126

lILI4OV

преди 11 години

Като гледам снимката,маи доста го пазят да не го разцелуват хората. То грешка в цифрите на електромерите едва ли има. Просто цените на електроенергията са безумно високи а заплатите ниски. Направо са ми смешни като почнат да обвиняват инкасаторите.

125

Потребител

преди 11 години

До ЖоЕх да бяха всички умни като теб,къде щтяхме да сме сега!Аз ти говоря за 23 дневен период за декември имам 438 лева ток,като се отоплявам с 2 конвектора от по 2000 и 2500 W.Както и да е,за ноември за 30 дневен период имам 310 лева ток.Миналия януари и февруари бяха много ама много студени,плащал съм най-много 230 лева ток.И сега ми кажи със 100 процента ли се е увеличил тока?

124

Анонимен

преди 11 години

Ивайло ще се появи скоро.

123

До диоксини

преди 11 години

Ще ще...надявай се. То така се вдига. И откъде да ги вземе след като нямаме промишленост ? И останалите малко дребни фирми ли да затворят врати. Аман от обещатори.Сега разбираш ли, че Болен лъже като разпран ?

122

Анонимен

преди 11 години

марш в детската градина

121

марин

преди 11 години

Добрич в полето само тикви, като тебе се раждат!

120

Анонимен

преди 11 години

На твърдо гориво без отопление за ток как така се вдига 3 пъти сметката за ток ???И не моя ,а масово е така , стига мизерстване ,Чехи ,Австриици и Мутри какво се чудим надути сметки за никакво потребление!

119

дикиосини

преди 11 години

Днес В.Сидеров е обещал,ако стане управляващ за една година да вдигне минималните заплати на 1000 лв,да изгони крадците концесионери от страната,да повиши потребление и производство и е казал,че гарантира това с нотариално заверено пълномощно и че ако след година обещанията му не се изпълнят е готов да бъде ликвидиран.Лично не го чух,но от няколко места го потвърдиха.Впечатляващо обещание,като се има предвид колко злато и ценни метали се изнасят от Б-я от концесионерите.Нещо бетер Африка сме

118

Анонимен

преди 11 години

На червената мафия хонорара им от енергия е 10 % , вероятно и на тия е най малко толкова. Аман от крадливи некадърници.

117

Анонимен

преди 11 години

Я стига! Цената на тока, водата, топлото станаха фантастични!!! А храната!? А за екстри като нет, мобилен, кабелна?... Данъци, винетки, застраховки, транспорт... А за дрешки на детето? А за учебници, тетрадки, джобни?Стари родители с ниски пенсии и скъпи лекарства? Няма живот за никого в тази държава!

116

Анонимен

преди 11 години

Те възстаниятата така стават.Тоя път народа е умен и не само марионетките ,но и кукловодите ще погне.

115

АНТИ ГРОБ P.S.

преди 11 години

А НАЙ - ВЕЧЕ ИСКАМ НЯКОЙ Я БУДА Я ЦВЪЦКО Я НЯКОЙ ДРУГ ДА МИ ОБЯСНИ ЗАЩО ДЪЛЖАВЕН СЛУЖИТЕЛ - МИНИСТЪР Е АДВОКАТ НА ЧАСТНА КОМПАНИЯ ?!?!?!?ТОВА ДОПЪЛНИТЕЛНА РАБОТА НА ГРАЖДАНСКИ ДОГОВОР ЛИ Е ?!?!?!?КОЛКО % ОТ ОТКРАДНАТОТО Е ХОНОРАРА ТИ МАЛКИЯ ?!?!?!?КОМУНИСТИ,ЦИОНИСТИ,ФАШИСТИ В ЕДИНЕН СТРОЙ С-У НАРОДА СИ ?!?!?!?

114

bobo

преди 11 години

и тоя с топ не можеш да го върнеш на село, хванал е кокала и не пуска. Парашутист скапан!

113

66

преди 11 години

ЕГАТИ АДВОКАТА .ТЕЗИ ОТ ГЕРБ НАПЪЛНО СЕ САМОЗАБРАВИХА.ОСВЕН ОТБЛЪСКВАНЕ И МНОГО МНОГО ЛОШ МИРИС

112

Анонимен

преди 11 години

Тази мека китка с диплома на бакалавър по изкуствата, която отговаря за икономиката и енергетиката е не просто поредната герберска калинка, а едно изключително опасно за държавата насекомо.

111

Анонимен

преди 11 години

за 4 г все по зле и по зле

110

soraia

преди 11 години

До 145.Не нямам нито цех,нито цехове.А ти да не би да крадеш?Сигурно за това вече има и клауза за невъзстановени загуби!

109

до Добрич05637

преди 11 години

Ти си *** по-принцип, те *** все наопаки да са

108

7

преди 11 години

Е кaк дa ми обяснят.Декември 280лв сметкa.Януaри с по дългият срок 290лв. При мен мaй сa се прекaрaли или предвaрително сa си ги взели.

107

ЛАС

преди 11 години

ДА проверят ЧЕЗ , той се управлява от Пашата , разбирай борисов, всички ремонти са дадени на котролирани от Пашата фирми , а парите отиват в джоба на Борисов .Ако има журналисти това ще стане явно още утре.