890

мъдрец

преди 11 години

ДО1186,ЧЕ СА ОРГАНИЗИРАНИ Е ЯСНО НО НЕ Е бОЙКО,БСП-ОРГАНИЗИРА,ДПС -ФИНАНСИРА , АТАКА- ИЗПЪЛНЯВА,РОСАТОМ -РАЗДУХВА.

889

Veselin

преди 11 години

А протестите трябва да са главно за доходите, хората ако имат близки до европейските заплати мисля, че ще си плащат и надписаните сметки, дори и бакишиш ще им оставят :)))

888

Анонимен

преди 11 години

ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ДНЕС ИСКАТ ДЯНКОВ ДА ОГЛАВИ НОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО- КАКЪК ПО-ЯСЕН ЗНАК КОЙ ДЪРПА КОНЦИТЕ И КОИ СА ОРГАНИЗАТОРИТЕ ?

887

Veselin

преди 11 години

Първо най добре е да се оправи държавата, да се вдигне от 23 годишната кал, ушким сме в така бленувания ЕС а ни дискриминират и заплатите са ни като на 8-*** 10-та ръка хора, поне на половина от европейските да сме така ще сме поне втора ръка хора :), нали ЕС е една държава, логично е заплатите да са близки .А на досегашните партии политиката им е една и съща да съсипят бавно страната тоест БСП,СДС,ДПС,ГЕРБ,ДСБ,НДСВ,Кунева и РЗС е една партия. Ако не го разбираме сега,ще го разберем след време :)

886

hoho

преди 11 години

това е основното - оправете заплатите и пенсиите и никой няма да се интересува от президент и парламент.не може двоен стандарт - сметки по евроцени и заплати по албански ...това е ненормалното , изобщо не ме интересува кой ще е министър председателвижте италианците - през 6 месеца си сменят правителството, обаче заплатите им са европейски, не като нашата мизерия

885

юнак

преди 11 години

В тази връзка, тези, които искрено и безкористно са се включили в масовите протести, са длъжни много внимателно да поогледат откъде са се пръкнали храбрите водачи, така самоотвержено рискували доскоро живота си срещу най-тъмната диктатура, позната в българската история.Убеден съм, че без този катарзис, ние отново ще влезем в играта на нашите кукловоди, непреставащи да се чудят на детската ни наивност и безпрекословно преклонение за всичко, що идва от Запад, приемано винаги със сляпо доверие и вкарващо ни в поредния кръг на собствения български АД.

884

Патриот

преди 11 години

Гласувайте за ГЕРБ, българи! Само Бойо и ГЕРБ! Гласувайте и подкрепете ГЕРБ ако искате България да пребъде! Вси4ки дурги партии са кьорфишек. Тука във форума има много мекерета които подскокоросват хората....не се поддавайте на заблудите. Всеки който познавам ще гласува за ГЕРБ.

883

Анонимен

преди 11 години

ДО 1181 БАТЕ ГОТИН ДИЛЪР ИМАШ ,МАЛКО АВАНТА ЛИ ТИ ПУСНА.

882

bolka

преди 11 години

Някъде прочетох в коментари за "българска пролет" по аналогия на "арабската пролет".И се хванах за главата - та да не би държавите след т.н. "арабска пролет" да цъфнаха и вързаха? И да живеят по-добре?Пълни глупости. Искате чужда окупация ли? При продължаващото безвремие и това може да стане. Преди да се предприеме нещо, трябва да се мисли за последствията.Естествено е, че това вече обезсмислено протестиране не може да продължава до безкрайност. Питам се кой и по какъв начин ще сложи края му?

881

Тео

преди 11 години

В Сандански например , кола със софийска регистрация и мегафон приканва хората да стачкуват. Е това ако не е платено и организирано не знам какво е . Използват бедността и проблемите на хората за да ги изкарат да протестират. Енергийната мафия се опитва да подлива вода в държавата. Но има много прости хора които се връзват. Както и да е номера няма да мине.

880

Анонимен

преди 11 години

ВСЕ ПОВЕЧЕ ЗАПОЧВАМ ДА ВЯРВАМ, ЧЕ ПРОТЕСТИТЕ СА ОРГАНИЗИРАНИ ОТ БОЙКО. ДА СЕ ГЕРОИЗИРА С ОСТАВКАТА, ПОСЛЕ УЛИЦАТА ДА СИ ГО ПОИСКА ОБРАТНО И ДА СЕ ВЪРНЕ НА БЯЛ КОН. СПИРАМ ДА ХОДЯ НА ПРОТЕСТИТЕ, ЗАЩОТО СЕ ЧУВСТВАМ УПОТРЕБЕНА.

