120

Ъъъ

преди 11 години

Всички герберасти с оставки веднага!

119

Генов

преди 11 години

Задават се избори и *** се активизират а *** по форумите им пригласят.Така и не се примириха че техен човек (член на БКП ББ) започна да ги гази.Няма да му простят предателството.

118

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

Този червен БИВОЛ се е разярил като неговите събратя от Памплона и е тръгнал с рогата напред... - да го сватосаме с кравата Милка...

117

Анонимен

преди 11 години

ДОН БУДА- истинското име на ББ !!!!! Леле какъв министър председател сме ИМАЛИ !!!!!

116

Анонимен

преди 11 години

ПРОБЛЕМА НЕ Е ДАЛИ Е БИЛ ИЛИ НЕ АГЕНТ ! ПРОБЛЕМА Е, ЧЕ Е БИЛ ОТ ГРУПИРОВКИТЕ !

115

Ние сме виновни !

преди 11 години

Борисов няма вина за нищо което е правил и продължава да прави. Оцапан е от горе до долу, фалира държавата, разхожда се като обикновен селски Фукльо и не спира да ни срами пред света. Той няма вина за това. Ние сме простаците, които овластиха този *** и още по лошо, продължаваме да му се радваме. Обърнете внимание на журналистите, те са уж от по напредналата част от населението, не спират да лижат, лижат....

114

народа

преди 11 години

ние всички гласно или негласно знаехме че б.б е от мутренският свят и така си остана и до сега Наистина това което сега излиза показва че това е истина та нали и затова писаха в америка англия дори има заведено дело в ЕС Така е а да ви кажа че е още такъв само няколко примера сътвори най скъпият ремонт в света 100 метра за 1 милион даде за Люлин още 80 милиона а прословутите магистрали станаха като развълнувано море Всичко твори с една цел да докачи повече пали милиардера наш

113

Pimp C

преди 11 години

По-изненадан съм че има изненадани,стига вече всичко е обречено,дайте всеки да гледа себе си и да бъдем максимално толерантни един към друг,само така ще живеем по-леко!Вече няма по-малкия дявол,всички са *** и няма нищо случаийно!

112

Анонимен

преди 11 години

АЙДЕЕЕЕ овцете почнаха да блеят и да си искат ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ!ИСТИНСКИ КОШМАР!ЕГАТИ КЪСОПАМЕТНИЯ *** НАРОД!

111

ББ

преди 11 години

Ех... ако имаше начин да скрия какво съм правил в периода 1989-2001г. Шефе който си на небето да ми подмениш миналото !!!

110

Анонимен

преди 11 години

До мумияПотърпи малко, седмица - две ...Имам предвид, че когато те таковат, а ти се въртиш - само увеличаваш удоволствието на таковащия те - в тази поза "партер", но той рано или късно ще свърши и тогава - бития бит ...Да не си се поставял в поза партер, при това с вързани ръце! Нямам предвид теб, естествено.

109

Гъзис

преди 11 години

Всички са на Сен Тропе,други на Малдивите,в Буда Бар пък третите,ах лелелей, ах лей лей.

108

Абе, хора....

преди 11 години

За никой не е тайна, че не можеш да станеш милиардер в БГ по честен начин. За никой не е тайна, че Тодор Живков не може да бъде охраняван от антикомунист. За никой не е тайна, че да си честен и почтен и да направиш "охранителна" фирма през мутренските времена е невъзможно. Какво се чудите сега? За първи път ли ви светна, че ви управляват все едни и същи, а вие се пените по форумите като пълни ***?

107

бурма

преди 11 години

До СТРАНДЖАТАхей, на работа ли си вече? добре ли спа? кажи де, имаш ли си приятелка?!

106

Анонимен

преди 11 години

ЦЦ го предаде като разреши МВР да изкара материала за него

105

Анонимен

преди 11 години

BitchiLeaks като са толкова безпристрастни да отворят досиетата на Станишев и Първанов и техните бащи!!!Там се крие информация не само за бракоразводни дела и информаторство, но и за тежки престъпления като убийства и грабежи от изключително голям мащаб!

104

Анонимен

преди 11 години

МАФИЯТА СТАНА БИВОЛ И РАЗЧИСТВА СМЕТКИ С НЕПОСЛУШНИТЕ.

103

мумия

преди 11 години

До Кратъккакво имаш предвид?

102

Мимс

преди 11 години

Не знам бил ли си агент, не си ли бил (клоня към сериозното предположение, че си бил), знам, че съсипа държавата! За майките-няма пари! За студентите-няма пари!За безработните-няма работа, няма пари! За пострадалите от земетресението-няма пари! Само за Цецо има апартаменти!

101

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

Резултатът от всяка публична изява на СПИН-ишев и крадливата му партия е, че се задейства бумерангът на лайномета срещу тях...