоТака. От 1200 лв до гошо стигнаха 500, а държавата прибра 700.Това е над 60% данък, а не "10% плосък данък"Освен това това е само началото, защото Гошо като отиде да си купи хляб и бензин и щавенето продължава с пълна сила.Данъците са огромни и сега!

31

до 30

преди 11 години

уточни кой имаш предвид, герб или бсп

30

Анонимен

преди 11 години

комунистите те въведоха плоския данък, а сега искат да го махат под предтекст, че щяло да има пари за бедните само *** би гласувал за тия популисти дето са като фурнаджииски лопати

29

Анонимен

преди 11 години

Няма с мойта заплата да плащам за още ***.

28

до 25

преди 11 години

ако прочетеш статията, там си пише защо БСП преди са били за , а сега НЕ на плоския данък. Или герберите четете само заглавията. То се иска и акъл, не става само с лапане.

27

цирк герб

преди 11 години

нали мрънкахте, че искате да се маха плосткия данък. И сега като БСП го предлага - ревете. ХАХАХА

26

Анонимен

преди 11 години

До азще ти се.

25

До 22

преди 11 години

На мен пък ни е интересно как БСП не ти станаха интересни също?Първо го въвеждат с камбанен звън, а после го оплюват все така тържествено.

24

аз

преди 11 години

Долу ръцете от плоския данък, ей! Защо трябва да съсипят работещите, образовани хора?

23

Сократ

преди 11 години

Плосък данък може да има само при плоски приходи.

22

Анонимен

преди 11 години

Инетесно нещо се получава - ГЕРБ първо плюеха по плоският данък, защото той бил несправедлив спрямо по-бедните, после обаче ГЕРБ станаха първи защитници на този данък.Последно ГЕРБерасти - за или против сте въведеният от лявата БСП десен плосък данък?

21

Без плосък

преди 11 години

данък тези, които нямат образование, желание за работа или г*з за трудностите в живота няма да живеят по-добре.

20

Уинстън Чърчил

преди 11 години

Плоски хора - плоски данъци.

19

Анонимен

преди 11 години

Прогресивното облагане автоматично означава намаляване на заплатите!!!!Единствено на далавера ще са тези,които декларират минимална заплата а получават повече!Затова,тези които бачкаме и издържаме цялата пасмина от ***,неграмотни и некадърни да си намерят работа,трябва много да внимаваме на изборите!Дойде ли БСП,край!Ще ни приравнят с тях по доходи!Никога повече комунисти!!!Нямам търпение да дойдат изборите и пак да се изкефя на мутрата на Станишев,като ги загуби!ПАК!!!

18

Анонимен

преди 11 години

Нищо плоско няма в данъците!Данък печалба - 10%ДДС - 20%Осигуровки общо на 2к заплата - 50%Какво му е плоското? Щавят един и същ приход по няколко пъти и с различни проценти. И накрая пак - 80% от фирмите на теория имат в касата много кеш, а то всъщност са отдавна похарчени пари и ги няма никъде. И по статистика фирмите са ликвидни, а те нямат една стотинка! И това защото веднъж обложени с 10% после за да ги харчиш трябва още между 6 и 25% да ги обложат. Системата не работи.

17

Анонимен

преди 11 години

в една Англия например данъка е прогресивен и достика нива от порядъка на 45%

16

До Евгения

преди 11 години

1.) Не пишете "глупости" без да не познавате, липса на култура е.2.) Дайте дефиниция за богатство. 1200 лева заплата е богатство?3.) Не съдете само от вашата камбанария. За да взима някой по-висока заплата, това му е струвало нещо (време, усилия, сълзи, лишения, кръв).4.) Не слагайте "богатите" под общ знаменател5.) Не бъдете комплексарка. С друг вид данък и тези разсъждения няма да живеете по-добре.

15

mm

преди 11 години

Ако махнат плоския данък тогава ще видят какво са протести гадни червени ***.