879

5555

преди 11 години

браво МУТРЕСА,ПРАВИЛНО СХВАНА ЗАДАЧАТА НА ПРОТЕСТИТЕ -ОСИГУРЯВАНЕ БЕЗПРОБЛЕМНА СМЯНА СОБСТВЕНОСТТА НА ЕРП,НАРОДА Е СРЕДСТВО ЗА ПОСТИГАНЕТО И.

878

Анонимен

преди 11 години

Граждани трябва да сме спокойни и да не се поддаваме на провокации пазете се от ГЕРБ ри. Има сигнали за масово купуване на боксове, бухалки и бомбички за протестите , както и за мобилизиране на бойни клубове ГЕРБ си показва истинската муцуна. От ГЕРБ всичко можеш да очакваш.

877

Анонимен

преди 11 години

ТОВА, КОЕТО ПИШЕ МУТРЕСАТА, Е ЕДНА ДЪЛГО КРИТА ТАЙНА ОТ БОЙКО- ВИНАГИ ИЗБРОЯВА С ОГРОМНО УДОВОЛСТВИЕ ПРЕДИШНИТЕ, ВИНОВНИ ЗА МОНОПОЛНОТО ПОЛОЖЕНИЕ НА ЧЕЗ. САМО ЧЕ ПРОПУСКА ДА КАЖЕ ЗАЩО И КАК СА ПРОДАДЕНИ 36% ДЪРЖАВЕН ДЯЛ ОТ ЧЕЗ. НАЛИ ТОЗИ ДЯЛ НОСИ ДИВИДЕНТИ? ЗАЩО ГО ПРОДАДОХА НА ***? ПОСЛЕДНИЯ ПИРОН ГО ЗАБИХА ГЕРБ. ОКОНЧАТЕЛНО ЗАТРИХА БЪЛГАРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ. ВМЕСТО ДА РАБОТЯТ ДА ОТКУПЯТ ОЩЕ ДЯЛОВЕ ЗА ДЪРЖАВАТА, БОЙКО ПРОДАДЕ И ПОСЛЕДНОТО ДЪРЖАВНО ПАРЧЕ. УЧЕНИК НА КОСТОВ- КАКВО ДА ОЧАКВАШ ДРУГО ?

876

Анонимен

преди 11 години

Борисов предаде българският народ за да спаси чуждите енергийни монополи, българинът не обича знаещи можещи и оправни хора,затова гласува на инат и после страда. но вече е време да се осъзнае и да не отрича че Петър Стоянов, е бил най- добрият Президент и Станишев най-добрият политик и министър председател на държавата - световно признат не допусна глад и мизерия и отчаяни самоубийства.Той говори истината и прави всичко възможно да спаси народа, трябва да го подкрепим на изборите.

875

ДО 1175

преди 11 години

Май нещо не си си пил хап4етата ми се струва??? То4но само ГЕРБ могат да ни управляват в момента. Най-доброто правителство което сме имали.

874

Боко-Милеардера

преди 11 години

Защо ЦРУ отсвири слугата си Боко?КрадецаПоследните четири години на ГЕРБ-ерово управление, бяха пълен провал от гледна точка на тяхната икономическа политика, което се отрази върху всички останали сфери на обществено-политическия живот. Като един от най-последователните критици на решенията и действията на правителството в тази област, пряко инициирани и ръководени от американския възпитаник Дянков (виж krizata.blog.bg),

873

аллл бънди

преди 11 години

до НФБ,откъде да намерим 70%народ с образователен ценз,та то елементарно грамотните са чувствително по малко.

872

Veselin

преди 11 години

Колкото до капитлиализма не мисля, че е перфектната система, разбира се че може да има и по добра от досегашните и ще трябва да се измисли, но не от чорбаджиите или поне с минимално тяхно участие, това е :)

871

ДО 1172

преди 11 години

Гаранция ти давам 4е най-успешното лекарство е незабавно народовластие и народен съд за политици-мошеници.....но без затвор...публи4ен разстрел.