47

Анонимен

преди 11 години

Да разбирам ли, че чешкия президент застава зад терора над българските граждани?

46

възмутена

преди 11 години

ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ ИНВЕСТИТОРИ ОГРАБВАТ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ЗАЕДНО С ПРЕСТЪПНИТЕ НИ ПОЛИТИЦИ! Народа трябва да възстане срещу това ,защото станахме най- бедни.

45

bai_jordan

преди 11 години

Между другото 39 казва същото! Как разбирате кой трябва да изтриете и кой не?

44

иж

преди 11 години

Не е луд този ,който яде баницата,а този който я дава.В случая политици избрани да защитават интересите на народа не са луди,а чисто и просто корумпирани.За тази цел има съдебна система,която е независима и би трябвало да вкарва в затвора тези крадци и тарикати в затвора,за да си знаят следващите какво ще се случи.Но дефакто и съдебната система е корумпирана и народа да *** д*ха. Бойко да не мислите ,че той ще ги вкара в затвора??

43

kuk

преди 11 години

Заради такива изказвания на политици хората трябва ясно и категорично да излязат и заявят, ,...ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ ЧЕЗ..."Няма ка да стане явно да ни крадат и после ама то не било така нямало измама.МАРШ ОТ ТУК НАШИТЕ КРАДЦИ НИ СТИГАТ.НО НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ И НЕЩО ДРУГО сред тях са и нашите крадци/80%служителите на ЧЕЗ са българи/.

42

Анонимен

преди 11 години

Чехите ще защитят технияте интереси ,но българските кой продада-него да осъдят.Чешкият президент ясно го каза -ИНТЕРЕСИТИ НА ЧЕХИЯ.

41

до 38

преди 11 години

Ти си бил голям *** бе. КОй ти е казвал нещо за обикновените чехи граждани? Говоря за ЧЕЗ и нейния ЧЕХ като шеф. А още по-*** е изказването на самият чешки президент, който иска чешкото правителство да защити един обирджия сънародник в България.Ей ***, Румен Овчаров ли вдигна сметките за ток за месец с 200%? МИзерна ***, марш да пиеш ракия и да слушаш Азис, ***!

40

bai_jordan

преди 11 години

Днес бг защо ми изтрихте коментара?

39

Анонимен

преди 11 години

Ето това се наричат политици- чешкия президент , веднага скочи и направи проблем!А, тук нашите политици си затварят очите ако някоя наша компания я разкарат от бизнеса и в чужбина ....Това е ! Нямаме политици които да държат на държавата и държавните интереси ( а също и частни, но да са Български)Бих казал- уууууууу за политиците ни

38

Велика

преди 11 години

Ми да дойдат Вацлавчо и Милошчо да защитят ЧЕЗ в България, да ги видя докъде ще им стигне ербаплъка :))))

37

Анонимен

преди 11 години

Чешкия *** да го духа! Да дойде да защитава ЧЕЗ пред протестиращите като се прави на голям мъж!

36

"Хейтър"?

преди 11 години

#31, а ти какво очакваш да заявят, мозък? Четеш ли изобщо какво пиша? Казах, че са кръвопийци! Ама проблема не са те, задклавиатурен биячо. Ходи откъсни главата на Р.Овч., а? *** в парламента е поканила ЧЕЗ да стрижат народа. Те какви са, чехи ли? Обикновените чехи, дето ще набиеш на улицата какво са ти виновни?

35

До номер 20

преди 11 години

Абсолютно си прав. И при мен така. Тия зелени енергии и т.н ще ги навра на Станишев , резака Доган и другите ,които ги приеха в *** им.

34

Тъпчо

преди 11 години

За мен по-интересен е въпросът, защо чешка фирма работи в България, а не Електроразпределение АД да работи в Чехия. И в Чехия имаха социализъм, защо не си батисаха ел предприятията?

33

Анонимен

преди 11 години

Само един пример ви давам: Тия EVN Ги изгониха от собствената им държава Австрия.

32

възмутена

преди 11 години

Който дойде в България само ни КРАДЕ , това е резултат на продажните ни политици .Ако договорите са сключвани от родолюбиви българи без комисионн ,дали ЧЕЗ щеше да направи тези престъпления? Крушката си има и дръжка.

31

kuk

преди 11 години

Марш от тука бушмени такива.Хайде да използваме лобита ала бала.Абе що не вие е...........И нашите амсалаци сега какво ще се надупят ли.ББ сдаде властта и оп няма да отнемаме лиценз,ще го разгледат ала бала.Те повтарят системни нарушения и ни крадат, мислят ни за балами ние ще си траем. То и на тия като им клекнем. .по-добре да се прекръстим.Ама те нашите са за бой,че са корумпирани.

30

Питам

преди 11 години

А БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ КОЙ ЩЕ ЗАЩИТИ?

29

до 23

преди 11 години

Абе олигофренстава въпрос за НАГЛОСТТА на чешката фирма , от която представителите й заявяват че бг народа реагирал срещу фирмата НЕОБОСНОВАНО.ЩЕ ти откъсна главата ако те видя, ***!

28

Анонимен

преди 11 години

Ааааа ще използвате връзките си евросъюза,що бе?Ние тука открихме една гора с нарушения спрямо договорите,нещо ви запари под гъзовете май а?Ще ядете дървото ***.али,щом не си изпълнявате задълженията и мамите ВЪН!