77

stun

преди 11 години

Шеф в ЧЕЗ плаща 10 лв. смета за ток. Вързал се е директно, без електромер!!! facebook.c o m/photo.php?v=3781879926086

76

Анонимен

преди 11 години

Проверили само три електромера - баси мизерниците.

75

спасението

преди 11 години

е национализация, прекратяването на всички антибългарски договори, със съответните поощрения за слючилите ги от българска страна я с затвор я с нещо друго, всеки такъв договор по принцип е застрахован, така че последствията са подсигурени. а сега гледам часовника си кога ще изтриете коментара ми

74

МОНОПОЛИТЕ УБИВАТ

преди 11 години

ВиК и Топлофикация крадат повече от НЕК 100% гаранция,ако не им плащате ви дават на мутрите да ви убият!

73

Г. Т.

преди 11 години

До 1_българинНавремето беше по-изгодно да се отопляваш на ток. Някой го усети и ... опппаааа.... Честити Ви климатици другари граждани на Бантунстан! :)

72

Анонимен

преди 11 години

До 78 - в Евростат фигурира цената преди добавките - 0.706 евро. Фактическата цена след като си платим последния ред от фактурата доближава 0.15 евро. Само 3-4 държави в Европа са с цена около тази, всички останали са около 0.10, -0.11,- 0.12. За справка - Турция - цена 0.10 евро. Данните са от Евростат вчерашна дата.

71

стратев

преди 11 години

ДОСТОЕН БЪЛГАРИН Е ТОЗИ КОЙТО ОТСТОЯВА ИНТЕРЕСИТЕ СИ НЕДОСТОЕН ЗА МЕН Е БОЙКО БОРИСОВ ЗАЩОТО ПРОКАРВА ИНТЕРЕСИТЕ СИ !

70

ЕРЕПЕЙЧЕВ

преди 11 години

НЕ ИМ ВЯРВАМ АЗ НА ЧЕЗ-КИТЕ МАРОДЕРИ , ДА ДОЙДЕ НЕМСКАТА TUV ИНАЧЕ НЕ СТАВА .

69

Анонимен

преди 11 години

До Анонименenergy.eu/Не защитавам никой,но там не се отопляват с тец и кога за последно сме си купували нова печка или хладилник.А някой прави ли сметка колко харчи един компютър(РС) аз виждам че много хора не ги спират.Предлагам да помислим първо.

68

да-да,ама не

преди 11 години

От 23години в България нищо не е наред.Когато народа излезне по улиците и натика крадците и псевдо политиците по затворите тогава ще е наред.Без кръв няма свобода.Бог да пази България.

67

До 78

преди 11 години

Тиквун вече 4 г. държи замразени пенсии и заплати, вдига цени и данъци, товари народа с какви ли не такси и тегоби. На народеца вече му писна. Ще яде дървото тая самозабравила се мутра и неговото счети Пръдлянков!

66

Хасму

преди 11 години

Делянчо, много ясно че електромерите са наред, моето момче, вий сте проблема!

65

Зрител

преди 11 години

Наред са си електромерите, разбира се, само главата на Станишко не е наред, щом си мисли, че с евтини и прости протестиращи ще вземе гласове на изборите. СПРЕТЕ ДА МИ ХАРЧИТЕ ДАНЪЦИТЕ ЗА НЕНУЖНИ ПРОТЕСТИ!

64

Анонимен

преди 11 години

18.30 пред министерството на икономиката.

63

Съмнителен

преди 11 години

Институтът извършва служебни експертизи по заявка на електроразпределителните дружества при съмнения, че електромерите не измерват точно или че по тях е извършена манипулация, както и експертизи по заявки на клиенти на енергодружествата. Защо по заявка на електроразпределителните дружества. ????????????????????

62

Анонимен

преди 11 години

Днес Кратуняка стигна нови висоти в малоумието си. Каза, че продал държавните 34% от ЕРП-тата, тъй като това бил НИЩОЖЕН ДЯЛ!Разбрахте ли? ТОВА БИЛО НИЩОЖЕН ДЯЛ?!!!Тази мутра разбира под ненищожен дял само 100%, само той като държи 100% става?!!! ТУЙ Е ТО МУТРЕНСКАТА ЛОГИКА. ИЛИ ВСИЧКО ИЛИ НИЩО!

61

Анонимен

преди 11 години

ОЩЕ ТАЗИ ВЕЧЕР НА УЛИЦАТА.

60

Анонимен

преди 11 години

Проблема не е в електромерите, а в едни проценти дето ги дава ДКЕВР. Там си е жива стъкмистика, а и за партийките трябва да има. Нищо няма да се оправи докато финансирането на партиите не стане прозрачно, ама кристално....

59

Стефка

преди 11 години

Ммм даммм то е ясно ,че проблемите не са от електромерите! За пореден път се държат с нас като с ***.Хората си говорят едно те си пеят друга песен и се правят ,че не чуват и не разбират, но всичко е до време...

58

Хипопотам

преди 11 години

до 1_българин - тези 2-3 стотинки по-малко умножени по 1600кВ ще свалят една сметка от 300.00лв със едни "скромни" 15% или около 48.00лв -нищо работа,нали?!?