59

Анонимен

преди 11 години

алоу бесепето до ся що не се говореше за брендо и сие да не би да не се познавате? октопода трябва да бъде смазан ако ще и кръв да се лее. народа на България не заслужава да се гаврят с него такива ***.

58

Анонимен

преди 11 години

ДА ВАДИ ПАПКИТЕ, ЗАРАДИ КОИТО АТАКУВАХА СПАРТАК- ТАМ СЕ КРИЕ ЦЯЛАТА ИСТИНА ЗА БОЙКО И ЪНДЪРГРАУНДА. НО СИ СПОМНЯМ КАК ГАМИЗОВ СЕ ИЗПУСНА , ЧЕ ГИ БИЛ ИЗНЕСЪЛ НЯКЪДЕ В ЮЖНА АМЕРИКА НА ОТГОВОРНО ПАЗЕНЕ.

57

Анонимен

преди 11 години

Ал.ПиТРОф ,НА КАКЪВ СЕ ПРАВИ,........ОТВЛИЧАНИЯТА СА НЕГОВ ПАТЕНТ !

56

www

преди 11 години

Ако всичко или част от това, което се пише за ББ е доументирано и се знае то ББ е престъпник НО, по-големи престъпници са тези, коит оне го казват. Ако ББ е казал истината за Доган то аз съм готов да приема премиер, който е осъден за изнасяне на секретна информация. Струва ми се по-малко зло, отколкото да знаеш, че някой престъпник и да си мълчиш пред обществото.

55

Анонимен

преди 11 години

Стига сте ни пускали изводи она най-големите престъпници в БГ, който дърпаха конците на комунистите

54

десен

преди 11 години

Прав е Бийко като на времето каза че в България има много некачествен материял

53

orlinpetkov

преди 11 години

хайде бившите барети да си стоят в клуба на бивши барети или да работят в благотворителни организации. видяхме ги колко струват всички бивши барети, здраво си използват придобитите способности за шантаж и икономически диверсии. начело с ***. благородни приказки, престъпни дела.

52

Народа

преди 11 години

Като се знае, че Брендо беше член на БСП и имаше супер як чадър над него (както каза трактора"Нямали данни") то е ясно, че ако проговори ще изтипоса не боко или цецко, а Гоцето и цялата червена мафия. Трактори, Сумисти, Галеви, Брендита, Маргарини, Нагли са все прякори част от червената мафия.

51

qwer

преди 11 години

Тоя ако си отвори устата, онзи ако си отвори устата.... ми да си я отварят бе. Петров нали щеше да вади скандални неща за бойко. Къде са??? Елементарни са. Ето, сега ако ББ не управлява тогава хептем няма да има кой да печи да се вадят нещата за бойко и ко. Айде да видим дали някой ще извади нещо. Насряха се но и нас ***. Само някакви теории на конспирацията се въртят.

50

е

преди 11 години

Само не става ясно какво досега пречеше на Брендо да говори.

49

orlinpetkov

преди 11 години

брей какво изказване в стил яне янев, "ако си отворя устата ще стане страшно" хахаха ***. петров, думите ти струват само като свидетелски показания в съда. пред нас нямат стойност освен че пак си решил да трупаш дивиденти и да правиш опити да търгуваш с информация, която е притежание на службите, а не твоя собственост. сиреч хаха сиреч и ти си като тях хитрец-престъпник. крадеца вика дръжте крадеца.

48

До 38

преди 11 години

Много се заблуждаваш!На Брендо шефовете са на Дондуков и 6ти Септември.

47

Анонимен

преди 11 години

Еми, някой трябваше да каже истината и да назове триадата... въпреки че след това изказване и на този няма да му остане по-леко, а напротив...

46

BSP

преди 11 години

БСП да издигне Алексей Петров за премиер и Пешо сумиста за президент

45

ooo

преди 11 години

Прототипът на Джаро - на снимката горе.

44

до нищожеството

преди 11 години

До ДО МАЙКАТАМери си думите..внимавай какво говориш.Не размишлявай много за децата на никой..! Направи свой деца отгледай ги със здраве и ги пази! Заложи своя си *** в името на нещо и най-важно..този Гълъбин Боевски го арестуваха в седмица на балотаж за избор на президента..Не е ясно кой какво и как! Не сравнявай ти- АНОНИМНИКО името на един ШАМПИОН с други хора и ''СЪЩОТО''според теб..Изобщо не е същото! Правиш ли разлика от постановка и организация!!? Да ти ...........Дебелогъз

43

Анонимен

преди 11 години

АКО ПОГЛЕДНЕМЕ РЕАЛНО НА НЕЩАТА МАФИЯТА СЕ Е ОКОПАЛА ВЪВ ВЛАСТА ОЩЕ В НАЧАЛОТО НА ПРЕВРАТА ОТ 90 та ГОДИНА. НО КОГАТО КАЗВАХ ЧЕ НАРОДА СА ОВЦЕ НИКОЙ НЕ МИ ВЯРВАШЕ. ХОДЕХА СКАЧАХА РИПАХА И СИ МИСЛЕХА ЧЕ КАТО ПАДНЕ ТОДОР ЖИВКОВ ОТ ВЛАСТ ОТ ЧЕШМИТЕ ЩЕ ПОТЕЧЕ МЕД И МАСЛО. ДА ПОТЕЧЕ ОБАЧЕ НЕ МЕД И МАСЛО А КАТРАН И РЪЖДА. СЕГА СЕ ОПИТВАТ ОВЦЕТЕ ДА СИ ВЪРНАТ ДЪРЖАВАТА ОТ МУТРИТЕ НО Е МНОГО КЪСНО. ТЕ СА НА ВСЯКЪДЕ. ТЕ ВИ ДАВАТ ЗАПЛАТИТЕ ТЕ ВИ ПРАВЯТ ЦЕНИТЕ ТЕ ВИ УПРАВЛЯВАТ И ТЕ ЩЕ ВИ ДО УНИЩОЖЪТ.

42

Анонимен

преди 11 години

дрън-дрън :D

41

bg

преди 11 години

koga ima6e izbori i be6e kandidat za prezident da e kazal kakvo e znael za boiko i cvetanov a sega BRELI NEKIPELI moje da SI govori no nikoi ne mu verva kakto i mrasnicite ot BSP koito podklajdat OGANA.

40

ф-1

преди 11 години

Това дете не е отвлечено за откуп, а предупреждение за Брендо да внимава какво ще говори.Ако се появят искания за откуп, това ще е за маскиране на истинските поръчители.Причината за отвличането е да не се разкрие структурата на наркомафията в БГ и кой стои на ВЪРХА.