61

Анонимен

преди 11 години

Аз съм млад човек на 33 .Обаче на изборите през юли.Няма да гласуват за Герб.Заради неадекватно им управление и *** изказвания на Бойко тиквеника и Цецо лъжеца.Даже цецо шесте апартамента обиди протестиращите хора нарече ги със *** не се занимавам.Нагъл нагъл ама много нагъл.Ако беше в ЕС за такива обидни думи министъра от управляваата партия щеше да си подаде оставката.Но в България това никога няма да стане

60

Анонимен

преди 11 години

pak da pitame..ima li protesti v bg ili ne?

59

Анонимен

преди 11 години

Стефанов гори от протести от будалите хора, които не могат да си сметнат потреблението в KWh.

58

до 60

преди 11 години

През това управление най-добри доходи има само мафиятаТи от мафията ли си?

57

Анонимен

преди 11 години

България въстана, хиляди излязоха на протести (обновена + снимки)19481317.02.2013 | 11:15Протестиращите в София поставиха ултиматум на управляващите1 от 2ПредишнаСледваща Снимка БулфотоЕтикетипротест, Пазарджик, МИЕТДруги СнимкиВ 11.00 часа стартира националният протест под надслов Да запалим монополите 4-та частСтотици се събраха пред сградата на Министерството на икономиката, енергетиката и туризма (МИЕТ) в София, където ще се проведе протест срещу високите сметки за ток и парно. Спряно е движението по бул. Г.С.Раковски, където са застанали част от протестиращи

56

Анонимен

преди 11 години

Протестите ескалират: В София хвърлят пиратки, в Плодив провокатори подстрекават към вандализъмВ Асеновград е отправена заплаха за бомба в сградата на ЕВН, във Варна 8000 са блокирали катедралатаПубликувано: 17 февр. 2013, 12:07 | Обновено: 17 февр. 2013, 12:07 прочитания: 1150 |коментари: 4 София, БългарияОще по тематаХимнът на България сложи край на протеста във Варна 28 3310В цяла България протестират днес срещу монополите 13 1730Националният палеж на монополите започва в 11 часа 18 2213Протестиращите във Варна блокираха булеварди 14 1598Иван ***

55

Анонимен

преди 11 години

Протести под надслов "Да запалим монополите" се провеждат в цялата страна на днешния 17 февруари.Според организаторите в протеста участват над 15 града от цяла България.Протестно шествие "Да запалим монополите" започна в столицата от 11 ч. пред сградата на Министерството на икономиката, енергетиката и туризма (МИЕТ).Шествието от протестиращи премина пред храм-паметника Свети Александър Невски" с освирквания и скандирания мафия, убийци и изчезвайте и достигна до Народното събрание.Заради протеста мерките за сигурност в центъра на София са засилени.ОЩЕ ПО ТЕМАТАРус

54

анонимнус

преди 11 години

ГАБОНСКАТА АФЕРА с участието на чудовището от снимката използвайте "Гугъл" за тези които не знаят !!!

53

Анонимен

преди 11 години

Блазе на *** на тези избори

52

Анонимен

преди 11 години

Браво на ЕС за решението за Хизбула.Навря звучен шамар в лицето на Бойко тиквеника ,Цецо лъжецо и неговите платени герберски лизаци.

51

Анонимен

преди 11 години

от 41Не съм комунистмлад човек съм който през това успешно управление има най-добри доходивижда че това е най-доброто правителство и затова отново ще им гласувам доверие.Свършиха заменките и няма работа за сенчестия строителен бизнес и озлобените са далвераджиите.За нормалните хора животът е хубав.

50

герб=бсп=сдс=...

преди 11 години

надпреварата е кой да обслужва олигарсите.

49

Стефанов

преди 11 години

Държавата гори в протести, а гзоблизците от всички медии не обелват и дума!

48

Анонимен

преди 11 години

nekvi protesti imalo v bg?v taz media tuka samo anadolski *** 4etem...e ima li protesti v bg ili ne

47

Stilchev

преди 11 години

Тая *** Кунева е за затвора!

46

pe6o

преди 11 години

Джукондата (криводжукова) с гадния си *** пак ми докара разстройство

45

МУСТАФАР

преди 11 години

.............КАЗА НА КОЛЬО ПАРЪМОВ ОТ ДС ЖЕНА МУ КУНЕВА И ОТИДЕ ДА РАЗЯСНИ С ДОКЛАД НА СЛУЖБИТЕ КАЗАНОТО ОТ НЕЯ .........................ДРЪН, ДРЪН.

44

Иван

преди 11 години

Най-сериозното правителство след 1989 година.Жалко че дойде на власт едва преди 4-ри години.ако ГЕРБ ги имаше в началото на демокрацията нямаше да преживеем всички катаклизми - нямаше да говорим за кражби и злоупотреби.Да ама не нали -властта се предава по наследство - трябва да минат 1-2 поколения и дано се откажат че иначе бандата Станишева с компанията на Кунева и Местан майката ще разгонят на държавата.

43

Буров

преди 11 години

Г-жа Пръмова,поради что се срамиш да нисиш името на съпруга си,не мисля че е случайно,а с цел ,дака се криеш какви са ти намеренията всъщност,айде разбирам да си лекарка или човек на изкуството дето там си е прието да се представят с бащините или майчините фамилии,тъй че ясна си ни,обикновено кой с когото спи,си допадат по мислене и идеология,тъй че номера нема ти мине !

42

Саша Дикий

преди 11 години

Трактор за моей спиной,А мне нравится блатной ( пусть зовут меня дурной)Мама, я Трактора люблю!Трактор будет воровать,А я буду продавать(и помогать и лгать)Мама, я Трактора люблю!Еееххх! КПСС-а мама! Я Трактора люблю!