77

Анонимен

преди 11 години

Ще дойдат нови лица, нови гладни червени крадливи твари, които ще се занимават и ще търсят само да крадат и да смучат...

76

pimpalicious

преди 11 години

До прокурор-пенсионерКолко пъти ще си повториш един и същ коментар? Явно си имаш дневна норма, поставена от Бат ти Боко и ти си пействаш ли, пействаш ли.. Както ти казах и преди малко: всичко, което си написал е вярно, ама трябва да смениш БСП с ГЕРБ или направо Боко Тиквата

75

БББ

преди 11 години

Р.Овч. е най-богатият в БСП!!! Този индивид е само за затвора! По-виновен е от повечето престъпници по затворите. По-голям мафиот е от Братя Галеви!

74

pimpalicious

преди 11 години

До 85Е, защо да не си вярвам? В крайна сметка все някога трябва да започне тая промяна, пък дори и дошла от БСП-то... А управлението на Боко беше пълна катастрофа, обградена с популизъм и нагли лъжи... Разликата е там, че Тиквата няма никакво виждане или идея как се управлява една държава, той е обграден от 'експерти' като Дянков, които му дават безумни съвети, но той е просто толкова ограничен, че изобщо не може да го разбере....

73

Jelezni

преди 11 години

Р.Овч. го признавам, комунист- голям мафиот.

72

до 83 ...

преди 11 години

До pimpalicious: Най-ме кефи, че си вярваш :)Той и Боко започна от магистралите ... все е някаква промяна!?!? ;)

71

Бо

преди 11 години

Р. Овч. - ако може въобще да не се връщаш, че ни писна от тебе!

70

pimpalicious

преди 11 години

До 79, Промяната в листите е първа стъпка към промяната в концепцията. Все от някъде трябва да се започне и наистина ме радва факта, че най-после се вижда някаква светлина в тунела. Трябват ни млади и кадърни хора, които има различен начин на мислене от техните предшественици.

69

до 72

преди 11 години

И пет живота да ви се обяснява на вас червени *** , малко е . Да ти обясня ,какво е това ГНИДА , А ?

68

Бл.Благов

преди 11 години

Може ли да има толкова нагъл човек!? Цяла България знае какво е направил и всички го ненавиждат ,а той иска да се връща! Явно има още какво да се краде!

67

гражданин

преди 11 години

А,бе, гербаджии, не ви ли омръзна все друг да ви е виновен?!Костов и Станишев, харесвате ги или не, но имат политическа култура и политическа визия, а вашата визия стига само до оялата се стара вече мутра ББ,която цал живот се катери на някой от дядовците му,според ситуацията.Разберете, не е толкова важно какъв е бил баща му или дядо му,важни са ЛИЧНИТЕ качества и възможности.А ББ си е останал на нивото на пубер,който иска само да му ръкопляскат.Не може да носи отговорност,слабак безхарактерен.

66

До 63

преди 11 години

До pimpalicious ... Когато концепцията е сбъркана, промяната в листите не води до истинска промяна!

65

анонимен

преди 11 години

341

64

смешка ...

преди 11 години

"На стола ми уж все трябва да седнат реформатори, но не са" .. т.е и аз не съм реформатор, та за това се връщам! НЯМА да си отстъпя мястото на други НЕ реформатори!Аз това така го разбирам :)

63

pimpalicious

преди 11 години

Платените писачи много бързо се навъдиха като видя тема за Р.О. Къде бяхте досега ви питам? Я, се успокойте. Колкото и да пишете, всички знаем, че времето на Боко Тиквата свърши!

62

анонимен

преди 11 години

Сърп и Чук , това е нашия девиз. Само БСП може да властва в тая банания.

61

Анонимен

преди 11 години

Защо този червен *** все още е на свобода?!

60

до 67

преди 11 години

Извинявай, ще ми обясниш ли какво значи "разпат"? Или и ти нямаш 3-и клас, като болшинството безработна, неквалифицирана и несвикнала да се оправя с нуждите си ***?

59

Анонимен

преди 11 години

Тоя мушморок що поразии е сътворил и сега се кефи, щото си мисли, че всичко е заметено...

58

знаещ

преди 11 години

Руменчо,нека се облажи и някой друг,де.......не може все едни и същи да сте.Има още много гладни другари!