68

Пепо

преди 11 години

Честно да си кажа, предпочитам социализъм пред бойковизъм. Второто е по-вредно от първото.

67

Силва

преди 11 години

Разследванията се бавят, защото така е угодно на довчерашните управляващи. Не ме интересува мен дали Станишев, Костов или Янев подава сигнала. Важното е, че лека полека излизат подмолните игри на Герб. Много жалко, че по този манипулативен начин са ни управлявали. Ако се докаже, де. Ще следя новините с интерес и чакам изявление от Цацаров. В него ми е надеждата.

66

Анонимен

преди 11 години

ТАЯ ДЪРЖАВА ОТДАВНА Е ИЗДЪХНАЛА

65

Анонимен

преди 11 години

Сбогом Герб!

64

ЦИРКА ПРОДЪЛЖАВА.

преди 11 години

БЛИЦ вече намериха един от посочените от Станишката "Крайслер" с антени, но се оказа че човека е разрушител на индустриални сгради.

63

Коко

преди 11 години

Според мен си е много адекватен човекът. Внася сигнали, опитва се да покаже истината за Герб. Шизофреникът е Борисов. Сигурно вече е вдигнал кръвното. Видяхме, цяла нощ не е спал Цецо да варди пред битивито.

62

Преброител

преди 11 години

До 12 май ще останат ли гербери в Герб или всички ще бъдат следствени?

61

Мира

преди 11 години

С мълчание видяхме до къде стигнахме - до самоубийства. Трябва да се говори за проблемите, а не само да се прикриват.

60

Анонимен

преди 11 години

Цецо бая пеня изпущи сутринта!

59

Още малко търпение

преди 11 години

Последни шансове за Станишев, за БСП и за всички куки - да разнасят папки, да вадят компромати и пр. Те само така могат. Това е БСП плюс ДС-апарата, минали на свободна практика. Жалки хора. Ще ги търпим до 12.05, когато ще научат, че вече държавата не е тяхно партийно притежание. Сбогом, БСП.

58

tnt

преди 11 години

" За мене си *** милиционер, затуй със теб не искам да говоря"! Градски фолклор от преди 1989 год ТУКА Е ПЪЛНО С МИЛИЦИОНЕРИ!ПО НАПИСАНОТО ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ!

57

Смешко

преди 11 години

Пък сто антени му били за красота. Нали струват пари тези антени. С тях спокойно може да прихваща GSM честоти, ако си има една радиостанцийка и други....Абе смех, явно са му да си закача знаменца около 3-ти март.

56

Анонимен

преди 11 години

СЕГА ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ ГЕРБ ЩЕ РАЗДАДЕ 40 000 000 ЕДНОКРАТНА ПОМОЩ НА БЕДНИТЕ РОМИ,40 000 000 ЛВ ПАРИ НА СТАРДАЩИТЕ БЕДНИ БЪЛГАРИ,ГЕРБ ЩЕ СИ КУПИ ИЗБОРИТЕ СЪС ВАШИТЕ ,НАШИ ПАРИ,ГЕРБ СЕ ПОДИГРАВА СЪС ВСИЧКИ БЪЛГАРИ,ХОРА ЗАЩИТЕТЕ ДЕЦАТА СИ,ПРОТИВОПОСТАВЯЙТЕ СЕ

55

Гиби

преди 11 години

Цветанов пак се издъни. Трябваше да иска проверка на изнесеното от Станишев, а не да му трепери гласа и да вика в студиото. Един по един герберите окапват.

54

Анонимен

преди 11 години

ХОРА, СВАЛЕТЕ СИ АНТЕНИТЕ ОТ КОЛИТЕ, ДА НЕ ВИ СЕ НАЛАГА ДА СИ ГУБИТЕ ВРЕМЕТО ДА ВИ ПРОВЕРЯВАТ.

53

Пепо

преди 11 години

Явно Бойко се страхува от разследване на делата на партията. Затова и служебният кабинет нищо не направи. Кой знае какъв натиск са оказали и върху тях. Щом се е скрил в асфалтова дупка и праща само кучетата.

52

ЦЕЦО В ЗАТВОРА

преди 11 години

10 ПРОКУРОВА ДУШАТ КОЙ Е НАТОПИЛ И ИЗНЕСЪЛ ИНФОРМАЦИЯТА ЗА ЦЕЦО. АКО СИ МИСЛИТЕ ЧЕ РОВЯТ ДАЛАВЕРИТЕ НА ЦЕЦО МНОГО СЕ ЛЪЖЕТЕ ТЕ НАЛИ ЗАТОВА ГЕРБ БЪРЗАХА ДА НАЗНАЧАТ ТОЯ ДЕБЕЛАК В ПРОКУРАТУРАТА ЗА ДА ИМ ПАЗИ ГЪРБА! АКО ВКАРАТ ЦЕЦО В ЗАТВОРА ТОГАВА МОЖЕМ ДА КАЖЕМ ЧЕ ИМАМЕ РАБОТЕЩА СЪДЕБНА СИСТЕМА!!!!!!!!!!! ПРОСТО НЕ СЕ СЪМНЯВАМ ЧЕ ЦЕЦО Е ВИНОВЕН ТЕ ГЕРБЕДЖИТЕ ОТРИЧАХА И ЗА МИШО БИРАТА НО СЕ ДОКЗА ЧЕ Е ИСТИНА И БОЙКО ТРЯБВАШЕ ВЕДНАГА ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА.

51

Анон.

преди 11 години

Не се заблуждавайте че не ви следят.Внимавайте и с И мейлите си в mail.bg.Оплаках се в Брюксел чрез И мейл,че властите в Б-я не правят нищо и ми блокираха И мейл адреса( на екрана излизаше текст с червени букви). Следващия път когато пратих И мейл с въпрос към здравния министър за наказание ми изтриха архива.

50

Деница

преди 11 години

Станишев в получил сигнал, инициира проверка. Вие не искате ли истината да излезе на бял свят. Стига с тази злоба. Трябва да знаем какво ни управлява и как се злоупотребява. Време е!

49

Мира

преди 11 години

До 42,Те и сигналите за заложени бомби са анонимни и в 99% от случаите са фалшиви.....Пък цялата полиция, сапьори и не знам си още кой се впряга. Затварят се и сградите, което също носи загуби.